Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda já jsem opravdu nadšenej big daddy a little sister + elizabeth může být zajímaví. Jen mi vrtá hlavou jedna věc. Infinit se odehrává teď nevím rok, ale je to před první světovou. Takže před rokem 1914. Burial at sea se má odehrávat rok před událostmi v prvním bioshocku. Pokud si dobře vzpomínám tak se bioshock 1 odehrával v roce 1967 nebo 8. Takže dejme tomu že bylo elizabeth v infinit okolo dvaceti a bylo to okolo roku dejme tomu 1910. To znamená že by jí bylo v roce 67 okolo 77 let ale ve hře vypadá na třicet. Že by se vnořila chybka?
    • To, že Elizabeth ovládá trhliny ji umožňuje cestovat i časem. Pokud sis všiml tak skladatel z Columbie skládal písně na základě hudby, kterou slyšel z trhliny a tuším to byla zrovna jedna z 80 let.
  • kickasl
    tak ja bioshock ani nedohral, souboje nuda, nebojovy casti se mi libili, byt to vic adventura/stealth tak se mi to urcite libi vic, ale chtelo by to PORADNOU zmenu a ty se prinejmensim u tohohle dilu uz nedockam
    • Souboje byli na novém BS úplně snad to nejhorší což u střílečky je celkem tragédie..
      • V žádné FPS mě nebavily souboje jako v Infinite. 8 vigorů, každý ještě modifikovatelný do dost odlišné podoby, spousta Gears, z nich mnohé byli dost zajímavé. Zbraně byly pouze nutný základ, zatímco kombinování zbraní, modifikovaných vigorů a gearsů a vytváření různých strategií bylo ohromně zábavné. Kdo to pojal takto, ten se bavil, kdo to hrál jenom jako střílečku, ten se moc nebavil. Alespoň toto byl dojem, který jsem získal, když jsem se o hře bavil s jinými hráči.
  • Základní hra mi přišla jako slabý odvar prvního dílu, ale tomuhle asi šanci dám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit