Přejít na výpis diskuzí
Brány Skeldalu - recenze mobilní verze
28.1.2014 | Pavel Dobrovský
96 příspěvků
-
tá hra by mohla mať 10 aj s takto posratým ovládaním pretože je to klasika... jeden z najlepších českých dungeonov ... ak to máš problém pochopiť tak je skôr smutné že nemáš rozhlad
-
tiež som to vzdal... nedalo sa mi vôbec tie veci na zemi hádzať do inventára ale musel som sa pracne prepínať... strašné ovládanie...
-
na PC jsem hrál, ale nikdy nedohrál. Na tabletu 7palců jsem to vzdal po deseti minutách *9*
-
Na tabletu jsem taky mel dost velkej problem s tvorbou postavy *9*
-
No pominu-li, že to říkal Vávra.... je stále Mafia nejlepší česká hra *14* *1*
-
no vždyť jo, psal skoro 5 palců, což 4 palce jsou :D
-
to neslo ani s tou lupou?
-
Na PC som to prešiel viac krát, na telefóne hoci je dosť velký (HTC One X) sa mi ťažko dostávalo už cez tvorbu postavy. Na tablete to môže byť pohoda, ale na telefóne proste nie, neviem s predstaviť mať menší telefón
-
Je to trochu zklamani. Je to funkcni, ale neohrabane a celkove to vypada jako spis nejaky prototyp. Ale hrat se to da.
-
Tak šupem k PC a rozjeď poslední Call of Duty. To je hned legrace, když vyplázneš litr a pak jen držíš W + levé tlačítko myši a za 2 hodky si na konci.
-
Sice jsem to nikdy nehrál, ale podle obrázků to vizuálně vypadá mnohem lépe, než Skyrim. Že bych tomu přecijen dal šanci?
-
Hra je to výborna i po těch 15 letech. Dlouhá herní doba, dobrý příběh a příjemná grafika, to je to, čím se může pochlubit jen naprosté minumum her na mobilní zařízení (nebudeme si lhát do kapsy, i na PC). Neni to žádná arkádovka, je to řádná hra jak řemen. Hraju na galaxy s3 a téměř bez problému, stačí si přisvojit úpravu ovládání a odpustit někdy nereagující tlačítka v obchodě. Za mě na android galaxy s3 9.5/10 + nostalgie jak řemen :)
-
Popravdě, mám to na Samusung GT-S7560 a hratelné to je. Sice mě chvilku trvalo, než jsem zjistil, že si můžu zvětšit ty ikony (je to sice vždy o klik navíc ale co) ale teď to hrát jde. Grafiku komentovat nebudu. Je to patnáct let stará hra. Ale na delší cesty autobusem bude zábavná. Bohužel ale musím souhlasit, že je to převedené jednu ku jedné a to je prostě špatné. Spoustu zastaralých prvků (především se to týká navigace ve světě) a také jsem narazil na pár chyb. Je to škoda, protože stačilo pár úprav a hra to mohla být úchvatná. Ale darovanému koni na zuby nehleď je to hra zdarma.
-
To se porad nekdo boji, ze ho na Kickstarteru okrade Fargo, Shaffer nebo Obsidian, ale o tyhle akcicce kamaradu z mokry ctvrti, kteri pod rouskou nostalgie vysali naivni nebozaky se mlci. Klasika...
-
zaco to ma 7 ? ze je to ceska hra ? to by potom mali vsetky americke hry v amerike dostavat vysoke hodnotenie, co sa samozrejme nedeje. v cechach aj na slovensku nech uz vide akakolvek sprostost od domacich tvorcov, dostava dobre hodnotenia. za prve ludi tym neoblafnete, a za druhe sami si tym kazite povest, takze komu to ma vlastne pomoct ?
-
Nebo holt nekteri potrebuji tlacitka pres tretinu obrazovky, aby se trefili :))
-
Undercroft je fakt vyborna hra :).
-
Nic, Rohlik potřeboval na máslo a lidi mu to dali, konec příběhu.
-
Jj jasne sry... Samozrejme ze 4 :-) tak ci onak, uplne nehratelne, ako tu uz niekto spominal, je to fuserina.... Az ma zaujíma co presne stalo tych 100 000 českých korún...