Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl bych jednoznačně pro. Ale muselo by jít o snímek, který by vycházel z prvních dvou dílů Dooma, nikoli z Dooma trojky, kterému se film v mnoha ohledech velmi podobal... Větší potenciál bych ale viděl ve filmu podle Half-Life, nebo Duka.
  • MrSanta
    První Doom film jsem docela užil, dalšímu dílu se nebráním a do kina si na něj zajdu.
  • Tak od toho filmu asi nikdo nečekal že to bude něco jinýho než béčko.
    Ale i béčko dokáže pobavit a Doom rozhodně v týhle kategorii patří k tomu lepšímu. Už jsem viděl mnohem horší filmový adaptace her. Buďme rádi že to nedělal Uwe *1*
  • Radši bych viděl další pokračování na PC, film se mi nelíbil...
    • MrSanta
      Doom 4 je zatím plánovaný na 2012. Letos na QuakeConu (ne-li dřív) ukážou hru v běhu.
  • Prvni Tomb Raider nebyl spatnej, dvojka hruza, tak by to mohli napravit, Doom si uz moc nepamatuji, ale rozhodne me nenadchnul, jinak souhlas Silent Hill je nejlepsi dle her. Kazdopadne asi nejvice bych se tesil na Red Faction, prostredi z jine planety by nemuselo byt spatne, ale nevim nevim, jak to dopadne, vzdyt R.Patrick hraje vetsinou v ... Kdyz pominu Termouse *2*
  • Jednička byla hloupá, ale kdyby byla ve 3d pasáž z vlastního pohledu a stylizací by to připomínalo DOOMa 3ku, tak by to v kině nemuselo vypada úplně špatně... *4*
  • Dodatek: "dům" znamená DOOM.
    Pardon
  • dámy a pánové... to bude pekelná sračka *8* *7* *9*
  • 1tka nebola moc zla ale nepovedal by som ze bola nejaka uzastna, ale vzdy lepsie jak 90% filmov ktore natocili za posledne 2 roky, rad si to pozriem, len dufam ze to neodflaknu.
  • Psychotic
    Filmy Silent Hill a Hitman se poměrně povedly, takže se těším na jejich pokračování.

V Resident Evilu 5 by se tuším měl objevit Leon S. Kennedy - takže jsem zvědav, jak se jim vyvedl. Doufám, že lépe, než Claire Redfield. Ale jinak jsou ty filmy slabé a plné chyb.

Rozhodně se ale těším na zde neuvedený film Uncharted: Drake's Fortune, na který už kývl Mark Wahlberg.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit