Přejít na výpis diskuzí
Byl oznámen sedmý díl Might & Magic Heroes
14.8.2014 | Ladislav Loukota
104 příspěvků
-
vratte nam cerne draky do chaosu a vubec chce to uplne nove frakce a nebo rovnou udelejte remaster 3 dilu *15*
-
-
Mohli by nechat stejné modely postav a hodit to do 3D
-
Tak, pokud to vyhraje Fortress, tak se to dá považovat za novou frakci, protože trpaslíci byli jenom v DLC pro 5. díl.
-
-
ja pro nej hlasoval tak doufam, ze bude mit dost hlasu....chce to svezi vitr
-
-
Také jsem pro něj hlasoval. Elfové byli prakticky všude, ale trpaslíci tu byli jenom jednou.
-
-
Já jsem dneska ráno hlasoval pro elfy a měli 67% hlasu, neveřím tomu že to trpaslíci vyhrajou, budou prostě až v DLC
-
-
Včera měli elfové 70%. Ale také si myslím, že to vyhrají, protože elfové jsou celkově nejoblíbenější rasa.
-
-
-
-
-
-
Mrtvá série, Ubisoft tuhle sérii nikdy nepochopil a ani nikdy nepochopí. Škoda, že ta značka připadla zrovna téhle firmě...
-
-
Dovolím si nesouhlasit že se jedná o mrtvou serii, a to že je to v rukou Ubisoftu je lepší než kdyby to bylo v rukou EA, a podle mě jde na to Ubisoft chytře, hru vydává v době kdy se nejvíce se*re na PC hráče
-
-
Ubisoft= EA. V těch firmám není žádný rozdil. Pro mě je v současnosti Ubisoft odrazem úpadku her o něco více než EA. Ta firma tvoři hry jako fabrikanty, každý rok to samé, bez novinek v hratelnosti, jen změna klimatu viz Far Cry, Assassin.
-
-
Máš pravdu, ale když bych si měl vybrat mezi těmito 2 zly, tak mám radši Ubisoft. Neříkám, že hry co vydávají jsou špatné (některé jsou hodně kvalitní kousky), ale jejich marketing je fakt hrozný.
-
Já mezi temi společnostmi rozdíl vidim, zrovna assasin je podle mě jen o rozdílu místa a tim pádem mi to tak nevadi, hlavně když vybírají naprosto rozdílné místa, nemluvě o tom že tam hraje velkou roli příběh, a Far cry nevycházi každý rok tak proč si po čase nezahrát dobrou střelbu ale v jiném prostředí s rpg prvky, oabávám se že mám jiný názor než ty mr. haha
-
-
Myslíš příběh na úrovni : "Musím najít magickou observatoř ". Nenech se vysmát. Typický casualní hráč co kritizuje EA a hraje stejné srance od Ubisoftu.
-
-
jak jsem napsal již předtím, mám zkrátka jiný názor
-
-
-
-
-
-
Provokace s tím výberem se vsadím že frakce které prohrajou budou jako DLC.
dejte na mně -
Jsem jedinej, komu by nevadilo, kdyby "remasterovaly" třetí díl?
Pouze by přidaly novější prvky a grafiku, nic víc a budu šťastnej kurv/-\ -
Zpátky do Erathie, tohle ať si nechají.
-
Šestky nebyly špatný, ale štve mě, jak je to jinej svět než 2,3 a 4, takže ta atmosféra je fuč a obludky a hrady se taky dost liší... co bych dal za návrat ke trojce, klidně i v podobným stylu grafiky jen HD a stejnou hudbou... :/
-
-
stáhni si HD pro Heroes 3
-
-
budu muset :)
-
-
Pokud chceš Heroes 3 (2/4), hrej heroes 3 (2/4). -_-
-
-
Toť pravda. Radši zkusit nové věci, než pořád kopírovat třetí díl a ani jedna z těch kopií by to stejně H3 nepřekonala.
-
-
-
III. a IV. díl best. Nevim co se vám na IV. nelíbilo, náhodou dobrá inovace s hrdinou v bojišti. Místy mě IV. bavili víc než III. Každopádně jsem v serii Heroes za těch 19 let napařil asi 10 000 hodin )))
-
-
souhlasim, čtyřka mě v některejch aspektech bavila víc než trojka. btw nepřekonatelná hudba v krajině.
-
IV velmi slušné
-
-
Prostě předělejte komplet třetí díl, vemte něco z pětek a taky něco málo z šestek a ve finále to hlavně celí nep**erte.
-
Mrkněte na http://www.heroes-centrum.com/
jsou tam první libový screenshoty za hry a pár dalších novinek. -
Prosím, ať to není jako H Online. Prosím, prosím, prosím.
-
-
Čekal jsem něco ve stylu Dobyvatele.
Čili zápasy. -
-
Já od toho nečekal moc, bylo mi jasné, že to nebude pravý Heroes (kvůli MMO prvku), ale ten MMO prvek bylo to nejmenší co mi na tom vadilo.
-
-
Rozepíšeš se trochu? Já to chtěl jít zkusit, ale času málo, tak ať ho kdyžtak ztrácím na něčem jinym :)
-
-
Jak napsal RangerCZ. Všechno se dělá na minuty (stavba a verbování jednotek), máš omezený počet jednotek (na 1 lvl. máš pouze 2 sloty a na každém máš místo pouze na 15 jednotek), soubojová mapa je malá (asi o 2x2 pole menší než v H1), navíc RPG prvek se omezil prakticky jenom na souboje. Můžeš to zkusit, přeci jenom to má být F2P, ale opravdu nedoporučuji. Hrál jsem to asi 3 hodiny a byly to hrozné 3 hodiny.
-
No, je to klasická internetová strategie.
Máš tam všechno omezené na číslo tvého lvl
- Armádu máš omezenou stejně jako políčka pro jednotky.
- Nutnost u některých Bossů co-operaci s dalším hráčem (musím říct, že na serveru kde jsem hodně trolí - Příjme, dostaneš se do bitvy a ze začátku se odpojí).
- Časované : stavění, verbování jednotek, těžba surovin.
Není to prostě hoden nést jméno Heroes of might and magic.
-
-
-
-