-
Ja se nejvice tesim na Metal Gear film. Prej na to bude dohlizet Hideo, tak to jsem zvedavej.
-
-
Metal Gear film už dávno je. A je dokonce velmi pěkný aspoň tedy pro mě.
-
-
RADŠI NE.... bez dalšího nízkorozpočtového braku se obejdu :)
-
Dobrý den, chci od někoho vědět, jaký bude hlavní hrdina nového filmového Dooma. Já si právě přeji, aby v novém filmovém Doomu byl ten hrdina ze starého Dooma - Flynn Taggart. Vyplní se mi tohle přání?
-
Predstavte si Half-Life vo filme.....bude sa jednat o jeden z mala nemych filmov modernej doby :D
-
Jo Doom ve kterém komando sedá do vrtulníku aby se dostalo před bránou na cizí planetu jsem fakt nečekal . Na tak slavnou předlohu totální céčková výprava a ještě horší scénář .
Tohle je NO1. plan from outer space v mém žebříčku propadákůl , nikoli jakákoli slabá produkce od Uve Bolla -
Me se filmový doom líbil , hlavne tam hrala hrozne hezka herecka a ten jeji bratr byl taky sympatak, oba spickovi herci, treba ten bratr byl z Pana prstenu. Nebylo to vubec spatny. Je to solidni namet a jen to chce solidniho scenaristu
-
-
Asi myslíš Rosamund Pike: http://www.csfd.cz/tvurce/14326-rosamund-pike/ ... Nebudu tu nad ní vyloženě básnit, ještě by mě obvinili, že tu nad ní onanuju, ale pěkná fakt je, to se musí nechat. *3* Je to moje favoritka už od Bonda (Dnes neumírej)...
-
-
Odpad...
-
doufám že to nebude točit Uwe
-
Taky bych chtěl aby se udělal film podle Half-Life… *4*
-
sak ten prvni film byl tatolni propadaak a picovina uz jenom ty umele masky a debilni efekty vsadim boty ze dalsi dil bude vypadat efektivne jako ty nove picoviny SHARKKTOPUS nebo Octopus vs GigaShark atd. proste picovina zbytecna ztrata penez a casu