Přejít na výpis diskuzí
Burda Praha přestává vydávat časopis Level
3.5.2013 | Adam Homola
212 příspěvků
-
Jsem rád, že jsem zažil éru papírových herních časopisů. Byla to super doba! Nebudu říkat jestli lepší nebo horší, než teď, ale každej se na to koukáme hodně nostalgicky. Já jsem v té době byl ještě hodně mladej a ten bezstarostný život tomu taky hodně přidává, že jsem si tu dobu užíval naplno. když jste si přinesli domů CD s demíčka her a ty jste hráli neustále dokola. Půjčovali jste si výtisky jednotlivých magazínů mezi sebou a vedli jsme neustálé debaty, který je časopis je lepší. Ach to byla krásná doba. Děkuju všem, co se kdy podíleli na jejich tvorbě. Myslím, že (tahle) česká scéna by neudělala ostudu nikde na světě:)
-
-
Presne tak, vdaka tomuto clanku a hlavne tvojmu komentu som si uzasne zaspomynal *13*
Boze, to boli nadherne casy.
A u mna to bol este aj Excalibur. http://www.oldgames.sk/mags/excalibur/pages/1/
Internet bol v plienkach a informacie s tychto casopisov boli na nezaplatenie.
Jednen clovek kupil Score, dalsi Level dalsi Gaystar... :D
Pozicavanie, kecanie, citanie... (to je skoro ako: toceni, chlastani, pichani :D)
Pamatam si dokonca ze aj daku "uvahu" z Levelu som prepisal a pouzil ako domacu ulohu :D
-
-
Díky Levelu za úžasnou část mého dětství. Jak tu někdo psal, internet si vybírá svoji daň.
-
Co mě v tištěných časopisech bavilo ze všeho nejvíc byli recenze na špatné hry....to byli kolikrát klenoty u kterých se člověk zasmál.
-
-
Pravda, na tyhle propadáky jsme se vždycky škodolibě těšily :)
-
-
Jak vyjadrit v malym komentari tu nostalgii kera me ted provazi.To jak jsme musely hledat v casopise navody, jak nas skutecne zajimaly recenze a cetly je porad dokola. A jak pod kazdou zpravickou nebylo halda blbejch komentaru:P
Ta doba mi pripomina to kdyz mel este kazdej vlastni nazor.Ale ta doba je proste definitivne pryc a rad bych veril ze ted prijde lepsi ale neverim.Doba kdy vsechno co je masovy je dobry a clovek se musi stat casti beztvaryho sedyho davu a kdyz jeho casti neni tak je divnej.I kdyz doufam ze sem jen pesimista a funguje u me pravidlo "posledni dobra generace" tak nejak nevidim dukazy kery svedcej o opaku. -
-
No, ale to je hlavně tím internetem. Internet je dostupnej úplně každýmu. Bohužel je tu hodně "válečníčků" kteří si furt musí něco dokazovat. Já například trolly a "wannabe" stádo nechápu. Peníze za ty diskuze nemaj, tak proč to dělaj? Většinou to dost vypovídá o jejich mizerným životě, co vedou.
-
-
Na Hrej v podcastech pořád odmítají miniLevel, ale já bych si ho kupoval. Nějaká starší plná hra je mi k ničemu, jedu téměř výhradně na digitálních distribucích a kdybych ji náhodou chtěl, seženu ji v akci za ty dvě kila většinou taky.
Rád bych tak viděl na trhu miniLevel tak o třiceti stranách, nejlíp i s možnosti předplatného jenom pro Kindle nebo tablet za 50-70 Kč měsíčně. Já vím, že to není jednoduchý, ale možná by to za zkoušku stálo. -
Hned jak prijedu po zkouskovym domu, vybalim svuj naklad sanonu starych rocniku Levelu, slozim je na hromadu a budu na nich plakat.
-
-
Ale prd, zabal je do igelitu, deset let počkej a pak to hoď na eBay alespoň za milion. *1*
-
-
Tak sbohem LEVEL. Drive jsem byval az fanatickym ctenarem, nejen LEVELu, ale i SCORE a GameStaru.
Mam je uskladnene na chalupe, kde nemam internet a kdyz se nudim tak si je procitam. Vsechny cisla nemam, ale je toho slusna sbirka, hlavne z let 1997-2003. -
Já si nejvíc kupoval mini level, to měli nechat. Protože dávat za časák 200 kč s hrou co už mám tak to je asi blbé.
-
Vic nez zanik Levelu mi vadil zanik Next Levelu, to byl pro me idealni herni casak - multiformatovy, bez prilohy, za dobrou cenu (69,- Kc pokud si pamatuju dobre).
-
-
Jo ... a nikdo ho nekupoval .. pokud si pamatuju dobre.
-
-
Pamatuje si ještě někdo GameStar? Viktora Bočana? Recenzi na Original War?
-
-
Strategie s velkým S. Pro mě jedna z nejpovedenějších a hlavně nejorginálnějších her.
-