Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I když jak nad tím přemýšlím nebude důležité aby se CoH2 zaměřilo opět na druhou hlavní by bylo opět to zpravonání a promyšlenost
  • Company of Gyros :D jednicka byla fajn

http://www.freewebs.com/saints-row-2/CompanyOfGyros.jpg
  • No prvni serie DoW byla fakt malo takticka, Dvojka me dost nudila ale mela peknou grafiku a perfektní modely. CoH sem hral ale potom co jsem zjistil ze osmaosmdesatka strili jak spuntovka a ze Kingtiger prostreli americke lol-delo ze predu tak jsem prestal hrat. Rozhodne to chce prevazit co vlastne chteji. Jak by to melo vypadat, jestli realne takticky, nebo proste alici vyhravaj porad a vsude.... to me dost mrzi na spouste her. Taky mi dost chybeli zakladni veci jako melee utok ala bodaky a lopatky u jednotek a moznost udelat si zakop, u vozidel zakladni veci jako kourove granaty a ruzne strelivo, jeste jsem nevidel tank ktery by jel bez techto zakldanich veci...
    Nebranil bych se obdobi prvni valky, studene valky ani moderne, v rozumnem pojeti se da udelat vsechno. Kazdopadne to bude zajimavy a celkem se tesim *4*
    • Ono je blbost něco takového vytýkat arkádové strategii, zvlášť ještě když to at dělo je bez podpory k ničemu(a i tak dá KT tak na 20 střel, možná i víc). Takž ta připomínka k CoHu trochu dost mimo.
      • Unreal:: Jako ta hra mi zrovna moc arkadova neprijde, rozhodne je v tomhle ohledu celkem slozita, na druhou stranu pokud je u tanku zapsano i jaky pas mu rozbili, ze je v riti motor a pod., tak nevim proc by tam nemohlo byt ze ma prorazeny pancir, A PROTO ho americky delo rozstrelilo. Jinak je to dost knastvani.
        XorxoxTalarius :: no jako ja si uplne nevzpominam ale myslim ze snad kazdej vojak dostal flintu a lopatku minimalne a navic velka cast taktiky v 2sv. valce byla zalozena na zakopech.
        Pantercz:: No ja prave ale chci aby tyhle veci byli v zakladni hre, cimz by se zvednul dost zasadne potencial.
        *4*
    • Vše co píšeš nalezneš například v módu Blitzkrieg, krom boje zblízka, na něm se pracuje v ambiciozním módu The Great War 1918, na který se mimochodem hodně těším:)
    • XorxoxTalarius
      Tak krome toho melee mas v CoH vse :) Zakopy stavi britaci a Konigstiger bezproblemu americke delo sejme. A doporocuju posledni patch :) Vsechny jednotky jsou opraveny aby to vypadalo co nejrealneji, ale pritom neni zadna overpowered.
  • o/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit