Bud Spencer & Terence Hill – Slaps and Beans – recenze
-
Koho to zajímá... u indie hříčky.
-
Pleteš se, "final release", jak to nazvali, byl 20. dubna. Předtím to byl spíš early access. Což ale nic nemění na tom, že je na games zase jednou něco pozdě. V tomto případě ale platí, že aspoň něco, ostatní servery tu hru skoro úplně vyignorovaly.
-
ta hra je z prosince, celkem rychlá recenze
-
Koukám na screenshoty a je to jak cesta časem. O tomhle se nám ani nesnilo, když jsme si před 20 lety představovali, jak budou jednou vypadat hry.
-
hahaha a už tu máme jednoho vzteklýho... ty filmy jsou šunt a budu rád, když mě s takovou brakovou primitivní zábavou nebudeš srovnávat... umělecká kvalita těch dvou šašků je na úrovni filmů o megažralocích, nebo 80tkových akčnácích (tzn. unterfilm)... ale to není moc překvapení, italské komedie to byla vždy pakárna, oni jsou spíš směšní nechtěně v reálném světě a globální politice
-
ty jsi odpad a tem filmum nesahas ani po kotniky.
-
To nebude ročníkem, tos to prostě nějak zazdil. Já jsem ročník 96 a na filmy s těmahle dvěma jsem koukal od mala, koukám na ně teď a koukat na ně budu. Ta chemie mezi Hillem a Spencerem je prostě boží. A samozřejmě Spencerovi facky, až nějakej raubíř proletí oknem, ty jsou snad ještě lepší.
-
nope, podle odpadních filmů može vzniknout jen odpadní hra, takže žádný překvápko
-
Bacha na ty s novým dabingem to je nekoukatelný. Jinak třeba Podivný dědictví (kde je teda jen Terence Hill) je úplná klasika napěchovaná hláškama atd. Případně Pravá a levá ruka ďábla.
-
Je to jediná hra, kterou jsem zabackoval na Kickstarteru. Díky tomu jsem ji mohl hrát už během loňských Vánoc, kdy jsem ji asi za 5 hodin dohrál. Ale podle vývojářských zpráv na KS ještě během roku tu hru nějak rozšířili, takže se těšim, až si ji o Vánocích dám znovu. Udělám z toho takovou pěknou tradici. A díky za recenzi, i když ji číst nebudu.
-
Co znamená starý hráč?
-
Seš můj vrstevník a mě ty filmy bavily v dětství i teď. Díky TV Barrandov, kde ty filmy běžely v létě dva roky zpátky a pak jeden za druhým během Vánoc, jsem viděl většinu jejich filmů a tu hru jsem si tak mohl parádně užít. Doporučuju ti podívat se na jejich nejslavnější filmy a pak teprve hrát hru.
-
Nebudem nic předstírat a co bys čekal nějakou vysokorozpočtovou 3rdps akci ?
-
Jen pro staré hráče jako já
-
Ty filmy mě, ročník 91, minuly..vlastně jsem se jim vyhýbal, vždycky mi to přišlo trochu debilní. Ale lidi, viděli jste ten gameplay trailer co je tady v článku? mě se ta atmoška strašně líbí a jak mě často štve pixel art a podobný srandy..tohle se mi fakt líbí. Možná je to jen nostalgie a připomíná mi to Golden Axe víc, než by mělo..
-
dle brakových nízkokvalitních filmů nemohlo vzniknout nic jiného, než podobně (ne)kvalitní hra... toto jsou filmy na úrovni produkce Adama Sandlera, ale je to z 70. a 80. takže zase budeme předstírat, že to je na nějaké vyšší úrovni...