Bud Spencer & Terence Hill – Slaps and Beans – recenze
-
njn, porad dokazujes o sobe to same dokola clovece.
-
Aby ses neozval..
-
Řekl největší zloděj, který tady na games je :-D
-
nah, podobně tupou zábavu nesleduji... jediná videa která pobaví jsou ta kde si hubu narazí dredatý skejťáci, ale to mám spíš pocit boží spravedlnosti než radost
-
tak to by sa ti potom ale malo pacit nie?
-
*naštěstí nevzniká
-
"zábava", "humor" aha... a určitě se taky bavíš u filmů od trošky... to je taky taková lidová zábava pro prosté
-
bláznivá komedie, která je asi tak vtipná jak videa na youtube kde kočka spadne ze stolu nebo si člověk narazí rozkrok... nejprimitivnější forma humoru pro nejprimitivnější typy diváků
-
Jaký konflikt plosím tebe ? 😀
-
No ne, ty jsis koupil hru před vydáním, ještě si na ní přispěl wauu 😯😱 NEBESA !
-
Díky bohu za licencovaný soundtrack??? Ten je díky nám backerům! Byl to stretch goal, který mě přesvědčil se na KS registrovat a přispět.
-
Pistaciova dosla!
-
K této hře mám vztah, takže se pokusím ignorovat všechny tvé další pokusy o konflikt.
-
Rozumim, to bylo vydání úplně první verze, ale pak to ladili, opravovali a final release mi jako backerovi ohlásili na 20. dubna. Takže beru zpět, že se pleteš, jen jsem to upřesnil.
-
Ale to víme už dlouho 😀
-
Jdi se koukat na princeznu ze mlýna nevíš a evidentně netušíš o čem jsou ty filmy jsou o zábavě a humoru né o 3AAA čkovém scénáři.
-
Souhlas, Podivné dědictví má sice jen jednoho z té slavné dvojice, ale nemá naprosto chybu. Ten se dá taky citovat skoro celý od začátku do konce:) Jsem rád, že si na to někdo ještě pamatuje:)
-
Ta dvojice je parádní a já ji mám rád, hlavně v těch westernových filmech. Dnes už bohužel nic takového nevzniká a je to škoda. Žádný primitivní trolling na tom nic nezmění :-).
-
Tak pokud ti jde u blaznive komedie o umeleckou kvalitu, tak jen pootvrzujes, ze mas v kebuli poradne vymeteno a misto mozku mas ten odpad 😛
-
na Steamu je psáno 15.12. tak podle toho to beru.