Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Koho to zajímá... u indie hříčky.

• Mart9

Pleteš se, "final release", jak to nazvali, byl 20. dubna. Předtím to byl spíš early access. Což ale nic nemění na tom, že je na games zase jednou něco pozdě. V tomto případě ale platí, že aspoň něco, ostatní servery tu hru skoro úplně vyignorovaly.

• SalemCZ

ta hra je z prosince, celkem rychlá recenze

• Koukám na screenshoty a je to jak cesta časem. O tomhle se nám ani nesnilo, když jsme si před 20 lety představovali, jak budou jednou vypadat hry.

• TheGGG

hahaha a už tu máme jednoho vzteklýho... ty filmy jsou šunt a budu rád, když mě s takovou brakovou primitivní zábavou nebudeš srovnávat... umělecká kvalita těch dvou šašků je na úrovni filmů o megažralocích, nebo 80tkových akčnácích (tzn. unterfilm)... ale to není moc překvapení, italské komedie to byla vždy pakárna, oni jsou spíš směšní nechtěně v reálném světě a globální politice

• Duncan66

ty jsi odpad a tem filmum nesahas ani po kotniky. 

• Zrzzek

To nebude ročníkem, tos to prostě nějak zazdil. Já jsem ročník 96 a na filmy s těmahle dvěma jsem koukal od mala, koukám na ně teď a koukat na ně budu. Ta chemie mezi Hillem a Spencerem je prostě boží. A samozřejmě Spencerovi facky, až nějakej raubíř proletí oknem, ty jsou snad ještě lepší.

• TheGGG

nope, podle odpadních filmů može vzniknout jen odpadní hra, takže žádný překvápko

• Paulcz

Bacha na ty s novým dabingem to je nekoukatelný. Jinak třeba Podivný dědictví (kde je teda jen Terence Hill) je úplná klasika napěchovaná hláškama atd. Případně Pravá a levá ruka ďábla.

• Mart9

Je to jediná hra, kterou jsem zabackoval na Kickstarteru. Díky tomu jsem ji mohl hrát už během loňských Vánoc, kdy jsem ji asi za 5 hodin dohrál. Ale podle vývojářských zpráv na KS ještě během roku tu hru nějak rozšířili, takže se těšim, až si ji o Vánocích dám znovu. Udělám z toho takovou pěknou tradici. A díky za recenzi, i když ji číst nebudu.

• Mart9

Co znamená starý hráč?

• Mart9

Seš můj vrstevník a mě ty filmy bavily v dětství i teď. Díky TV Barrandov, kde ty filmy běžely v létě dva roky zpátky a pak jeden za druhým během Vánoc, jsem viděl většinu jejich filmů a tu hru jsem si tak mohl parádně užít. Doporučuju ti podívat se na jejich nejslavnější filmy a pak teprve hrát hru.

• Jack1947

Nebudem nic předstírat a co bys čekal nějakou vysokorozpočtovou 3rdps akci ?

• KIMCID

Jen pro staré hráče jako já

• Ty filmy mě, ročník 91, minuly..vlastně jsem se jim vyhýbal, vždycky mi to přišlo trochu debilní. Ale lidi, viděli jste ten gameplay trailer co je tady v článku? mě se ta atmoška strašně líbí a jak mě často štve pixel art a podobný srandy..tohle se mi fakt líbí. Možná je to jen nostalgie a připomíná mi to Golden Axe víc, než by mělo..

• TheGGG

dle brakových nízkokvalitních filmů nemohlo vzniknout nic jiného, než podobně (ne)kvalitní hra... toto jsou filmy na úrovni produkce Adama Sandlera, ale je to z 70.  a 80. takže zase budeme předstírat, že to je na nějaké vyšší úrovni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit