Přejít na výpis diskuzí
Byl oznámen sedmý díl Might & Magic Heroes
14.8.2014 | Ladislav Loukota
104 příspěvků
-
Na X360 som chcel vzdy nejaku cool turn based RPG vec. Prisiel X-Com s datadiskom ktory som obohral do nemoty. Bohuzial nic ine velmi nieje. Ak chcem dobre Turn Rpg musim ist na 3DS alebo PSP. X360 by sa naozaj nieco take zasluzilo. Problem s heroes je, ze strategia a taktika od serie IC prakticky neexistuje.... Naber milion unitov... ako napriklad rolnici, bez mena bez customizacie a proste na cisla vyhraj.. Umru? to nevadi... naberes dalsi milion... hoc aj griffinov a mozes ist dalej... to nieje strategia, rpg a ani zabava...
-
-
Když přišel nový X-Com s datadiskem, koupil jsem to, odehrál první ostrou misi a raději znova nainstaloval Terror from the Deep. *3*
-
-
Náhodou Xcom: EU byla dobrá hra. Sice byla strašně zjednodušená, ale i tak byla dobrá a místy opravdu těžká.
-
-
eu je super taktická hra s trošku slabšou strategickou časťou, ew je ešte o kúsok lepšia
impossible obtiažnosť bez saveovania už naozaj vyžaduje "trochu" taktického i strategického myslenia, čo sa mne nepáčilo bola obrátená krivka obtiažnosti - začiatok veľmi ťažký, no po vyskúmaní pár vecí ako mimetic skin totálny roflstomp alienov -
-
Po chvíli hraní to bylo opravdu dost lehké, ale mothership mise byla opravdu obtížná. Po každém kole jsem ukládal a opravdu často jsem načítal pozice, protože mi někdo umřel.
-
-
-
-
Pokud hraješ na nejlehčí úroveň a bez postihů (starší díly), tak se nemáš čemu divit.
-
-
Pro mě zatím nejlepší byl dál č. 5. Šestku jsem si párkrát zahrál, ale hrozně rychle mě přestala bavit. Je moc zjednodušená (i když se mi líbil strom schopností hrdinů) a moc rychlá.
-
torchlight 2
-
Chtěl bych se zeptat, co by jste doporučovali chlapovi k letnímu hraní, dovolená a chci si něco zahrát, jen nevím vůbec co.
Nejlépe příběhové hry (prosím nepište hry od BioWare *3* ), nebo rpg + diablovky -
-
Proč ne Bioware? Knights of the Old Republic nebo Jade Empire jsou ok. Jinak kvalitní příběhový hry bych ti poradil, ale to jsou většinou starý hry, který asi nehraješ...
-
Na PC třeba Viking Battle for Asgard
-
PS3, Xbox= Dragon Dogma nebo Final Fantasy X | X-2 HD Remaster, MGS IV(PS3), Last of Us(PS3), Demon Souls(PS3)
PC- Castlevania: Lords of Shadow 1,2, Dark Souls 1,2, Remember Me, Resident Evil - Revalations, Metal Gear Rising - Revengeance a z "diablovek" je to všechno v současnosti nudné, takže jednooký král mezi slepými je Diablo 3. -
-
Díky, jediné co mě zaujalo byla Castlevania, neboť jsem hrál předešlé díly na video-konzolích.
Dark Souls nehodlám hrát na PC, protože oba porty jsou zbytečné, a nekvalitní. -
-
ale prd, dvojka je naprosto perfektní port, takže nepapouškuj a na jedničku ti stačí program, který nemá ani mega. Takže se nevymlouvej
-
-
Nic nepapouškuji. Hrál jsem jedničku první cca 3hodiny a nechytlo mě to. Ovládání mi přišlo proti logice a selskému rozumu
O dvojce to říci nemůžu, ale po prvním zážitku s předchůdcem se mi jej hrát nechce.
Stejné jako Van Helsing, kdy jednička mě omrzela po nějaké době, tak nemám chuť hrát druhý díl. -
-
tři hodiny kam si proboha došel? Na čem si to hrál? Neříkej. že na K+M(tvůj selský rozum selhal), pokud ano, tak ani neodpovídej, nebudu s tebou dále ztrácet čas.
-
-
-
-
samy kraviny
-
-
Tak mu poraď, může si vzít mustr i od tebe, takové kecy nikomu nepomůžou, chovat se jako idioot dokáže každý
-
-
vzdyt jsem mu poradil torchlight 2
-
-
Z té grafiky se mi udělalo zle a musel jsem být hospitalizován, takže bych to doporučil snad jen Veskoslavovi....
-
-
-
-
Z Diablovek bych spíše doporučil Path of Exile nebo Adventure of Van Helsing.
-
-
Děkuji, obě hry jsem už hrál PoE vícekrát dohráno, Helsing mě bohužel přestal bavit.
Jestli se můžu zeptat, nevíte někdo něco o Grim Dawn? Těšil jsem se nato a nikde o tom není ani slechu. -
-
O tom jsem nic neslyšel. A co Helsinga dvojku?
-
-
Grim Dawn vypadá velice dobře, jen se zasekl vývoj. Zkus tady alphu http://thepiratebay.se/torrent/9727972/Grim_Dawn_0.2.3.4b17_-_3DM_Crack_(RG.REBOOT_REPACK)
-
-
-
-
-
-
-
-
Jsem jedinej, komu by nevadilo, kdyby "remasterovaly" třetí díl?
Pouze by přidaly novější prvky a grafiku, nic víc a budu šťastnej kurv/-\ -
Zpátky do Erathie, tohle ať si nechají.
-
Mno vypadá to libově ale to šestky za začátku taky.
http://www.heroes-centrum.com/img/screen/h7/07.jpg -
Mrtvá série, Ubisoft tuhle sérii nikdy nepochopil a ani nikdy nepochopí. Škoda, že ta značka připadla zrovna téhle firmě...
-
-
Dovolím si nesouhlasit že se jedná o mrtvou serii, a to že je to v rukou Ubisoftu je lepší než kdyby to bylo v rukou EA, a podle mě jde na to Ubisoft chytře, hru vydává v době kdy se nejvíce se*re na PC hráče
-
-
Ubisoft= EA. V těch firmám není žádný rozdil. Pro mě je v současnosti Ubisoft odrazem úpadku her o něco více než EA. Ta firma tvoři hry jako fabrikanty, každý rok to samé, bez novinek v hratelnosti, jen změna klimatu viz Far Cry, Assassin.
-
-
Máš pravdu, ale když bych si měl vybrat mezi těmito 2 zly, tak mám radši Ubisoft. Neříkám, že hry co vydávají jsou špatné (některé jsou hodně kvalitní kousky), ale jejich marketing je fakt hrozný.
-
Já mezi temi společnostmi rozdíl vidim, zrovna assasin je podle mě jen o rozdílu místa a tim pádem mi to tak nevadi, hlavně když vybírají naprosto rozdílné místa, nemluvě o tom že tam hraje velkou roli příběh, a Far cry nevycházi každý rok tak proč si po čase nezahrát dobrou střelbu ale v jiném prostředí s rpg prvky, oabávám se že mám jiný názor než ty mr. haha
-
-
Myslíš příběh na úrovni : "Musím najít magickou observatoř ". Nenech se vysmát. Typický casualní hráč co kritizuje EA a hraje stejné srance od Ubisoftu.
-
-
jak jsem napsal již předtím, mám zkrátka jiný názor
-
-
-
-
-
-
Po sestkach jsem doufal, ze uz dalsi dil radeji delat nebudou. Ale snad horsi nez sestky to byt nemuze ne? prosim? A mohli se vykaslat na ten podivnej pribeh z sestek.
Teda, hra by to nebyla spatna, kdyby ji vydali rovnou celou a ne jen jakousi betaverzi, se sado maso uPlay included. -
trojku a ctyrku stejne nikdy neprekonaj,petka byla bidna a sestku byla skoda i zpiratit...
-
-
Trojku nic nepřekoná. Čtyřku skoro vše. Hned po H Online je to nejhorší díl.
-
-
podle mě je nejlepší čtyřka a to jsem hral všechny od trojky nahoru
-
-
Naprostý souhlas!!! *11*
-
-
To se říkalo, než to do pracek vzal Ubisoft. Čtverka s novými díly doslova vytíra podlahu...
-
-
To je tvůj názor. Mě se nové díly (kromě Online) líbí více než čtyřka.
-
-
Pětka i šestka jsou zabugované i v současnosti. Jednotky jsou absoulutně nevybalancované. Pětka navíc má humusnou grafiku, která se ke hře vůbec nehodí, té grafiky se sice šestka zbavila, ale základ neměl panebože ani města a řešili to patchem, že tám foukli obrázek. Hlavně, že šestka obsahuje propojení na facebook apod. Tohle se může líbít jenom ocasovi, ikdyž když se dívám na tu tvoji duchaplnou recenzi, tak to o tobě hodně vysvětluje, ale samozřejmě respektuji, že si to může líbít xD...
-
-
Hratelnost je taková, že to co dělalo Heroes Heroes, už tam prostě není. Ta hra je typický produkt současného Ubisoftu..
-
Facebook? Nikdy jsem se nemusel připojit přes Facebook. Zmenšení počtu měst je sice dost špatné, ale pokud si vzpomínám, tak nejvíce měst měla trojka. A čtyřku pořád dělalo NWC. Hratelnost není osekaná, jen rapidně přeměněná.
-
Co je dobrého na tom, že osekají hratelnost, odstraní města a přidají propojení s Facebookem? Tyhle "novinky" může kvitovat jenom ocasisko...
-
Přesně na tohle jsem reagoval. To, že se tobě ty novinky nelíbí, neznamená, že jsou špatné. A to, že se ty novinky někomu líbí, neznamená, že je to ocas. Jako bych mluvil do zdi.
-
Neumíš číst dítě? Psal jsem, že sociální vymoženosti, které přinesla šestka jako hlavní novinky a vše ostatní bylo osekané se může líbít jenom ocasovi. Takže jsi ocas pokud tyhle novinky kvituješ.
-
Sorry, ale člověk, který napíše, že když se někomu líbí něco jinému než jemu, tak je ocas je buď na prvním stupni nebo přemýšlí jako dítě na prvním stupni.
-
Setřel jsi mě jako dítě ze školy. Bravo *3*
-
Vidím, že se bavím s dítětem školou povinným.
-
-
-
-
-