Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ruthan
    Prave protoze, mam metal rad, tak to na me pusobi, jak prvoplanovita stereotypni slatanina a dost pruhledny, nezajimavy radoby vtipny kalkul, pro oblibenou cilovku s <=IQ90.
    Dobra hudbu, dobrou hru nedela, jeste jako dobra grafika. Kdyz se podivate na prodejni cisla a ostatni recenze, ktere casto pisi lide, ktere tohle hudbe nerozumi a konstatuji tam, ze fanouskum se to bude libit.. casto naprosto nepradive.. tak jako nic moc.
  • kovar.jakub
    Ale no tak, neříkám, že to je nejlepší písnička, ale sra*kou bych ji nenazval :) Mimochodem, Helloween jsou teď v sobotu v Havířově na slavnostech města, vstupné nějaká stovka nebo dvě :)
  • kovar.jakub
    Co bylo na obtížnosti špatně? Já dohrával na střední úplně v pohodě, některé mise jsem sice jednou opakoval, ale to neberu jako mínus, spíš jako svoji chybu.
  • Khanemis
    Odpověď na otázku je zcela jasná - http://www.youtube.com/watch?v=bg_X_A6DEHA

Škoda toho těžkopádného ovládání, ale je super, že Brütal Legend konečně vyšlo i na PC .
  • MidnighT91
    Skvělá hra s ještě lepším Blackem. Povinost pro každého metaláka...
  • Nebreč chlapče, je to trapný..
  • Mám PS3 verzi a rozhodně koupi nelituju... Naopak humor z toho naprosto čiší a jakožto příznivec metalu se neuvěřitelně bavím. Hra si dělá srandu snad ze všech metalových klišé. A právě pro metalisty je hra určená, protože ostatní to nedokáží plně ocenit (:
  • Datum vydání: 26 únor 2013

http://store.steampowered.com/app/225260/?snr=1_7_15__13

hromada konzoloidních povídaček o (ne)vydání rádoby nextgen hw v "nových" krabičkách, který sotva konkurují průměrným PC, rádoby nová hratelnost, ale spíš 100x recyklovaný obsah call of battlefieldů, dále série, co vznikla na PC, kde nechyběl ani jeden díl, kde nyní bude chybět (GTA 5)... tyhle "newsky" jsou tady denně, ale přes půl roku stará hra je zrecenzovaná až teď.. netřeba víc komentovat.
  • Jack1947
    Na Xboxu jsem ani nedoparil , (nehorazne frustrujici obtiznost a "hratelnost".
  • Brütal Legend považuju za jednu z těch lepší her za poslední roky, ale co mi vážně vadí... Vážně Helloween a Are You Metal? I fanoušci na koncertech úmyslně křičí "NO!" Taková je to sra*ka *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit