Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • novinka *1*
  • navic koukam ze na tom odkazu v recenzi se to, uz ani neda koupit a podle Heureky hra nestoji 500 ale od 291 - 329 Kč
  • nevslo to uz nekdy v unoru? *8*
  • Typickej Schagger. Teoreticky zajímavej nápad, ale provedení pokulhává.

Uvidíme, jak zkažený bude Broken Age.
  • Radeji pozde nez nikdy :).
    Hra se mi libi, stylove perfektni, ale je fakt,ze hratelnost mohla byt lepsi.

Kez by si vydelali na 2. dil, ktery by mohli poradne vypilovat.
  • michaliuz18
    zamiloval som si to, prvu hodinu hrania,ptm mi vlastne prislo ze to je onicom suche nezazivne taha sa to ako sopel ,prazdne prostredia ,take mrtve, az ma to znudilo a vymazal som to, skoda trosku som sklamany zacalo to nadejne
  • tak lepsi pozdeji nez vubec, dopurucuju to hrat na hard ,gameplay je opravdu hafo easy...jinak ta hra ma snad ten nejlepsi soundtrack v historii videoher, ave metal!!!
  • Taky musíš ale pochopit, že je hlavní čtenost článků a popularita daného titulu. Když tady je něco o nextgenu nebo GTA, tak se do diskuzí seběhnou PCčkáři a nadávají na konzole, protože R* chce vydělat prachy...no a na Medal of Calling Battlefield tady nadávají všichni.
  • Ja metal rad nemam, ale hru jsem hral pred par lety na PS3 a bavila me hodne, i po letech si na ni s potesenim vzpomenu. Kez by se hry hodnotili predevsim podle toho, jak jsou zabavne. Pak by tohle byla cista 9.
  • Cosi
    *15*
  • Pilgrim66
    Bohužel je to tak, games.cz "laguje" s recenzema za LEVELem fakt hodně. Buď si kluci vzali moc velký sousto nebo je holt LEVEL víc profitující...

Jinak ze minulý měsíc to je:
    Brothers: A Tale of Two Sons
    Papers, Please!
    Face Noir
    Mortal Kombat: Komplete Edition
    Třeba ty menší hry bych pominul, ale novej Mortal Kombat?

Jinak o recenzích EU IV, Dishonored: The Brigmore Witches, Toki Tori 2 nebo třeba novýho FF MMO nemluvě...
  • :D Tak mám tu typ na plnou hru k Levelu ....
  • Radioaktivni_surikata
    Na konzole to vyšlo snad před 4 lety. Na PC letos v únoru. Tak jako tak je tahle recenze poněkud opožděná.
  • Zayl
    Teda bych se přiznal já myslel že se tady BL dávno recenzoval O_o

Každopádně pokud máte rádi metal a Jacka Blacka, stojí to za zahrátí, ačkoliv ten gameplay je díky konzolím poměrně nekomplikovaný.
  • Ja teda nechci vypadat jako hnidopich ale vydat na webu par aktualnich recenzi nebo dokonce video recenzi by nebylo od veci.

Tak nic musel jsem se kouknout do archivu a oni tam ty recenze fakt jsou jen ty hry me nezajimaj tak jsem je prehledl :D
  • janchor
    Jestli přestaneš být naším fandou, tak si musíš zakázat i ten LEVEL. Žádný podvádění!
  • kovar.jakub
    Metal mám rád, vtipné a zábavné to je, jen je vážně třeba nebrat vše smrtelně vážně a udělat si sám ze sebe srandu.

Jak píšu - fórky a atmosféra jsou na jedničku z hvězdičkou, samotná hratelnost za vzory trochu pokulhává. Ale zábava to je solidní, tažená právě těmi fórky a atmosférou.
  • Cosi
    Jack Keane 2, Stardrive, Trackmania 2, Leisure Suite Larry Realoaded, New Super Luigi U, Sword of stars: The Pit, Dust: An Elysian Tail. Víte, co mají tyto hry společného? Výše vyjmenované hry byl recenzovány v papírovém časopisu LEVEL a na games.cz ani ťuk. Takhle podle mého vzalo za své tvrzení šéfredaktora Petra Poláčka, že games.cz nebude žádný outěžek na úkor LEVELu. Vyjmenované hry jsou recenzovány v měsíc starém LEVELu a na games.cz není po nich ani vidu ani slechu. A podle slov to mělo být přesně na opak. Webové games mělo být studnicí novinek a aktualit a papírový časopis měl být místo pro články a názory, na které není na webu místo.

Beru současnou redakci games a LEVELu jako lidi, kteří mají pro mě cenný názor a vlastně jsem při jejich článcích u LEVELu vyrůstal, ale bohužel se mi rýsuje obraz, při kterém na games.cz zanevřu a budu na něj ve zlém vzpomínat, a budu si ho stále spojovat se zlým jménem Doskočil (který tiscalli.games zabil, ne vybudoval návštěvnost) a budu pravidelně odebírat znovuzrozený LEVEL, kvůli tomu, že na něm budou aktuálnější recenze než na webovém působišti. A proč to píši k recenzi na Brütal Legend pro PC? Protože je to půl roku, co byla tato hra vydána na PC. Takhle pánové přestanu být vaším fandou.
  • No jelikož mám metal hodně rád a iq evidentně pod 90 tak mě hra bavila velice, ale asi díky tomu nižšímu yntelygemcnimu kwcyjentu nejsem schopen, díky zajímavému nápadu psát čárku za každé druhé slovo, pochopit, co jsi vlastně chtěl napsat...
  • Jack1947
    Nevim, treba se k tomu vratim, hra to spatna nebyla. (nekdy)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit