Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi tak bych to taky popsal. Normální přestřelky byly ještě poměrně ok, i když sestřelovat nepřátele jezdící po skyline bylo jak na střelnici, ale když mě dostal do spárů konkrétně třeba ten HandyMan, většinu času jsem vůbec netušil,co se se mnou děje, a jen jsem tam lítal jak přislovečný hadr na holi.
  • Tebe bavily bulletsponge nepřátele? Tebe bavily zbraně, které neměly žádnej kick? Tebe bavily Vigory, který byly všechny skotro stej... já vím, nemá to cenu řešit. Standardy jsou nízko.

Pro mě byla Bioshock Infinite hratelnostně jedna z nejnudnějších stříleček za poslední roky. (I Homefront z nynějšího čísla LEVELu byl mnohem horší, to se musí nechat. Vážně jsem mi z jeho singleplayeru šla hlava kolem.)
  • Jack1947
    Stealth je naopak vitana zmena, tech souboju muz proti mnohonasobne presile uz bylo dost, a akorat by se zbytecne prejidaly/zajidaly. *4*
  • Ronox
    Těším se jak malý dítě. Ať si hateři a rozumbradové říkají co chtěj ta hra je pro mě osobně neskutečná pecka. Minulý rok byl celkově plodný na hry, které mě bavily. Bylo tu Walking Dead, flejmem startující Mass Effect 3, Max Payne 3, Dragons Dogma, Dishonored, Spec Ops: The Line nebo Far Cry 3. Pak tu byla tuna indie her a komunitních módů. Je dobře, že se Levine vrací spíš k té "klidnější" části Bioshocku ikdyž mě ta akce bavila narozdíl od většiny co jsem četl. Chce to taky trochu ty vývojářský týmy chválit a ne jen na ně plivat. Uvidíme co tyhle studia dokážou na nextgenu.
  • Já to spíš tipuji na buď úder pažbou o kebulu nebo udušení nepřítele chvatem. Nůž je přece jen, brutálnější zabití, aspoň z mého pohledu, i když Sky-Hookem se také dal nadělat pěknej svinčík. :))
  • Souboje byli na novém BS úplně snad to nejhorší což u střílečky je celkem tragédie..
  • To, že Elizabeth ovládá trhliny ji umožňuje cestovat i časem. Pokud sis všiml tak skladatel z Columbie skládal písně na základě hudby, kterou slyšel z trhliny a tuším to byla zrovna jedna z 80 let.
  • kickasl
    tak ja bioshock ani nedohral, souboje nuda, nebojovy casti se mi libili, byt to vic adventura/stealth tak se mi to urcite libi vic, ale chtelo by to PORADNOU zmenu a ty se prinejmensim u tohohle dilu uz nedockam
  • Teda já jsem opravdu nadšenej big daddy a little sister + elizabeth může být zajímaví. Jen mi vrtá hlavou jedna věc. Infinit se odehrává teď nevím rok, ale je to před první světovou. Takže před rokem 1914. Burial at sea se má odehrávat rok před událostmi v prvním bioshocku. Pokud si dobře vzpomínám tak se bioshock 1 odehrával v roce 1967 nebo 8. Takže dejme tomu že bylo elizabeth v infinit okolo dvaceti a bylo to okolo roku dejme tomu 1910. To znamená že by jí bylo v roce 67 okolo 77 let ale ve hře vypadá na třicet. Že by se vnořila chybka?
  • Ocelot
    To mě teda ty souboje bavily. Jsem si kvůli nim koupil i to Clash in the Clouds.
    Ale svět a příběh je samozřejmně lepší :)
  • nekromant33
    mě teda akce bavila víc jak v prvním bioshocku, ale dobře.. je mě to vcelku jedno, chci jen další dávku toho světa v jakýkoli formě
  • fizola
    Takže Elizabeth sa zmenila zo zranitelnej slecny, na ktoru chcete davat pozor na Noirovú Femme Fatalle podla obrazkov *3*
  • Stealth jako že budeme na pistol moct nasadit tlumič, či u sebe popřípadě mít nůž, kterým bychom mohli nepřátelům - při nenápadném přiblížení se za jejich záda - vytvořit úsměv na krku? To by se mi třeba líbilo, jenže k Bioshock univerzu by to nesedělo. :/
  • Po mém velikém zklamání z (nadhodnocovaného) Bioshock Infinite jsem si myslel, že toto DLC něco změní k lepšímu, (vrátím se do Rapture, které zbožňuji - Bioshock 1 považuji za jednu z né-li u mě vůbec nejlepších FPS co kdy byla, ale to už jsem tu psal dříve), ale potom co jsem si přečetl tento článek jsem s Bioshock Infinite skončil definitivně. Děkuji nechci.
  • Mě taky ne, protože tohle IG vůbec nezvládaj. Jejich boje jsou zbytečně moc chaotický, bez správnýho dávkování a po skončení nějaký bojový sekvence jsem nikdy neměl ten pocit "Tak jsem to zvládl.", ale spíš "Ty vole, tak jsem to konečně zvládl!!"
  • Heh, já v BS:I používal všechny druhy prodejních automatů skoro pořád -- už jen proto, že dva z nich upgradovaly zbraně a schopnosti a 'Dollar Billa' jsem zase často používal kvůli nábojům, kterých jsem na hard obtížnost zase tolik taky neměl (a některé souboje jako třeba ty s HandyManem jsem občas strávil napůl u Billa, ládujíc do sebe jeden medkit za druhým). *4*

Každopádně na tohle jsem zvědav. Boje obecně v BS nemám dojem, že by mi úplně seděly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit