Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžu si pomoct, ale mam pocit, že povinností každýho diskutujícího je bejt chytrej jako Komiksák ze Simpsonů. :D Je to v naprosto každej diskuzi tady. :D Úplně naprosto totožný s nim.. všechno. :D :D
    Úplně mi ti Komiksáci tady vždycky vhání slzy do očí, protože se aspoň zasměju a cejtim se jako člověk míň trapně.
    Něco jako ti odborní všeználkové co píšou recenze na csfd, například.. jelikož je to jedinej výblitek a zároveň podstata jejich bytí, co je naplňuje pocitem uspokojení a pocitu, že tvoří v životě něco inteligetního a užitečnýho. Navíc ty znalosti, názory a rozum.. ach.. Nejlepší jsou postoje sami o sobě a mínuska jako tajná zbraň hromadného brečení. Jste pánové (děti) pro mě obrovský přínos.
    Asi proto sem chodim.. *7*
    Děkuji Vám, Vy mě léčíte. :) Vaše snaha o částečné sebenaplnění skrze komentáře je tak smutná, že mě činí štastným, že toho nejsem součástí. :D
    Do toho ještě odbornost redakce a válim se smíchy po zemi. :D
    • Nemluvě o cenzuře. :D
  • Tohle by měla mít každá pořádná střílečka.
  • Tak jsem zkusil, jako fanda původních Doomu a musím uznat, že ten pokrok je poznat i po hratelnosti. Dobíjení, ruční granáty, týpek s brokovnicí, taky občas musí přebíjet, a když umíra, po zásahu do krku, tak na vás ještě klidně střílí z pistole... mazec, takhle se vylepšuje legenda!
  • del0
    Kua. Takhle má vypadat pořádná FPS řežba. *5*
  • jatka pekne ale zbytocne video o strielani do mrvol. skoro som pri tom zaspal
  • Krásná práce. Pořádná SP řezanice. Lepší, jak většina dnešních rádoby super cool FPS míčovin.
  • Ja to hral loni a myslel , ze uz je to hotove.
    Rozhodne doporucuje je to stejne zabava jako tenkrat a generace co vyrostla na quicktime eventech by si to mela zahrat povinne.
  • VortexCZ
    tady je ale zas nablito... :)
    • Jojo kazdej blije, to by bylo aby sis taky nestrcil pest do krku a nepridal svou trosku do mlyna.
  • tak teda DOOM :-)
  • Konecne to bude poradne brutalni maso...

Doted to byla jen takova casualni hra pro deti.
    • Tak to byla akorat pro tebe.
      • narazim na tohle: "Brutal Doom modifikace brzy dostojí svému názvu"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit