Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechcete už konečně, jakožto "herní" magazín, přestat s kritikou ovládání her na klávesnici? Přestává mě to bavit. Člověk, který si není schopný koupit za litr bezdrátový ovladač X360 pro Win, je slušně řečeno zcela mimo a jeho názor na ovládání by se neměl vůbec brát v potaz. Myš a klávesnice slouží pouze pro pohyb v menu. Kdo chce ovládat hry - vyjma PC only strategií a mmorpg - klávesnicí s myší, je zkrátka neandrtálec...
  • zkuste si precist tento clanek na wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Br%C3%BCtal_Legend
    a treba zjistite ze Black se mimo dabingu podilel i na propagaci a par dalsich "drobnostech" ale cela idea je od Schafera. A neni to napsane matoucne, ta veta je proste nepravdiva.
  • To je ale vyborna zprava!
  • kovar.jakub
    Jack Black se podílel i na celém nápadu, s Schaferem jsou velcí kamarádi (jak je ostatně vidět i na videu ohledně dabingu Schaferovy nové adventury). Ale jinak uznávám, je to napsané lehce matoucně.

A hru jsem dohrál před pár dny, hned poté napsal recenzi, díky za optání.
  • janchor
    Videorecenze je logisticky ten nejnáročnější obsah, tudíž přes prázdniny, kdy jsou zároveň dvě největší herní akce, je s nima kříž. Ale teď se to zas začne hýbat.
  • janchor
    Nikoho jsem nikam neposílal. Jen mě krapet mate uvažování typu "mám vás rád, ale tohle děláte blbě, takže u mě končíte". Člověk by doufal v nějakou míru pochopení, pokud se nám někdy nedaří všechno podle plánu. Beru, že zjevně působíme jako mutanti, ale jsme taky jenom lidi.
  • DAvno pred tim nez to vyslo na PC sem to zahral na PS3, ma to zvlastni prvky RPGcek.... ale jinak je to zabavny dela si to srandu z vetsiny hudebnich zanru generace nasich rodicu. ale i ze soucanejch ... Nejvic me tam pobavili emaci. Ma to vysokou Estetickou kvalutu, opravdu si tam s prostredim vyhrali... Nejsem metalak ale tady me to nejak nedrasalo =D
  • Moje xbox srdcovka. Hra má své mouchy, ale co se týče humoru a atmosféry, nic jí nepřebije. Na první playthrough jsem se snad nikdy nepřestával smát, JB boduje.
  • Hmm tusim ze tuhle recenzi psal autor opravdu dlouho, pak si dal letni prestavku a ted nam to naserviroval a jeste s totalnima kravinama v textu. Tahle hra rozhodne NENI od Jacka Blacka nybrz od Tima Schafera a jeho Double Fine Productions. Ano Jack Black poslouzil jako predloha pro hlavniho hrdinu a jako daber, ale to je cele.
  • smajdal
    Poláčku, chci svý recenze! A to teď, nebo si za tebou do té Prahé na kobyle dojedu a rozhodím ti sandál.
  • x_ander
    Ač nerad, musím souhlasit. Jestli se dobře dívám, za poslední téměř 4 měsíce se tu objevila jediná videorecenze (Shadowrun).
  • METAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL. Jack Black uplna supa , ten svet bomba , a ten soundtrack krasa ! Taketo hry otvaraju oci ludom co by o metal ani nezakopli hahahaha . \m/(>_<)\m/
  • x_ander
    Ačkoliv s mnohým, co jsi napsal, souhlasím, tak já bych třeba Level bez recenzí nezkousl. Jasně, recenze už rozhodně nejsou tím základem nového Levelu, to jsou témata a jiné články, ale herní časopis bez recenzí na hry si představit neumím. I přesto, že kdekoliv na netu si můžu najít recenzi na určitou hru daleko dříve než v papírovém časáku. Často, když hraju nějakou hru (klidně i starou), tak si pak vytáhnu i starý Level a o hře si přečtu. Konkrétně v posledním čísle by mi po přečtění monstrózního článku o Shadowrunu přišlo dost divné, kdybych si hned po něm nemohl nalistovat recenzi. Máš pravdu, že lepší informační hodnotu člověk získá z recenze na webu, kde je u ní tuna screenshotů a video, které časopis zprostředkovat nemůže. Ale imho herní časopis bez recenzí není herní časopis.

