Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hrou nový Most Wanted?
28.5.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
aj nech sa to vola underground 3 alebo most wanted 10 stale to bude blbost:D
-
Poslední kvalitní NFS bylo Porsche. Všechny další díly už byly přetuzingované, neonové, driftovací, plytké arkády pro náctileté (kteří mě teď zasypou mínusy, poslužte si :-))
-
-
To není o náctiletosti ;o) Já jsem třeba spíše na simulátory, ale arkádku si taky sem tam střihnu rád. I když třeba ten Carbon, tam to docela sedí. Ale někdy se člověku nechce vytahovat volant a soustředit se a chce chytnout jen tak gamepad do ruky a zablbnout si. Ale jsem s tím s tebou zajedno v tom, že NFS Porshe bylo poslední opravdu skvělé NFS. Nejvíce mi chybí ty tratě a competition. Naštěstí něco podobného přinese project CARS, tratě A-B, kariéra, slušná fyzika, spousta zajímavých a exotických aut, no uvidíme. NFS si zahraju vždycky rád, ale třeba ten Carbon, nebo RUN jsem úplně vynechal, ale Most Wanted mně např. docela bavil. No každopádně snad se série NFS někdy zase pohne z toho začarovaného kruhu někam dál.
-
-
Června *3*
-
Most Wanted je (bylo) moje nejoblíbenější NFS, nicméně by to chtělo, aby auta alespoň TROŠIČKU připomínaly auta a ne puky na ledě. Kdyby to mělo jízdní model alespoň Midnight Club: LA nebo GRID, nezlobil bych se.
-
dalsia sr*cka na ceste....
v EA pracuje fakt asi banda kktov. NFS Underground 1 a 2 boli fantasticke hry. EA ide len a len o peniaze. preco prsote neurobia Underground 3? hraci by boli spokojny (mozno, dnes sa neda spolahnut uz na nic) a oni by na tom zarobili balik. predavalo by sa to jak teple rozky uz len kvoli tej znacke. -
-
na Underground zapomeň rovnou, doba pokročila, Vin Diesel a Paul Walker už nefičej a bez Rychle a zběsile boomu ti tuzing hru dělat nebudou...
-
Souhlas, Underground forever. Ja bych byl klidne spokojen i s remakem prvniho Ungergroundu, ktery ma stejne vetsina nejradsi. Jiank tu hudbu co daly do obou undergroundu ta je dodnes nezapomenutelna.
-
-
poslední dobrej díl byl Need For Speed 4 High Stakes i když tam už byla trošičku cítit recyklace z trojky, nicméně novinky převážili a udělali ze hry poslední hratelné Speedy, co bylo dál je odpad. Nepočítám Porsháky ty beru do jiné kategorie stejně jak ty Off-roaďácký Speedy ještě dříve.
-
No těším se.. Když jsem všude četl recenze na RUN tak jsem ho nechtěl ani zkusit, o to víc mě překvapilo, že mě hra bavila, protože byla svižná a měla několik dobrých nápadů. Není to sice kvalitní jako poslední Hot Pursuit(klon Burnout) ale i tak to není špatná hra pokud u toho člověk moc nepřemýšlí (jedete 280km/h a dojede Vás vlak). Takže na nové NFS se těším, protože jiné arkády kde se projedete v běžném provozu už nevichází
-
Na MW byly opravdu zábavný honičky s policajtama, omáčka kolem byla nutným zlem. Když se tohohle budou držet a nebudou plejtvat prostředky na pseudo-scénárustu a renderovaný filmečky plný hustopřísnejch cypovin, tak dobrý. Jízdní model alá Pro Street, čili arkádu s pár prvky reality, která se skvěle hraje i na klávesnici, a není co řešit.
-
-
zlatej need for speed underground 2 kde filmiky tvořilo pár malovanejch komentovanejch fotek! a zbytek byla drsná hudba a pohled na svoji podsvícenou káru s pořádnyma kolama a hustým zvukem!
-
-
Mně na ní nic moc drsnýho nepřišlo a oželel bych klidně i ty. Hlavně v MW už auta, co se objevovaly na startovní čáře, nebyly až takový pomalovaný popelnice. Účelovej tuning a upgrady, jsem pro. Ověšováni auta cetkama, díky nechci. Nekterý kreace z Undergroundů by si nezadaly ani se Santovejma saněma :D
-
Pro mě byla série NfS vždy o honičkách s policajty. Proto je MW u mě velmi oblíbený. Underground 2 byl taky fine, hlavně kvůli tuningu a hudbě. Přesto mi v něm chyběly právě ty honičky.
-
-
-
Most Wanted je mým nejoblíbenějším dílem série, takže jsem rozhodně pro !
-
A co Forza Horizon? bude to mít určitě víc realistický jízdní model