Přejít na výpis diskuzí
Brutal Doom modifikace brzy dostojí svému názvu - udělá z Dooma skutečnou 2D řezničinu
18.12.2015 | Adam Homola
58 příspěvků
-
tak teda DOOM :-)
-
Tak jsem zkusil, jako fanda původních Doomu a musím uznat, že ten pokrok je poznat i po hratelnosti. Dobíjení, ruční granáty, týpek s brokovnicí, taky občas musí přebíjet, a když umíra, po zásahu do krku, tak na vás ještě klidně střílí z pistole... mazec, takhle se vylepšuje legenda!
-
Som si spomenul na soldier of fortune :D
-
Nemůžu si pomoct, ale mam pocit, že povinností každýho diskutujícího je bejt chytrej jako Komiksák ze Simpsonů. :D Je to v naprosto každej diskuzi tady. :D Úplně naprosto totožný s nim.. všechno. :D :D
Úplně mi ti Komiksáci tady vždycky vhání slzy do očí, protože se aspoň zasměju a cejtim se jako člověk míň trapně.
Něco jako ti odborní všeználkové co píšou recenze na csfd, například.. jelikož je to jedinej výblitek a zároveň podstata jejich bytí, co je naplňuje pocitem uspokojení a pocitu, že tvoří v životě něco inteligetního a užitečnýho. Navíc ty znalosti, názory a rozum.. ach.. Nejlepší jsou postoje sami o sobě a mínuska jako tajná zbraň hromadného brečení. Jste pánové (děti) pro mě obrovský přínos.
Asi proto sem chodim.. *7*
Děkuji Vám, Vy mě léčíte. :) Vaše snaha o částečné sebenaplnění skrze komentáře je tak smutná, že mě činí štastným, že toho nejsem součástí. :D
Do toho ještě odbornost redakce a válim se smíchy po zemi. :D -
-
Nemluvě o cenzuře. :D
-
-
tady je ale zas nablito... :)
-
-
Jojo kazdej blije, to by bylo aby sis taky nestrcil pest do krku a nepridal svou trosku do mlyna.
-
-
Je na tom niečo znepokojivo uspokojujúce. *4*
-
casual hra pro děti to byla i v době vydání :-D i když.....tehdy ještě možná fungoval ten wooow efekt něčeho nového a proto to hráli i dospělí. Na Doomu jsem vyrostl, mám tak k němu určitou citovou vazbu, ale subjektivně to považuji za herní průjem a imbecilovinu prvního kalibru.
Utěšuju se tím, že tehdy v tom roce raz dva (když to vyšlo) tak mi bylo asi 9 let a jako každej harant jsem žral hry na PC a konzole. Je trochu divný, že ostatní FPS z 90. let mi ale nevadí a naopak na ně vzpomínám velmi rád (Wolf 3D, Quake 1-2, Turok, Blood, Outlaws), přitom se jednalo o stejnou koncepci....Doom ale ne, ten mi k srdci nepřirostl *6*
Jinak pardon pánové, že jsem si dovolil zkritizovat modlu 90. let - holt každému se nezavděčíš *5* -
-
A nejvíc casual jsou datadisky TNT a Plutonia. Proti tomu je nějaký Dark Souls dětským parkem, co se týče obtížnosti...
-
Musím souhlasit s tím, že dneska první a druhý Doom po těch všech jiných střílečkách už docela po herní a zábavní stránce působí tak nějak za zenitem, aniž bych to myslel zle s dodáním, že jde přece jen, narozdil od místních odborníků, o můj vlastní fíling. Neměl jsem to štěstí jako ostatní, abych nabyl toho všeobecného fanouškovského dojmu, že zrovna nutnost chaos-pohybu mezi dvěma stěnama a potýkání se s nutnou tunou jakýchsi tvorečků s červenýma očima, natož malování kamsi křivených stěn kompletně do ruda a kutálející se hlavy a střeva s fyzikou s tímto módem, je něco, co musí zákonitě oplývat herní katarzí, ale přesto bych si dovolil oponovat tvému tvrzení, že jde o kanál stříleček. Navzdory tomu, že osobně raději kvituju převážně výborný, dobře vypadající a promyšlený třetí díl se skvělým, leč bohužel řadami nedoceněným provedením, nelze upřít, že původní Doom má svý právem zasloužený místo. Považuji jej za předka mnoha dalších odkazem čistých a zároveň komplexně výborných fpsek, takových jako Soldier of fortune série, Call of duty série, Iron storm, Painkiller a plno dalších podobně zábavných her. A tomu je třeba vystřelit respektovanou poklonu.
