Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja to myslel ze srandy s ti hodnocenim a zahraju si to urcite,nemuzu se dockat
  • Miserius
    Uz se tu rojej zavistivci...
    /edit... Ok :)
  • Miserius
    Samozřejmě, asi neznáš to studio a asi jsi nečetl dosavadní recenze... Trolluj si tu sám
  • Tak je to playstation exkluzivka, Uncharted: But now also with zombies, takze aspon 16/10 *1*
  • Ignorovat že ji mají? To jsem napsal?
    Bezesporu jedna z nejlepších her roku? Už zahráno či dohráno? Povídej, přeháněj...
  • Miserius
    Hale, už tady na games jsme 3( možná 4) domluvený že během července bysme udělali skupinku a zahráli si multiplayer "spořádaně" :) Tak až to bude aktuální, by ses mohl přidat *3*
  • Miserius
    Prosimtě v kolik končí embargo? Abych tu neprolejzal internet každých 30 minut a embargo nekončilo v 19:00 našeho času
  • Miserius
    A koho to zajímá? Tohle bude bezesporuz jedna z nejlepsich her roku a oni ji maj ignorovat protoze nemas ps3? Vy jste jelimani...
  • Jenže pochybuju, že tam nějaká spolupráce bude. O Crysis 3 jsem si myslel to samé, ale beta mně přesvědčila o opaku. Ale třeba se mýlím.
  • residentevilfans
    Po demu z GoW se trepu taky! *5*
  • frag.ment
    Jo, to bylo úsměvný. Nu což, je to jen hra a především jde o zábavu *4*
  • frag.ment
    Super, už se na recenzi těším.. A co se multi týče, tak ten jsem na konzoli ještě nikdy nezkoušel, protože nemám s kým a ke všemu moje míření na gamepadu stojí za starou belu, takže by to bylo asi jen na ostudu. Ale u Last of Us zřejmě neodolám, jestli někoho seženu, protože multi vypadá vcelku zajímavě. Každopádně se nejvíc třepu na singl..
  • ringmancz
    sniperkou do hrudi, počkej já ti to zavážu a bude to dobrý *1*
  • a kolik date? 15/10 :-)
  • sleepless
    Přesně tak, recenze vyjde dnes odpoledne.
  • Obrazek uvozujici novinku je uzasny. Z tvare typka, ktereme nekdo sedi s bouchackou na zadech uplne cisi zoufalstvi vyvolane vedomim nevyhnutelne smrti, ktera ho ceka kazdou vterinou. Euforicke ryčeni pissalku na E3 pri scene s ustrelovanim hlavy byl jen slaby zacatek koukam
  • frag.ment
    Recenze bude už dneska? Mám pocit, že jsem někde na netu četl, že embargo je do 5. června..
  • smoke + nuz do krku, husty finish
  • můžu se zeptat, jestli má server Games.cz nějakého korektora textů?
  • Ráno jsem otevřel dveře na záchod a tam seděla Last of Us. A to ani nemám PS3, asi stejně jako 90% dalších lidí na GAMES.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit