Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Ok, vím, že hodně lidí má rádo Mafii, ale u mne tohle vede.
  • fallanga
    Mafii 1 jsem nehrál a Mafii 2 jsem nedohrál. Ale souhlasím, že je to nejlepší česká hra, ale mne se více líbí tohle a OP Flashpoint.
  • Lawliet
    Staženo na S4 a je to "normálně" nehratelné. Jak píšou ostatní obtížně a otravně se dostává už přes tvorbu postavy. Nicméně hra na mě za tech par minut hry dejchla super atmosférou a to hlavně tvořenou způsobem ovládání, interfacem a hudbou. Na jiné platformě než mobilu bych to docela zkusil. Bohužel nejsem žádný recenzent a mé nervy tu prťavost déle, než pár minut nevydržely.
  • Khanemis
    Malé ikonky? Však s použitím lupy se ty ikonky roztáhnou v podstatě na celý displej, alespoň tedy na mém mobilu.
  • kennyB
    Za ufrflaného důchodce *1* To bylo dobrý *3* Piš si jak chceš, je to tvoje věc. Mě to ale vadí, což je zase jen moje věc *3*
  • fizola
    Mám velké prsty, aj klávesnicu som si musel stiahnuť väčšiu a na tie malé ikonky pri tvorbe postavy sa aj s lupou ťažko kliká.
  • chapes to spravne a pisat si budem ako chcem, rec a pismo je dynamicka ziva vec ktora sa neustale vyvyja a meni, neexistuje nieco ako spravny sposob reci, ide len o to ci mi rozumies alebo nie, ocividne ano a preto nebud za ufrflaneho dochodcu
  • Khanemis
    To je docela klidně možné...taky může být navíc problém v dotykové ploše některých zařízení, která prostě nejsou tak citlivá jako jiná.
  • kennyB
    Proč tu lidi sakra ke své řeči přidávají i angličtinu??? Piš buď svojí mateřštinou, nebo angličtinou (to jen na okraj).
    Je fakt, že tenhle port je totální sra.ka. Já se ani nedostal přez tvorbu postavy. Kvalitních českých her je velká spusta (Polda, Život není krásný atd.) a tenhle port mezi ně nepatří. Možná jsem jedinej, kdo to pochopil tak, že českým a slovenským hrám se dává vysoké hodnocení především proto, že jsou z našich luhů a hájů a pokud se neprosadí v zahraničí, tak je na tom něco špatného a hodnotit by se mělo jinak. Chápu to špatně???
  • u dumb ? nie, keby sa to aspon hodnotilo vo svete tak by vyslo nezaujatejsie hodnotenie ktore by zodpovedalo realite
  • kennyB
    Takže kdyby se to prosadilo ve světě, tak by jsi s hodnocením souhlasil??? *8*
  • Tak prave o tom mluvim. Overlay zbytecne zdrzuje - jsou potreba dve tuknuti a vetsinou na poprve znamena, ze ne vzdy (coz by se pri mirnem zvetseni velikosti menu/ruzice dalo lehko napravit).
  • klasika ? u koho ? u par domacich hracov ? kym sa to nepresadilo vo svete tak stale plati moj prvy koment a to ze je to s**t a bol aj v dobe vydania
  • Ja proste nechapu, jak nekdo ma problem s vytvorenim postav. Ja to mel jak na tabletu, tak na telefonu za par minut hotove bez problemu. Mozna je problem na zarizenich s moc velkym rozliseni, resp. prilis velkym DPI?
  • Hraju na Cat B15 a úplně v pohodě. Zatím jsem se sice moc daleko nedostal, ale ovládání je po pár pokusech/omylech bezproblémové.
  • Řekl bych, že by nebylo od věci emulovat kurzor, kupříkladu jako u emulátoru SCUMMVM pro mobilní telefony.
  • frag.ment
    Na mobily to vyšlo teď a hry se mají porovnávát s momentální konkurencí. To, že si nostalgici vzpomínají, že to ve své době (15let?) byla dobrá hra, neznamená, že tomu tak je i dnes, kdy už jsou gamesky trošku někde jinde.
  • fizola
    Ono by stačilo možno len upraviť ovladacie prvky aby boli vačšie ikony a tie sa napr. vysuvali z krajov, že vysunie sa ti ovladanie pohybu, vysunie sa inventar atď. namiesto pokusu a nahradenie myši na tablete/telefone.

Hoci mne sa možno dobre hovori a programovo sa to neda kvôli nejakým veciam s ktorými sa pri pôvodnej hre proste nepočítalo. Chcelo by to vyjadrenie tvorcu
  • davidBray
    nesouhlasím, ale neberu ti to :)
  • davidBray
    mrzí mě to, fakt jsem se na to těšil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit