Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akční MMO TERA vyjde už na jaře
  • Uznavam neni tam zadny pribeh, ale ciste na akci mi to staci.
  • To se bohuzel nestane. Leda by to Blizzardi vypnuli. Uz ted existuje nekolik lepsich nebo stejne kvalitnich MMO, ale WoW je nenecha dychat. Myslim si, ze i kdyby Blizzard vydal dalsi MMO, tak stejne nebude mit takovy uspech jako WoW (pokud by WoW nevypnuli).
  • JO těšim se, už aby něco poslalo WoWko dopí*e *5*
  • To ja osobne s panom adamsom naprosto suhlasim.Boje samotne su vsak problemom vacsiny RPG napriek tomu ma nenormalne bavia.Vadi mi na nich vsak jeden spolocny element nezalezi v nich az tak na schpnostiach hraca a teda uspesnejsi ste len vdaka tomu ze to hrate dlhsie.Pre mne velmi nudny a nezazivny system ktory brani zdravej sutazivosti.
  • Podla by sa nemali hrať na MMORPG a rovno vyhlásiť že to bude niečo ako "MMOFPS" , podla mňa by to oslovilo mnoho hráčov krtorý by radi hrali v konzistentnom a otvorenom svete a napr. plnili príbehové questy ale sú viac ako na RPG vysadený na akčnú hratelnosť a nebaví ich riešiť štatistiky a čísla. Masové onlinové hranie podla mňa ponúka skvelé možnosti aj napr. pre RTS alebo adventúry. Osobne ma žiadne MMORPG nebavilo moc dlho pretože som v nich nenachádzal to čo ma baví v singleplayerovích RPGčkach ( príbeh,, postavi atd. ) ale práve ta myšlienka že zdielam nejaké virtuálne dobrodružstvo s ostatnými hráčmi sa mi páči, len spôsob ako je to dobrodružstvo v MMORPGčkach ma proste nebere *4*
  • Je to tak, GA jsem hrával jenže je neslaná nemastná, snad se jim u warhammer podaří hru více prodat a tím myslím že ji obohatí víc než je tomu u GA
  • Dší hra která mě mine *3*
  • To co Pan Adams popisuje mi prijde velice podobne jedne hre, ktera jiz existuje - Global Agenda. Akcni MMO s prvky RPG a rek bych, ze jich bude jiste vice.
  • No jak Pan Adams myslí no ale on asi zapoměl proč hráči mmo rpg hrají a to hlavně kvůli nějakému progresu jako vývoji postavy vytváření guildy a zázemí v nějakém virtuálním světě, já osobně dávám přednost ,,staromódnímu" stylu protože by podle mě měl takový být a je tak nejlepší protože když si chci záhrát pořádnou akci tak šáhnu spíše po CoD a podobných tytulech jen aby se jim paskvil mezi akcí a mmo nevymknul z ruky protože jak to tak býva nakonec z toho není ani dobrá akce ani dobré MMO každopádně přeji mnoho úspěchu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit