Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra celou dobu jsem doufal, že si zahraju něco jako assault mapy v UT zkombinovaný s během jako v mirrors edge. Stačila by jednoduchá střílečka, tak 30 map a pořádný editor. Nic víc jsem nechtěl a ani to jsem nedostal.
  • Sklamáni roku
    • Máš pravdu, ale to "S" mě prásklo přez oči.

*Zklamání roku. *9*
      • SkillJam
        Máš pravdu, ale to "Z" mě prásklo přeS oči. *9*
  • Jako velký fanoušek jejich předchozích her můžu říct, že jim teda nic neodpustím a s hodnocením souhlasím. Jak mohli po tolika letech udělat hru, která je výrazně horší než její předchůdci? A to ještě v recenzi nezaznělo mnoho dalších extrémních nedostatků: V podstatě jen dva druhy prostředí (slumy a moderna) kde je průchod ze sahary na antarktidu z quake wars? V podstatě jen dva druhy zbraní (ty automatické a brokovnice). Sniperky jsou nepoužitelné a většinu automatických od sebe nerozeznáte. Jediná výhoda těžkých zbraní je větší zásobník. Neoriginalita úkolů. Kde je epické ničení základen, průjezd portálem s celým konvojem, nebo ničení generátoru ovládanými drony z quake wars? Jediná možnost řešení. Kde je odpalování různých jiných průchodů, kde je obsazování bližších spawnů?
    Prostě ta hra je vážně SHIT! Pokud chcete týmovou hru, kupte Wolfenstein: Enemy Territory nebo Enemy Territory: Quake wars. Obě hry mají stále živou komunitu a jsou mnohokrát lepší.
  • Enemy teritory hraju od jeho vydání(což je jestli se nemejlim 8 let) do dnešních dnů *1* a z těch dnešních multiplayer akcímu nesahá žádná ani po kotníky jelikož sou zábavný asi jako když se deš po prochlastaný noci ráno vyblejt na záchod *7* *7* *11* *11*
  • kdo touzi po coopu necht se hlasi na steamu u main_cz ;))
  • Wolfenstein: Enemy Territory byla nejlepsi hra od nich, potom to ale slo uz dolu :/
  • ty xichty to je neuveritelny, zrejme autori vysli do nejakeho geta a inspirovali se grazly ktere tam potkali
  • No, popravde me tahle recenze trosku zarazi. A to jak svou myslenkou a obsahem, tak i stylistickym pojetim. Nerikam, ze ta hra je dobra,zahral jsem si ji chvilku u kamarada, ale napsat do textu, ktery ma publicistickou funkci asi petkrat slovo husto....neco , mi neprijde jako fajnovka,ale dobre. Dalsi vec je, ze nechapu, proc v celym costumize vidi samy hip hop, negry a gangstery. Nejsem zadny zapaleny do hip hopu, ale jestli si recenzent predstavuje hip hop jako vezensky, porezany,pokerovany a otrhany typky, tak je dle meho nazoru pomerne na omylu. Priznavam, jsou tam dredy (coz teda patri spis k reggae stylu,ale budiz), ze jsou tam kalhoty, jejichz rozkrok je niz, ale stejne tak jsou tam i ruzny plynovy masky,uply tricka a dokonce pro filmovy fanousky i maska jokera. Co tohle ma co docineni s husto rappem....no to opravdu nevim.
    • krunoslav
      já tam zase vidím industrial..a to se mi moc líbí:)
    • Ja to rikam porad, ze Dan by mel svoji mluvu trosku krotit, kdo ho slysel mluvit tak to je sama hustokrutarna a multimegamasakr... a ty dreddy na fousech mu stejne vubec neslusi, nevim na co si jako hraje...
      • Me se naopak jeho recenze a ucinkovani v podcastu libi, protoze jeho projev nepusobi tak strojene. Je to takove zivejsi. Autoru, co se snazi pouzivat pouze ta slova, ktera by nahodou nemohla nejakeho ctenare pobourit, je tady dost. Budme radi, ze je tu nekdo, "kdo mluvi tak, jak mu zobak narost". A jeho vzhled mi je srdecne u p.... :-)
        • Ehm ta ironie nebyla zjevna na prvni pohled? Copak Dan pouziva v normalni mluve vyrazy, ktere jsem popsal? Copak ma dreddy na vousech? :-)))
          • Sorry. Kdybych ho nekdy videl a slysel jeho mluveny projev v beznem zivote, tak bych tu ironii mozna i pochopil :-) Takhle jsem byl bez sance.
        • To sice souhlasim, vytvoreni pocitu, ze je recenzent jeden z nas je prijemny, ale kdyby takhle recenzoval kazdy, jak by to vypadalo.......Nicmene ja ani tolik nenarazim na to slovo, ale to, kolikrat ho pouzil. kdyz uz se pouziva slangovych vyrazu nebo obecne cestiny, tak by se to melo ohradit "..."
    • nevem ci spravne ale HUSTO je ironia... predsa pravy repa musi byt pokerovani aj dredovi ja vsetky tie kokotiny... """ ja som to pochopil ako narazku ale ty si iba zciech a ja iba zo slovenska .. ale kukni po supa gangsta musikvideos a tam vsetky tie atributy najdes.. takze mi to sadne image VS qality .. je ta ironia. pretoze ja mam pocit ze prave tomuto stylu tvorcovia hry venovali najviac casu namiesto to aby spravne balancovali... tato hra v podstate uraza subkulturu.. a to je to kde sa zhodujem s tebou -" lebo imidz je nanic pocuvaj smad "
  • Tady tomu dali 70%,
    podle mě to tak špatná hra není. Těch 5. je prostě fail
    http://www.topzine.cz/recenze-hry-brink-ochutnejte-dortik-pejska-a-kocicky-bricho-z-nej-nezaboli/
    • Já s pětkou souhlasím. Ta hra je vyloženě špatná.
    • sidi
      pochopte uz konecne ze recenzia je subiektivna a kazdy si moze dat cislo ake chce a aky dojem nanho hra urobila ja by som polovicke 9 tkovym hram podaval nizsie hodnotenia a brink si fakt tych 5 bodov zasluzi
    • smejki
      facepalm.jpg
    • ucho
      fail by to byl, kdyby se hodnocení lišilo o 50 % (a i to je diskutabilní). zde tomu autor recenze udělil 5/10, což je průměr. v recenzi zápory, které ho k tomu vedly, vypsal. to ale neznamená, že tomu dají 5/10 všichni na světě. někoho ta hra třeba osloví víc... 5/10 ještě neznamená "ruce pryč od toho, zabitý čas"...
  • Nechci vás klamat, ale online FPS kde byli mise propojené jakýmsi příběhem už tu byla...jmenovala se Enemy territory: Quake Wars---tam bylo dycky tři na sebe navazující mise spojené jedním příběhem...třeba EDF (Earth defend force) měla obsadit strogskou lod, dešifrovovat nějaký data, dobít teleport, pomocí dat ho použít a teleportovat se na jakousi základnu Stroggů, takže o svěžesti takového konceptu bych velice ale velice pochyboval
    • No a nedělalo obě hry to stejné studio?
      • Jo tak to nevim...je to dost možný...ale na věci to nic nemění, pokud se oháněli výroky jako "revoluční mix SP/MP FPS"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit