Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle si u me hosi vyvojari possrali. jako by na tom zalezelo...anyway on uz snad nikdo neveri v mozny uspech klasicke druhe svetove?! proc sem cpou takove stupidity. muj nejvetsi favorit je tak stale Red Orchestra Stalingrad
  • Cosi
    Ono to má mít příběh a kampaň? *1*
  • KIMCID
    jak zničit dobré jmeno ,jedné dobré hry *9* *9* *9*
  • Počkat. Co přesně má tahle hovadina tak společnýho s Inglorious basterds? Co já si pamatuju, tak v basterdech nikdy nešlo o bezhlavou řež s raketomety a motorovkami. Tohle srovnání mi přijde naprosto mimo mísu a nechápu, že to napadlo tolik lidí.
  • Toto se líbí uživateli Dan Vávra .)
  • zx_spektrum
    Já třeba trochu nechápu ty výkřiky plné paniky, není to další díl v sérii BiA, je to prostě jen odbočka a teoreticky paralelní série. Je to sice vzhledem k síle (nebo spíše jejímu nedostatku) značky BiA docela zajímavý marketingový kousek, ale proč ne? BiA tím nekončí, dejte tomu rok či dva a bude BiA4...
    • Cosi
      Tohle znamené, že se už těžko vrátí k původním taktickým hrám z Brothers in Arms série. A v článku to bylo jasně napsáno.
      • zx_spektrum
        A proč by nemohli? Nikdo z nás nemůže s jistotou říct, že po vydání této hry nemůžou vydat normální BiA... Mluvit o zabití značky je naprosto přehnané ze strany autora článku...
    • lenže to už je úplne niečo iné ako BiA tak na kerú p**** sa to volá BiA?! fakt debilizmus
  • A já už chtěl bouchnout šampáňo na oslavu novýho BIAčka a doufal že to bude zase 2. sv a pak se dozvim,že to je něco úplně jiného.Doufám že se to změní,nebo budu mít na tom šampáňu plíseň
    • Prečo si nespokojný? 2 svetová to predsa je *1*
      • Hej no a ten bossik ma helmu z prvej svetovej ked ne este starsiu z 19.st :D
  • pojebali kone voz
  • teda takhle pos*at sérii Brothers in arms...víc pos*at to snad už ani nemohly :(((((
    P.S. sorry za ty slova ale jinak to nejde
    • jnsCZ
      Nemohly? Ony to programujou holky? ;)
  • p.AdamoKitini
    Jako fanousek BiA,kdy jsem hral prvni dil az po posledni,me tento dil docela zarazil.
    Myslim si,ze zamer vyvojaru neni spatny,trosku odbocit od takticke hry a zkusit neco noveho,jen jak vsichni rikaji,nemelo se to jmenovat Bia: Furious 4.
    Snad to vsechno dobre dopadne a doufejme,ze si kluci od Gearboxu neudelaji ostudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit