Přejít na výpis diskuzí
Brutální boj o přežití v multiplayeru The Last of Us
5.6.2013 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Můj nick terminator00777. Pokud se tu vyskytuje nějakej pozemskej červ, kterej mě nemá ve frendech *1*
-
Hra roku přichází *14* .
A ještě menší dodatek... Suck it Shitbox, suck it *1* -
Takovych lidi... u nas se ta hra bude prodavat jak rohliky :)
-
Ano, neboj, to mi je jasný, že to je hráči. Mnou zmiňovaný Crysis 3 měl taky celkem pěkné trailery, kde hráči spolupracovali. Pak jsem byl v betě nepříjemně překvpen. Hráč se rozutekli nebo někde zakempili.
-
A mohl bych se taky přidat? Rád bych si tuto hru taky zahrál s někým, ale bohužel nemám nikoho v okolí kdo by měl Ps3 :-) pokud vás teda už není dostatek. Když tak moje ID je preciserug.
-
Fragmente, myslim, ze je to jedno, ale zalozit skupinu muzem :) Dej mi nick, zatim si te pridam.
-
Já chápu, že se asi bavíš, ale už těch fórů ze soudku "pobav se sám" bylo dost.
-
No tak to aby sme se nějak domluvili, kde se v tom červenci sejdem, ať to tu nezaspamujem offtopicem a tam se domluvíme. Třeba Miserius by mohl vytvořit spešl téma někde na webu (napadá mě třeba PC Tuning forum, tam je sekce hry, nebo někde jinde mě je to jedno). *3*
-
Taky bych zahrál můj nick je Drakersss tak pokud možno přidejte si.
-
Mohl bych se pridat? Rad bych zahral Last of Us v parte :)
-
http://loldailyfun.com/692/ skoro vzdy! *1*
-
pochop, že tohle nezáleží na hře. hraju teď rising storm. a nepřátelé nás totálně válcují díky koordinovaným útokům. Náš tým tam zmateně pobíhá a ze dvou metrů se střílí navzájem. Za to ta hra nemůže, že ji hrají i kriploidi :(
-
Každej kdo to hrál řikal že to nema s Uncharted krome vzhledu nic spolecnyho...Pokud to beres jako Third Person, strili se tam, skace se tam = Uncharted, tak možná... *2*
-
Dost neznamená hodně. Dělá to stejný studio, je to žánrově podobná hra a má to stejnej engine. Proč by se nedalo říct, že mají ty hry něco společného? Podle mě mají, už jen protože ve všech Naughty Dog hrách je vždy jasně znatelnej jejich rukopis. I takovej Crash Bandicoot má něco společného s Uncharted třeba.
-
Aha, takže Splinter Cell Chaos Theory ma hodne spolecnyho s Lineage II protoze to je vse Unreal engine stejnyho buildu?
-
Nemá náhodou stejnej engine? To by pak měla společnýho dost :)
-
Dohráno a v tomhle případě se vyplatí říci věř "hajpu".
-
16:00 našeho času :)
-
Mimochodem - Far Cry 3, multiplatforma, hra roku, už dávno vyšla - 29 článku, 61 videí, 75 obrázků. The Last of Us, nevyšla, exkluzivita na jednu konzoli - 23 článků, 37 videí, 83 obrázku.
Ale jinak jako je to fuk, neplatím provoz Games a ať se tu klidně věnují tomu co se jim libí a klidně i na zařízení které v republice mají třeba jen čtyři lidé a Julča. Jen jsem si dovolil vyjádřit svůj soukromý názor na zdejší reklamní strategii, totiž herní žurnalistiku. To je vše... -
tahle hra nema s uncharted vubec nic spolecneho, mozna tak to ze ji delaji stejni vyvojari , napred si neco zjisti nez napises takovej blabol, hral jsem demo a prvky survival jsou tam patrne hodne ...