Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechcete už konečně, jakožto "herní" magazín, přestat s kritikou ovládání her na klávesnici? Přestává mě to bavit. Člověk, který si není schopný koupit za litr bezdrátový ovladač X360 pro Win, je slušně řečeno zcela mimo a jeho názor na ovládání by se neměl vůbec brát v potaz. Myš a klávesnice slouží pouze pro pohyb v menu. Kdo chce ovládat hry - vyjma PC only strategií a mmorpg - klávesnicí s myší, je zkrátka neandrtálec...
  • DAvno pred tim nez to vyslo na PC sem to zahral na PS3, ma to zvlastni prvky RPGcek.... ale jinak je to zabavny dela si to srandu z vetsiny hudebnich zanru generace nasich rodicu. ale i ze soucanejch ... Nejvic me tam pobavili emaci. Ma to vysokou Estetickou kvalutu, opravdu si tam s prostredim vyhrali... Nejsem metalak ale tady me to nejak nedrasalo =D
  • Moje xbox srdcovka. Hra má své mouchy, ale co se týče humoru a atmosféry, nic jí nepřebije. Na první playthrough jsem se snad nikdy nepřestával smát, JB boduje.
  • Hmm tusim ze tuhle recenzi psal autor opravdu dlouho, pak si dal letni prestavku a ted nam to naserviroval a jeste s totalnima kravinama v textu. Tahle hra rozhodne NENI od Jacka Blacka nybrz od Tima Schafera a jeho Double Fine Productions. Ano Jack Black poslouzil jako predloha pro hlavniho hrdinu a jako daber, ale to je cele.
    • kovar.jakub
      Jack Black se podílel i na celém nápadu, s Schaferem jsou velcí kamarádi (jak je ostatně vidět i na videu ohledně dabingu Schaferovy nové adventury). Ale jinak uznávám, je to napsané lehce matoucně.

A hru jsem dohrál před pár dny, hned poté napsal recenzi, díky za optání.
      • zkuste si precist tento clanek na wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Br%C3%BCtal_Legend
        a treba zjistite ze Black se mimo dabingu podilel i na propagaci a par dalsich "drobnostech" ale cela idea je od Schafera. A neni to napsane matoucne, ta veta je proste nepravdiva.
  • smajdal
    Poláčku, chci svý recenze! A to teď, nebo si za tebou do té Prahé na kobyle dojedu a rozhodím ti sandál.
  • METAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL. Jack Black uplna supa , ten svet bomba , a ten soundtrack krasa ! Taketo hry otvaraju oci ludom co by o metal ani nezakopli hahahaha . \m/(>_<)\m/
  • nevslo to uz nekdy v unoru? *8*
    • novinka *1*
    • navic koukam ze na tom odkazu v recenzi se to, uz ani neda koupit a podle Heureky hra nestoji 500 ale od 291 - 329 Kč
  • Typickej Schagger. Teoreticky zajímavej nápad, ale provedení pokulhává.

Uvidíme, jak zkažený bude Broken Age.
  • Radeji pozde nez nikdy :).
    Hra se mi libi, stylove perfektni, ale je fakt,ze hratelnost mohla byt lepsi.

Kez by si vydelali na 2. dil, ktery by mohli poradne vypilovat.
  • michaliuz18
    zamiloval som si to, prvu hodinu hrania,ptm mi vlastne prislo ze to je onicom suche nezazivne taha sa to ako sopel ,prazdne prostredia ,take mrtve, az ma to znudilo a vymazal som to, skoda trosku som sklamany zacalo to nadejne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit