Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vindalooo
    Proč to pohřbíváte před vydáním? Proti F2P nic nemám a funguje. Když to poserou, tak to nikdo nebude hrát a za pár dní na to zapomenete. Třeba to ale vyjde a bude to druhá kultovka.
    • protoze zkusenost..
  • zrovna včera jsem hrál Red Alert 2 (jedna z mála věcí, co mi funguje na linuxu), ale tenhle klasický gameplay 4x strategií mi přijde už strašně zastaralý... jako kluk jsem pořád seděl u her jako AoE2, TIberian Sun, Seven Kingdoms 2, Red Alert 2, Cossacks, Age of Mythology apod, ale dnes u toho nevydržím dýl jak deset minut, ty herní mechanismy jsou pořád stejné
    • cossacks bola pecka, robilo to iste studio co stalkera..vedel by som si predstavit pokracovanie:)
    • Red Alert 2 by byl strašně fajn hra, kdyby neměl tak podělaný kód že se při větších hrách seká na jakémkoliv počítači bez ohledu na HW nebo éru ve které ho hrajěš. Ta hra je tak blbě napsaná že kdyby si pustil kapitán Picard na hlavním počítači Enterprise v roce 2350 bude se mu to sekat taky *1*
  • CaC Generals je kult, nechapu proc ti idioti z toho udelali F2P. Me nepravte ze by si ta hra na sebe nevydelala!
    • InfidelBro
      Souhlas, Generals jsou podle mě nejlepší CnC. Ale tohle taky nevypadá vůbec špatně ... ale všechno zavisí na F2P (čti: pay to win) modelu od EA ...
      • Spis Free to Pay
    • spíš si říkám, když si normální hráč koupí za litr hru, jak to můžou dohnat poplatkama z F2P ... ty statistiky se musej vymykat i naší fantazii, když tenhle model funguje.

Pro mě je vrchol série Tiberian Sun.
      • Jenze ty jim ten liltr das 1x za 5 let ... kdezto ve f2p modelu ... si koupis tancik tuhle, kamuflaz tamhle, lesi munici semhle, pridavnej pancir ... lepsi dostrel ... a i kdyz to bude stat trebas po $5 ... tak po roce zjistis, ze ta gameska te vysla na desitku. ... a mas za ty prachy v lepsim pripade totez, jako kdyz sis pred par lety koupil krabici ... mno a az se penizky sypat prestanou... tak ti za tvoje tezky prachy zbude par zbytecnych GB dat na disku, protoze si to muzes tak leda nalozit ... kdezto kdyz si dneska nahodis klidne uplne prvni c&c ... tak ti kupodivu uplne vpohode pojede.

Do online hrani proste odmitam davat jakykoli prachy (vcetne samo "pseudo" online jako trebas simicty ...) ... minimalne do doby, nez bude uzakonena povinost udrzovat bezici servery minimalne 70 let po smrti posledniho kupce (to je fer, ne?).
      • "new construction options..." *4*
        • Tilwaen
          "Establishing battlefield control - stand by." *14*
  • EA by fakt mohli vydávat manuály jak zničit super fungující svět.
  • Kr.Pa
    Oni ty CaC pohřbili už podruhé?
    • oni ho porbili uz davno ...klasicky CC jak ho zname od prvopocatku ..az do posledniho tretiho dilu ktery byl posledni uz skoncil ..ctverka byla slatanina neceho co s CC nemelo nic spolecneho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit