Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evoluce není jen o živých organismech, ale prakticky o všem, co spadá do našich životů, a tedy i do herního průmyslu. Prostě základem úspěchu je vývoj, a hry tohoto ražení se snaží přinést ne svěží vítr do herního průmyslu, ale zatuchlinu, po které by neštěkl ani pes. Proč bych na konci roku 2015 hrál hru, která byla ošklivá před 15ti roky? Do prčic a zpátky - na didaktiku M se hrály hry, které vypadaly podobně, ale to jsem chodil do osmé třídy!! Proč bych dnes, po více jak 20 letech, chtěl hrát podobně se hýbající skvrny? Retro grafika???? Podívej se na Mark of the Ninja - dle mého názoru nejlepší plošinovky posledních 10ti let.....když už, tak takovou plošinovku, ale ne tenhle chrchel stoletého bůvola!!! Největší sranda je na tom to, a to se vsadím, že na 99% by sami autoři rádi vymysleli a udělali hru/plošinovku, která by ale vypadala 100000x lépe, jen na to neměli peníze, tak to zaobalili do "retro oldschool" kabátu a dělaj, jakže to byl od počátku záměr a návrat ke kořenům atd......leda tak průjem! Prostě peníze a sázka na to, že se najde pár "retro oldschool" idiotů, které jejich touha být "cool" zavede k této spodině herní tvorby
  • Vogon
    Znáte tenhle?
    "Víte co si video herní vývojáři počnou bez podpory českých maloměšťáků bez vkusu? Udělají indie hru, která má šest dní po vydání na Steamu čtyři sta tisíc prodaných kusů"
  • Aaaaaaa.... mam vanoce :-D
  • "Odmítám je hrát" *15* tak jo
  • Nesouhlasím s tebou. Stylizace je parádní, když se to hýbe. Peklo bylo estetický zážitek. Tento pixel-art mi vyhovuje.
  • Zayl
    To máš blbé.
  • jedinej problém týhle hry je totální destrukce, v každým levelu si lze prakticky vystřílet přímou cestu hlínou až k výtězství...
  • Tvoje chyba... Hrajeme to s kámošem v kopu a nemůžeme si to vynachválit.
  • Naprosty souhlas pryč s PixelART grafikou, vznika sice spousta dobrých her ale odmitam je hrat zdůvodu pixelove grafiky *13*
  • Ne, ne a ne. Hra může být sebelepší, ale aby dneska vyšla hra, byť plošinovka, a nebylo pomalu rozeznat, co se tam děje....prostě ne. Už jsem nato asi moc starej. Neupírám možné kvality té hry, ale ta stylizace je otřesná a s nostalgií to nemá nic společného. To je jako by mi někdo nabídl, abych z nostalgie nechal svoje BMW v garáži a jezdil škodou 100.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit