Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm Epicu nic nevydělal, tvůrci ještě dostanou šanci
25.7.2011 | Petr Poláček
49 příspěvků
-
U mě úplně přesně to samý.
-
Nenazranost a nenazranost *6*
-
7/10 = "přinejlepším průměrná"?
-
Aniz bych chtel vyvolavat flame s fanousky (jestli nejaci existuji), tak tahle hra me extremne zklamala. Demo slo ca po peti minutach z disku a kohokoliv jsem se ptal, tak udelal stejnou zkusenost. Mozna se autori meli zamyslet nad tim, co zbude ze hry cloveku, ktery si chce zahrat dobrou strilecku a je mu uplne ukradene, jestli se da nepritel zlikvidovat peti nebo sto ruznymi zpusoby (mozna trochu naivne si myslim, ze takovych je vetsina). Takovemu hraci proste zbude jen graficky zajimava, ale jinak tuctova, skoro az nudna strilecka, kterou by pod logem Epicu asi necekal. Takze bych trochu polemizoval s tim, ze duvodu neuspechu muze byt milion - na 99 je za tim proste fakt, ze ta hra je proste prinejlepsim prumerna :) (prumerna hodnoceni _hracu_ kolem 7/10 uz na neco ukazuji).
-
První myšlenka co mě napadla - prodeje přes meloun jsou dneska málo? Ten vývoj zas takový prachy stát nemohl. Jedině snad, že by velká část prodeje byla tvořena nákupem za výrazně sníženou cenu. Ale stejně...
-
Ne když všichni poměřujou úspěšnou hru podle prodejů Call of Duty *7*
-
Asi jsem zaspal dobu *8* Nevím, v jakejch se dneska žije relacích, ale měl jsem za to, že milion prodanejch kopií je docela úspěch.
-
Radsej by mohli konecne vydat poriadny singlplejerovy Unreal, nieco na takej urovni, co by vnieslo trosku sviezeho vanku do FPS tak ako kedysi ten povodny
-
bulletstorm bol zabavny, ako Duke Nukem. fajnove strielacky