Poslední Level mi udělal velkou radost s tím, že úvodní recenzi roztáhl na čtyři stránky - přesně to mi chybělo, taková ta "hlavní recenze" (ačkoliv bych ji dal spíše Shadowrunu nebo Saints row, které měly mimo recenze i jiné články).

A vůbec, ale vůbec by nebylo marné to, co bylo kdysi zmíněno ve Fight clubu. Že u každé recenze bude QR kód, který by čtenáře hodil do galerie screenshotů nebo zrovna na trailer.
  • Ehm to jako fakt? Chápu, že doba je těžká, ale jeslti jsou na tom tak špatně že nemaj na hry, aby z nich psali recenze, resp nedostanou nějaký novinářský verze, tak ať jdou radši dělat něco jinýho...

V pekárně taky řikáš, že v pohodě, že si na rohlík k snídani počkáš?
  • Co mají společné? Všechno jsou to v zásadě nezajímavé tituly hodící se akorát tak do LEVELu, protože když už si ho koupím, tak si ho přečtu celý, kdežto na webu bych na recenzi takových titulů ani neklikl?
  • Tvůj příspěvek je důkazem, že IQ větší než 90 nemusí být zárukou inteligence...
  • Na PC nechyběl ani jeden díl? Kde jsi na to prosím tě přišel? Co PSPčkové díly? Od trojky jsou navíc GTA primárně vyráběné na konzole.

A proč tě tak hrozně zajímá Brutal Legend, když je to původně konzolová hra - takové hry by ses přeci neměl dotýkat ani dvoumetrovou hořící tyčí...
  • maros.goc
    nuž, ale si uvedom že mnoho hier si recenzenti ak ich chcú zrecenzovať, musia kúpiť za vlastné peniaze...a tak nie vždy vyjde, že sa hry recenzujú na čas. Ale tak kto chce, počká si :)
  • Level už pár let nekupuju ale na Games občas chodim. Ne tedy asi tak často, abych hodnotil aktuálnost. Je, ale fakt, že některé aktuální recenze mi tu chybí.

Každopádně poslat "kritického čtenáře" do zadele.. Jako wtf...?
  • Mně by například vyhovovalo, kdyby v LEVELu recenze nebyly vůbec. O hrách, o kterých se v něm píše, mám zpravidla shodné nebo přesnější informace předem, či je už dávno hraji (případně mě vůbec nezajímají) a kvalitativně recenze (až na světlé výjimky) pokulhávají před ostatními výbornými, dlouhodobě aktuálními a jinde nedohledatelnými články - hlavním to tahákem celého LEVELu. Až s recenzemi v nově obnoveném LEVELu mi navíc došlo, jak potřebná je v dnešní době možnost mít v rezenci rovnou video ze hry (nebo alespoň odkaz na něj), což v papírovém časopisu pořádně nejde. Například zrovna zmíněné "Papers, Please!" dostala v levelu "dobře" a z rezenze a následného hodnocení získává člověk pocit, že je to neatmosférická, nezajímavá a nudná linearní hra, která se snaží svézt na retro vlně. Žádný člověk, který ji hrál, či alespoň viděl byď jen video ze hry, by něco takového rozhodně neřekl. Tím nechci kritizovat recenzenta, recenze nemůže být nesubjektivní (ačkoliv se mi pochopitelně ani trochu nelíbila), ale chci poukázat na to, že mnohdy je třeba hru vidět, aby člověk recenzi byť jen správně pochopil.

A tímto bych rád poukázal na fakt, že by neškodilo, kdyby recenzí v LEVELu bylo méně, ale byly kvalitnější a na bez videa recenzovatelné hry. A pokud by tedy ve výsledku bylo na games.cz více obecně článků, rozhodně by to neškodilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit