Přejít na výpis diskuzí
Brány Skeldalu - recenze mobilní verze
28.1.2014 | Pavel Dobrovský
96 příspěvků
-
na mobilu nehratelné ana tabletech jak kterém.a to v tom dělám
-
Musím jen souhlasit, já to hraji na 4" a nemám nejmenší problém s čímkoliv. Asi je to nostalgií, protože jsem již dospělým pamětníkem těchto počátků na pc a asi nejsem taky zhýčkán různými "optimalizacemi" ovládání. A jelikož si dám ve volném čase tak vždy 30 minut, tak mi to asi vydrží věčně :o))
-
To nebude jen úhlopříčkou. Ta hra má zásadní problémy v ovládání i na tabletech. Raděj Rake in the Grass a Undercroft než polovičatý Skeldal .
-
Rýžové brýle dolů .... Konverze je to prasácká a páně Rohlík si díky ní koleduje o titul mobilní fušeřina roku ..
-
Pro mě to bylo nehratelní i na iPadu mini. Na tohle už sem asi moc malo hardcore, ale nervy mam jen jedny.
-
Ako sa kupuju veci, ktore su zadarmo?
-
Proč ne? Už jsi taky zdejší Autor, když jsi byl na hlavní stránce.
-
Mozna by to stalo za zvazeni, ( ale mluvit za zdejsi Autory nebudu).
-
Divný, že se hra prodává bez zásadní informace o minimální palcích pro velikost obrazovky.
Pak si to někdo koupí a čumí, že se to "hraje" naprosto zoufale. -
Vieš, prečo Jánošík prepadal len bohatých?
Lebo chudobní nič nemali. -
Právě proto, že to tak beru, by možná bylo vhodnější se numeru vyhnout. To se dost dobře nedá porovnat.
-
Ale na mobilech ne. Ber to tak, že v konkurenci Angry Birds a spol. to dostalo 7/10, což je slušné.
-
Asi jste měli recenzovat bez čísla. Je to přece jen 15 let stará hra.
-
ta hra je absolutne OTRASNÁ! Nuda nuda nuda, a vypadá ako keby to kreslil 5 ročný chlapec. ale jasné pepici si nedajú na svoju hru dopustiť, je to české tak to musí byť super! *11*
-
Je to možný. To bylo jen pro upřesnění.
-
jj ale nic to nemeni na tom ze to je nehratelne :D
-
Huawei Ascend G300 má 4'' displej.
-
Mam Huaweii Ascend g300 a hrat sa to na tom telefóne vobec neda kvoli ovladaniu. Velkost displeja takmer 5"... Ja neviem ale podla mňa sa to dalo spravit omnoho user-friendly :( skoda, tesil som sa, no to ovládanie...
-
Když jsem slyšel spoustu názorů o tom, jak se konverze Bran Skeldalu nepovedla, tak jsem se rozhodnul si ji také stáhnout a vyzkoušet jak to jde na moderních zařízeních. Zřejmě jsem měl štěstí, jelikož u mě funguje vše jak má.
Ovládání je možná poněkud těžkopádnější, nicméně s navigací a trefováním do tlačítek nemám větších problémů - a to prosím jsem hrál na 3,25" displeji:) Což je opravdu malinké. Nicméně jediná věc, která mi na tak malém mobilu činila problémy, byl text, který je takto přeci jen poněkud hůře čitelný. Po ránu ve vlaku bych do toho rozhodně zírat nechtěl. Po čase trošku i z toho věčného ťukání do displeje za každý krok začne poněkud bolet ruka (klávesnice je holt pohodlnější, ale to není chyba konverze ale formátu).
Celkově se mi zdá přepracování Skeldalu na mobilní zařízení vcelku v pohodě. Je to staromódní, to ano, ale k takové hře to pěkně sedne. A na mobilech vypadá i taková stará vykopávka stále opravdu moc pěkně:) -
Tak na 7 palcovem tabletu jsem to take zkousel (Nexus 7 2012) a tam uz vetsinou na poprve trefim puvodni rozhrani, natoz overlay tlacitka. Asi sem fakt divnej :)