Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SA-reg
    No tu devítečku tam taky necítím, ale jednou to zabavilo. Zahrál jsem si to a hotovo. Není to věc, ke které bych se vracel...
  • TA hra byla maximalne nudna, i painkiller me bavil vic.
  • Kügelšturm ^_^
  • Vždyt ale vše měli. Engine. Přibeh hry by jim napsal i Dan Vávra (a možna že i Vít Barta vzhledem k prostředí). Nic nového ve hře nebylo a dalo se ji dohrat za 6 hodin. Tak jaké pak naklady? Největší naklady měla možna medialní masaž
  • Ataker
    jojóó Bžuldstorm *2*
  • Ten kto sa chcel dobre odreagovať na štýl Dukeho, tomu sa hra musela páčiť.
  • Doufam ze dalsi Hra na ktere budou delat bude na posledni verzi Unreal Engine myslim ze se znaci 3,9 znomou jako Samaritan. Nerikam ze bych to rozjel na full ale v testech kdyz sem si kupoval grafiku tak ATI drtila Nvidii v Unreal Engine 3 Cena/vykon. Vyslo vubec nejake info o Unreal Engine 4? Teda jine nez je na wikopedii v EN treba nejake ukazkdy grafiky?
  • Mno otrava bylo hledat proc mi nefunguje ucet ale to ze to kvuli tomu bazmeku padalo jak z jara uz nebyla otrava ale vylozene vos** a offline to sice hrat slo jen s takovou malickosti... nefungoval save...

Na hru se nas nazor muze lisit ale me teda do deje nevtahla. Rozhodne nesouhlasim s tim ze by se melo jednat o devitkovy titul.
  • SA-reg
    Gears byla dobrá hra. Taky jsem hrál PC verzi... jo, GfWL bylo otrava a furt je otrava, ale dalo se to přežít.
  • Taky jsem byl hodně zklamaný. Ta hra mi svou náplní a akcí připadala hrozně stupidní. Je to o to horší, že se Epic celou dobu před vydáním vysmíval CoD, ale přitom Bulletstorm má v sobě nejvíc prvků CoD za poslední dobu. Debilní nepřátelé jen nabíhají v davech, jejich spawn je naprosto nelogický (vystřílíte 10 nepřátel, ujdete 30m a narazíte na dalších 10, kteří ale vůbec nereagovali na předchozí střelbu) a více způsobů zabití mi opravdu nepřipadá jako nejdůležitější součást hry (zvlášť když to "lano" hlavní postavy nemá ani polovinu funkcí co hák v Just Cause 2). 90% hry se hráč pohybuje v uzoučkých koridorech, které jsou navíc neskutečně amatérsky vytyčeny "neviditelnou zdí" a působí tak daleko hůř, než v CoD. Opravdu nechápu to nadšení kolem Bulletstorm, tahle hra mi připadá po všech stránkách maximálně průměrná a pár vtipných hlášek to nezachrání.
  • Gears of War na PC byla komedie. Ja wool si to jeste koupil... nejdriv neuveritelnej boj s Games for Windows kde jsem se musel probojovat registraci (nutnost zahranicniho uctu pro me tenkrat byla novinka) a pak to cele kazdy 2-5 minut kvuli tomu bazmeku padalo do te doby nez udelali update mno a samotna hra mi proste prisla tezce prumerna a pribeh vylozene trapnej. Absolutne jsem nepochopil tu euforickou devitkovou recenzi ani cely to halo okolo toho...
  • blbost.. multiplatformitu zajistuje engine.. takze naopak to ve vysledku snizuje naklady.. je to jako za jednu cenu udelat 3 hry na 3 systemy..
  • Zvykl jsem si tolerat, když někdo říká, že 6/10 či 7/10 je taková "dobrá průměrná hra"... Ale aby 7/10 bylo PRINEJLEPSIM průměr, to už je prostě moc i na mě *1*
  • Jestli přes prodaných milion kopií znamená komerční neúspěch, nemám pocit, že chyba bude ve hře samotné.
  • Cahir
    To víš, jak dneska nemá něco 8/10, tak je to EEÉÉÉPIC FAAAAIL (hrozně směšná a trapná fráze mimochodem).
  • Cahir
    Chápu, že multiplatformní vývoj a marketingová masáž stojí nehorázné peníze, ale i přesto mě to trochu zarazilo a vzbudilo ve mně ještě větší obavy o budoucnost odvážných a originálních projektů.
  • Hehe Epic se zas minul v odhadech s realitou. Je to stejné jako s jejich fňukání nad prodejností Gears of War for Windows, kde čekali, že budou mít stejné prodeje jako na Xboxu, kde bylo v době vydání hry portfolio zhruba 5 akčních her a žádná TPS + ta PC byla zpožděná o celý rok a vydaná ve vší tichosti a hypu.

Bulletstormu se zase na těžký béčko, kterým bezesporu je, krátkost a nulový online dařilo velmi dobře, jen Epicu je to málo a cítí se nedoceněn.
  • Lenze prave multiplatformnost sa uvadza ako hlavny dovod, aby hra zarobila...teda je to asi najpadnejsi argument vyvojarov v tych vecnych bojoch PC vs. konzole...
  • sleepless
    Vsechno se to pomeruje s naklady, ktere jsou dnes na vyvoj multiplatformove hry ponekud vyssi nez v minule generaci konzoli (ktere jsou v tomhle tak trochu urcujici).
  • 5/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit