-
Celý film byl pro mě skvělý už jen díky té pětiminutové pasáži, která vypadala jako FPS *1*
-
Další americká piczovina..jen to ne pro boha *1*
-
Kez by to tentokrat dopadlo jak melo napoprve... a to same by mohlo potkat Maxe Payna ktery dopadl jeste mnohem mnohem hur.
-
Nemůžu se doškat filmového zpracování Tetrisu! *1*
-
-
tak to už jsi propásl... bylo.
-
:DDDDDDDDD
a sledovali bychom ho na zachode, kam tetris pro kraceni chvil patri :D -
-
to ja hraju tetris na zachode kazdej den. Dycky se pokousim jednotlive kousky hovna v míse poskladat do jedne rady
-
-
-
nejlepsi film podle hry by bylo tohle
http://www.youtube.com/watch?v=LHY8NKj3RKs -
Ja nastesti casu kterej jsem filmu DOOM venoval taky litovat nemusim. Modri jiz vedi...
-
filmovej doom byla hrozna blbost, indiana jones byl mnohem lepčíí
-
-
Aha. To trochu ale mícháš jablka a hrušky. Doom byl první jako hra ale Jones byl první jako film.
-
-
novej filmovej Doom bych určitě bral,ale aby to bylo víc jak ve hře,tudíž opravdu pekelné bytosti,ne nějací laboratorní nedomrdci,Tomb Raidery se mi líbily oba,ale Angeliku už bych tam nedával,to radši Karimu Adebibe,Residenty taky mužu,ale už sou čtyři,tak aby toho nebylo moc a dokola,ikdyž proti Mille nic nemám,Red Faction by taky nemusel byt špatnej,zato Halo asi neuvidim,ale než aby to zprasili,si ho radši zahraju
-
těžko říct co bude mít větší šanci,záleží kdo to dostane do rukou,kéž byh mohl říct že to bude zřeba Nolan nebo Aronofsky či bratři Wachovští ))) každopádně jsem zvědav a necháme se překvapit (kromě snad rezidenta,toho neprožívám už od prvních dílů) Každopádně bych měl lepší náměty, třeba takovej Half-life na plátně je můj sen a je toho víc :)
-
-
filmy podle her má v malíku Uwe Boll, já myslím, že Dooma by si zasloužil on.
-
-
jojo postal nemel chybu
-
-
No to tedy neměl. Kde jinde uvidíš jak se dá použít kočka jako tlumič na pistoli.
-
-
skoda jen ze na konci neprseli kocky tim by to dokonale uzavrel ale ty atomovky taky nebyli spatny :)
-
-
-
-
-
tak ako posledny resident evil 4 bol epic fail na to nech sa uz vyjeabu resdent pre mna skoncil 3jkou kde mala cele laboratorium pre seba a jej krv bola klucom k ukonceniu t-viru gg koenc no more nekazti to uz ...