Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    V tom případě vysvětli, proč jsi zrušil předobjednávku .. protože recenze na EG a Zingu jsou docela jiného rázu. EG moc nemusím resp. tyhle autory, co tam teď píší, ale s touhle jejich recenzí po delší době souhlasím.
  • Miserius,ikdyby ta hra byla samej bug a někdo tomu dal 97 nebo kolik,tak ty to budes do krve hájit,protože nějakej jinej vocas tomu dá 97:). Prostě děcko no.
  • A co jako ,že sem si přečetl recenzi někde na Zingu? :)))Vy jste tady nějací zabednění všichni ne? Zing je něco špatnýho nebo co? Mě zajímá,co v tý hře je a ne ,kdo to psal.Čtu recenze tady,na Zingu a na eurogameru a co má jako bejt?
  • Ronox
    Hele já neřeším číslo, ale spíš ty negativa co píšou. Kdyby vzali pod takový drobnohled Skyrim, tak nemá hodnocení, které má a stejně tak by to bylo u většiny her. Navíc co mě u TLoU bavilo, tak to byly detaily. Postavy dýchají, reagují na věci na který reagovat nemusí, slzy tečou různýma směrama stejně jako krev. Změny oblečení a takový kravinky, který kdyby neudělali, tak by to prošlo. Navíc soundtrack, dabing, mocap a atmosféra. Mně to ukázalo jak Walking Dead od Telltale je vlastně nic oproti tomuhle.
  • Miserius
    Už mě nebavíš, pššt jdi na Zing, tam ti doporučí teda něco jinýho, když ti tohle nestačí, pápá dospěláku
  • Miserius
    Já to tušil, podle toho verdiktu co sem kopíroval *2* Chudák ale, když je 8-mičková hra (podle Zingu) hroznej hnus kterej se nevyplati predobjednat, co asi tak hraje? *1*
    Na Meta 27 recenzi, prumer 97...pche, blbá hra *2* *2*
  • chlapče,ty si blbej jak tágo. Zkus číst co v tý hře je za chyby a nekoukej na nějaký čísla ,body recenze ,ne? Podle tvýho chování je ti tak 10 a budeš tu hájit něco jen proto,že tomu nějací zaplacení šašci dají 10/10:)).
  • residentevilfans
    ale snazi se synek *15*
  • Miserius
    Už se uklidni ty Jarmilo, přestaň tady dospělym lidem rikat děti a mazej si uklidit pokojíček a šetři na PSko abys tu nemusel ze závisti psát kraviny...
  • Ronox
    Přestaňte reagovat na uživatele Deamons souls. Vše je objasněno. Je to čtenář Zingu *1*
  • A kdo ti řikal ,že nemam psko,ty mimino.Já ho mam už asi 6 let ty im..cile. Jedinej kdo tu brečí jsou děcka jako jsi ty.Hodnocení hry:Skóre hry 8 8/10
    The Last of Us» Více o hře
    Líbí se nám: audiovizuální zpracování
    Vadí nám: předvídatelný level design
    nešťastná umělá inteligence
    klišoidní příběh
    Verdikt: The Last of Us je popravdě tak trochu zklamáním. Ano, jde bezpochyby o vynikající hru, ale tak trochu jsem od ní asi čekal víc.
  • Ty ani PS3 nemas, jen zavidis :D
  • Miserius
    To bylo hned jasny ze 2-3 weby daj nejaky "nizky" hodnoceni, troska kontroverze neuskodi navstevnosti, naopak
  • God-of-War
    Zajímavé je, že v demu sem nic takového neměl a vsadím svoje Blades of Chaos na to, že Ronox tam nic podobného taky neměl, takže si běž trolovat jinam:D

A i kdyby, tak to pořeší PATCH.
  • Miserius
    Nemusis tu brecet, kdyz nemas PSko, tak se ukliď někam a nepruď... A jako argumenty si aspon vymysli neco jinyho, nez co vsude chvalej *1*
  • Ronox
    Tak teď´s mi to nandal. Doufám, že ti maminka za to dá frčku.
  • Ty mínuska co mi dáváte z tý kraviny lepší hru neudělaj,ale užijte si to.Já zrušil předobjednávku.
  • residentevilfans
    IGN 10/10 lol *1*
  • Miserius
    *1* Trolololo ... Zatim zklamani, protoze to ma na meta jen 96?
  • tak to si toho moc nehrál

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit