Přejít na výpis diskuzí
Budou hry s DRM pro Linux zhoubné, nebo ne?
1.8.2012 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
Fuck you idiot! (Naser si idiote)!
-
Tos tu větu špatně pochopil. Jejich cíl leží za tímhle, tudíž není jejich cílem udělat z toho oblíbený systém. Nejspíš špatný překlad.
-
Dickcheese!
-
"Nicméně, náš cíl leží za tím, udělat z tohoto systému obecně oblíbený a úspěšný." Zatím se moc nedaří.
-
Škoda že česky to napsat neumíš :(
-
Never feed troll (Nikdy nekrm trola)
-
Chro chro!
-
No jo prase promluvilo. *11* *11* *11* *11*
-
gnuman: Já už si svůj každodenní příděl jebáků vymáčknul, teď pro změnu stírám Hermelín co se mi delší dobu objevuje na žaludu.
-
Blbkovič: Já ale nikoho nesoudil - to měl bejt vtip, ale jaksi jsem zapoměl na pomalejší jedince, kterým to musím pro jistotu doplnit *3*
-
Já si říkal co tu dělá Hagrid
-
Že se tam prodává i uzavřený komerční software samozřejmě.
-
Stallman, to je ten chlapek co si pri nataceni zblajzl kus kuze (zjevne) ze sve nohy? Holt ani kousek nazmar
-
Co ma ubuntu store spolocne so slobodou o ktorej tu je rec.
-
nie je to bezdak, je to najviac nesocialny clovek, ktoreho som stretol. raz u nas po jednej prednaske spal a cely vecer presedel v izbe na stolicke za notebookom... okrem toho je to sialeny komunista...
-
Tys asi v životě neviděl žádnýho ajťáka, viď *1* Jemu vzledem podobných máme ve firmě několik...
-
A proč je u tvé fotky... *8*
-
Na Macu sice nehraju, ale použil, abych viděl, jak to funguje, a jak ty hry, co jsem si ještě kupoval kdysi na Windows, mi to teď běží na Macu a žádný problém jsem nezaznamenal.
-
Použil jsi ho někdy? Asi ne steam pro mac je snad největší zabugovanost na světe
-
Jo a tenhle nechce zivit holicsky monopol. *3*