Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hrou nový Most Wanted?
28.5.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
novej Hot Pursuit byl taky odpad. pochybuju o tom ze se jim podari udelat aspon z poloviny tak dobrou hru jako prvni Most Wanted *6*
-
Kde jsou ty časy, kdy se mi v NFS (1) podařilo obrátit při bouračce auto a běžel jsem na druhý konec sídliště pro kamaráda, aby se na to šel podívat *1*
-
Byl bych spíš radši za návrat série " Underground " .. *3*
-
-
Jo, to bych bral všemi deseti, sice to byla arkáda jako prase, ale alespoň se ty auta příjemně řídily, ne jako v dalších dílech, kde plavaly a směr jízdy byl čistě náhodný, záležící na odrazu od zdi *15*. Ale NFS:MW byly super taky, bylo to zase něco jiného a grafický engine se jim povedl
-
Underground s policejním doplňkem bych bral :)
-
ani oziveni Hot Purstuit nedopadlo buh vi jak dobre jak se pise v clanku tak radsi at nechaju tuhle podserii lezet... *11*
-
-
Most wanted nebyly spatny :) na uderground 2 jsem se pekne vyvblbnul
-
Chci free roam s tuningem, jízdím modelem ze shiftu a model poškození z burnout paradise. chci asi moc co?
-
-
smerovani nfs ridi marketingove oddeleni jak to tak vypada, a ti zdá se nemají ani páru kam tu serii smerovat a nemaji ani paru o tom co vlastne zakaznici chteji (soude podle toho že se te značce moc nedari).
ale jinak souhlas, tohle bych chtel taky a ješte dobrou AI policie a protivniku k tomu
-
-
NFS: Most Wanted byl podle mě nejlepší z celé série. Pokud se to EA podaří stejně jako minule, tak mají jistotu zisků velkou !! Zničující okolí, padající koblihy ze střech, honičky s poldy, SUVčka apod. Příběh byl taky dost dobře provedenej a postavy měly svůj příběh, který byl zajímavý. Pokud v tomhle navážou, dost možná si vylepší jméno série, které si posledními díly dost pošpinily. Takže rozhodně se na to těším, je to pro mě dost dobrá zpráva co se série NFS týče. Už dlouho jsem čekla kdy se objeví pokračování *3*
-
-
nejlepčí byla trojka a porsche *3* , taky carbon se mi líbil , hlavně asi díky starym US kárám *7* ( shift s volantem bez asistencí je taky celkem nářez to uřídit ... )
-
Ty jsi asi taky fakt znalec. Že byl nejlepší ze série? Jak se to vezme, pro někoho je odrážení od svodidel v 390 km/h zábava, mě to zase tak nebralo. Pro byl nej, pokud nepočítam 2,3,4 a porsche, Shift 1 a 2, pro street a pak i Hot Pursuit(tušim 2010)
-
Suhlas, to bolo moje prve NFS, potom som už len čakal a dufal že ostatne budu podobne, ale šlo to dole vodou... *2*
-
Je jasný, že tohle jsou stěžejní vlastnosti závodní hry.
-
-
Já bych uvítal Underground 3 se vším co obsahovala 2 + něco na víc v aktuální grafice.Pro mě nejlepší NFS.
-
-
pro me zrovna tak. Velky mesto sluisna fyzika jizdy auto se dalo nastavovat nejenom vizualne ale i prubeh vykonu pritlak kridel apod takze se dalo naladit na vlastni styl jizdy. Kdyby to jenom prevedli do soucasny grafiky a vytvorili jiny mesto tak maj zarucenej uspech.
-
-
ne most wanted ne, kdyz chtej tuning tak nejlesi byl underground 1 a 2, potom jeste autoscapult z carbonu. jab bych to skombinoval uderground + ten autoscapult(bo jak se to jmenuje) a shift 2 (jizdni model), ale v otevrenym svete s polisi *2*
-
-
presne tak nejako som to myslel aj ja
-
sory za ty chyby
-
-
Myslím že to nie je až taký zlý nápad. Most Wandet patrí k tým lepším NFS-ovkám . Prečo nie ?? *3*
-
-
tiez si myslim, akurat by to chcelo trocha poladit, napriklad ten catchup system
-
-
ten me teda vylozene sral :D vzdycky naskok 15 vterin a pred koncem mi slapali na paty.. ale byl to paradni dil, hral sem ho na pc ale par tydnu zpet sem si ho musel stahnout na xko :)
-
-
-
MW je posledni cistokrevna arkada (nepocitam Shift) ze serie NFS, ktere me fakt bavila. To co nasledovalo byl opravdu des a nezachranil to ani Criterion jehoz Burnout Paradise me taky dokazal krasne zabavit, ale novemu HP se to fakt nedarilo. Jsem tedy k pokracovani (at uz se bude jmenovat jakkoliv) skepticky a mnohem optimistictejsi bych byl z ohlaseni noveho Undergroundu (ac nejsem fanousek extremniho tunningu), uz jenom kvuli tomu, ze by ta zmena z HP na Undergroung byla snad markantnejsi nez z HP na MW...