-
"Jinak pardon pánové, že jsem si dovolil zkritizovat modlu 90. let - holt každému se nezavděčíš"
já bych ti chtěl naopak poděkovat, vždy když čtu výblitky exotů tvého kalibru jako nemají rádi Doom, tak o to víc si tuto hru cením. -
Ja byc si tipl ze ses bal v doomu monster takze si zustal v prvnim levelu a kosil porad dokola humanoidy kteri sli na jednu ranu. Po roce vysel wolf a tam to nebylo strasidelne, takze sis konecne zahral.
-
-
On ale Dooma dohrál - jako každé casual děcko v té době - IDDQD a IDKFA znali všichni. *1*
-
-
-
Konecne to bude poradne brutalni maso...
Doted to byla jen takova casualni hra pro deti. -
-
Tak to byla akorat pro tebe.
-
-
narazim na tohle: "Brutal Doom modifikace brzy dostojí svému názvu"
-
-
-
Zajímavé, že mod, který jde vyloženě proti původní koncepci DOOMa (rychlý a plynulý pohyb) a přidá trochu toho násilí a krve a pár moderních FPS číčovin (iron sights, finishery) je oslavována jako 'stará dobrá' FPS rubanice jako z devadesátýho třetího pro olsdchool pařany a nic pro moderní cucáky.
-
-
mám rád obě verze ale brutal doom je rychlejší, možná by sis to měl zahrát *3*
-
-
Project MSX je ještě lepší podle mě.
-
-
vyzkouším, vypadá to docela kvalitně.
-
-
-
Nevšiml jsem si, že by Brutal Doom byl pomalý. Možná by to chtělo chvíli zkusit zahrát :) Co se týče číčovin, používat je nemusíš.
-
-
Neříkám, že je pomalý. Aby člověk mohl provádět číčoviny a mířit, tak ale musí zpomalit nebo zastavit. Což mi příjde vyloženě proti tomu, jak se DOOM 'chce' hrát.
A bez číčovin je tam jen ten gore... -
-
Co myslis cicovinana? Ja normalne chodim a strili. Mireni pres miridla je stejne k nicemu a pri normalni strelbe nejsi pri behu nijak omezen.
-
Jde to spustit na win10 v normalnim rozliseni coz je asi hlavni plus.
Stezovat si ze se da ve strilecce mirit ........ no comment.
-
-
-
Jakym zpusobem to jde proti puvodni koncepci ? Nuti te snad nekdo hrat to na gamepadu nebo co ?
Hraje se to porad stejne, ten mod jenom pridava a nic neubira ani nemeni. -
-
Ten mod toho meni opravdu dost ale ze by to slo proti puvodni koncepci to si teda nejsem jistej.
-
-
To, ze vezmou starej skin zbrane a nahradi ho kvalitnejsim neberu jako zmenu, co se hratelnosti tyce tak to nemeni ani prd. (pokud vubec tak jedine k lepsimu)
-
-
Mouse look, headshoty, skakani jsou tak zasadni zmeny ze si myslim ze to meni Dooma dost. O tom ze k lepsimu pro me neni pochyb ale nekdo jiny by to mohl videt jinak viz. Y.
-
-
-
-
-
Krásná práce. Pořádná SP řezanice. Lepší, jak většina dnešních rádoby super cool FPS míčovin.