Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • del0
    Kua. Takhle má vypadat pořádná FPS řežba. *5*
  • Okami
    DOTAZ:
    Máte někdo zkušenosti s aplikací módu pro Steam verzi DOOMu... šlape to na něm bez problému?
  • Doom byl vždycky o jatkách... jenže ve své době by PCčka by nedokázali cosi takové rozběhat. Ač tam byly náznaky jako rozplácnutí "lisem", nebo umírající Cacodemon, tak to zůstalo u jednoduchých animací. Teď je to pořád starý, dobrý, Doom, jen brutalita to dohání do absurdity, kdy člověk se těch jatek nedokáže nabažit. *4* Rozhodné doporučuji si to zahrát, obyčejný "hate" dokáže rozdávat jen omezenec. Sám sem byl skeptický, ale nedalo mi to nevyzkoušet a dobře sem udělal. Popravdě... Doom si už jináč ani nedokážu představit! *1*
  • Protože jste masochisti lačnící po uspokojující brutalitě.Vy si totiž ani neuvědomujete. *2*
  • C-BEAM
    vyzkouším, vypadá to docela kvalitně.
  • Hmmm tak proto jsem Dooma s timhle modem dohral uz dvakrat... uplne zprznena hratelnost.
  • Asharak
    Project MSX je ještě lepší podle mě.
  • Asharak
    Tyyyy, běž si hrát MLP simulátor nebo něco *10* *16*
  • Brutal doom:Prznění zábavné hratelnosti.
  • Co myslis cicovinana? Ja normalne chodim a strili. Mireni pres miridla je stejne k nicemu a pri normalni strelbe nejsi pri behu nijak omezen.
  • Mouse look, headshoty, skakani jsou tak zasadni zmeny ze si myslim ze to meni Dooma dost. O tom ze k lepsimu pro me neni pochyb ale nekdo jiny by to mohl videt jinak viz. Y.
  • narazim na tohle: "Brutal Doom modifikace brzy dostojí svému názvu"
  • Tohle by měla mít každá pořádná střílečka.
  • tak teda DOOM :-)
  • Tak jsem zkusil, jako fanda původních Doomu a musím uznat, že ten pokrok je poznat i po hratelnosti. Dobíjení, ruční granáty, týpek s brokovnicí, taky občas musí přebíjet, a když umíra, po zásahu do krku, tak na vás ještě klidně střílí z pistole... mazec, takhle se vylepšuje legenda!
  • He7he
    Musím souhlasit s tím, že dneska první a druhý Doom po těch všech jiných střílečkách už docela po herní a zábavní stránce působí tak nějak za zenitem, aniž bych to myslel zle s dodáním, že jde přece jen, narozdil od místních odborníků, o můj vlastní fíling. Neměl jsem to štěstí jako ostatní, abych nabyl toho všeobecného fanouškovského dojmu, že zrovna nutnost chaos-pohybu mezi dvěma stěnama a potýkání se s nutnou tunou jakýchsi tvorečků s červenýma očima, natož malování kamsi křivených stěn kompletně do ruda a kutálející se hlavy a střeva s fyzikou s tímto módem, je něco, co musí zákonitě oplývat herní katarzí, ale přesto bych si dovolil oponovat tvému tvrzení, že jde o kanál stříleček. Navzdory tomu, že osobně raději kvituju převážně výborný, dobře vypadající a promyšlený třetí díl se skvělým, leč bohužel řadami nedoceněným provedením, nelze upřít, že původní Doom má svý právem zasloužený místo. Považuji jej za předka mnoha dalších odkazem čistých a zároveň komplexně výborných fpsek, takových jako Soldier of fortune série, Call of duty série, Iron storm, Painkiller a plno dalších podobně zábavných her. A tomu je třeba vystřelit respektovanou poklonu.
  • C-BEAM
    mám rád obě verze ale brutal doom je rychlejší, možná by sis to měl zahrát *3*
  • C-BEAM
    "Jinak pardon pánové, že jsem si dovolil zkritizovat modlu 90. let - holt každému se nezavděčíš"

já bych ti chtěl naopak poděkovat, vždy když čtu výblitky exotů tvého kalibru jako nemají rádi Doom, tak o to víc si tuto hru cením.
  • Som si spomenul na soldier of fortune :D
  • Nemluvě o cenzuře. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit