Přejít na výpis diskuzí
Byl oznámen sedmý díl Might & Magic Heroes
14.8.2014 | Ladislav Loukota
104 příspěvků
-
Heroes 1 a 2 : fascinace v té době, geniální pohádková grafika u 1, u 2 ky spoustu nových units
Heroes 3: Nejlepší atmosféra série, pokroková taktika, vymakaná magie (magie země - best)
Heroes 4: pomíchané units, ale skvělé krajinky i hrady, inovace v podobě hrajících hrdinů, best music
Heroes 5: Chybí Elfové, přeházené units, ještě to ušlo
Heroes 6: Tahák na peníze pro kryšoty. Odfláklý herní design, nevyvážená hratelnost, pro single hráče vůbec žádná přidaná hodnota (málo single map), otravné uplay, bugy až to bolelo, otřesné za ty prachy!
Heroes 7: Naděje umírá poslední. -
-
Heroes 5: Nechybí nic. Až na technický nedostatek nedomyšleným přechodem na 3D mapu nejlepší díl.
Heroes 7: Dost možná překoná 1,2,3,5.
-
-
Jdi domů Ivane, čeká tě Nataša.
-
Šestka byla IMHO velmi dobrý díl a mohl být ještě lepší, kdyby se Ubisoft choval k Black Hole trochu "etičtěji". Snad bude Limbic otrlejší a přežije obětí velkého bratra.
Každopádně mě celkem překvapilo, že značka Might and Magic nevydělá Ubisoftu ani tolik, aby mu stála za zveřejnění v meziročních statistikách. -
Plná podpora vysokých rozliseni by stacila. Kdo se ma na ty kosticky v dnesní dobe dívat.
Minecrafte, ty zalez! Tady resime Heroes. -
-
V klidu si zahraji hry ještě z éry DOS a vůbec mi nevadí špatná grafika. Nemám rád lidi, kteří hru odsoudí jen kvůli grafice (tím nemyslím tebe).
-
-
mne se šestka docela líbila ale byl to muj první díl takže nemám s čím srovnávat, jinak kdo má rád tenhle typ her doporučuju age of wonders 3 i když to ma krapet odlišny herní mechaniky
-
-
tak radeji nekomentuj hru,o ktery nic nevis,sestka byla ze vsech naprosto nejhorsi
-
-
Jasný, přece aby mohl komentovat, musel by nejdřív vidět a zažít úplně všechno;)
-
-
-
Na X360 som chcel vzdy nejaku cool turn based RPG vec. Prisiel X-Com s datadiskom ktory som obohral do nemoty. Bohuzial nic ine velmi nieje. Ak chcem dobre Turn Rpg musim ist na 3DS alebo PSP. X360 by sa naozaj nieco take zasluzilo. Problem s heroes je, ze strategia a taktika od serie IC prakticky neexistuje.... Naber milion unitov... ako napriklad rolnici, bez mena bez customizacie a proste na cisla vyhraj.. Umru? to nevadi... naberes dalsi milion... hoc aj griffinov a mozes ist dalej... to nieje strategia, rpg a ani zabava...
-
-
Když přišel nový X-Com s datadiskem, koupil jsem to, odehrál první ostrou misi a raději znova nainstaloval Terror from the Deep. *3*
-
-
Náhodou Xcom: EU byla dobrá hra. Sice byla strašně zjednodušená, ale i tak byla dobrá a místy opravdu těžká.
-
-
eu je super taktická hra s trošku slabšou strategickou časťou, ew je ešte o kúsok lepšia
impossible obtiažnosť bez saveovania už naozaj vyžaduje "trochu" taktického i strategického myslenia, čo sa mne nepáčilo bola obrátená krivka obtiažnosti - začiatok veľmi ťažký, no po vyskúmaní pár vecí ako mimetic skin totálny roflstomp alienov -
-
Po chvíli hraní to bylo opravdu dost lehké, ale mothership mise byla opravdu obtížná. Po každém kole jsem ukládal a opravdu často jsem načítal pozice, protože mi někdo umřel.
-
-
-
-
Pokud hraješ na nejlehčí úroveň a bez postihů (starší díly), tak se nemáš čemu divit.
-
-
podle mě 5 díl forever best
-
-
pátej díl byl podle mě skvělej, hlavně z hlediska gameplaye a taktiky, taková vybroušenější trojka; nicméně za nejlepší díl se zdráhám to označit především ústupem z tradičního HOMAM stylu grafiky a hudby - to měly předchozí díly legendární, pětka je v tom takovej generickej LOTR style.
-
A co 3 ?
-
-
doufam že trochu vybalansují obtiznost, VI byla mistama nehratelna.
-
-
To bych uplne nerekl, jen to proste byl misty koridor jak prase *1* . U nekolika misi jsem jenom pretacel dny, abych nabral armadu, protoze jsem na to sel ze spatne strany a nasel protivnika moc brzo.
-
Nehratelná bych neřekl. Byla dost těžká, ale nehratelná ne. H5 byl občas dost těžký. například kampaň za peklo, kde měli elfové 4x větší armádu než já. Nehratelné.
-
Asi tak, když na mě najel borec s kentaurama v misi za nemrtvé *10*
-
-
nemrtvý byli docela pohoda... tam stačilo dycky postavit ten křísící barák a pak když ti náhodou někdo vymlátil armádu, tak sis jí hned zase oživil... což on nemohl :D
-
-
-
Chtěl bych se zeptat, co by jste doporučovali chlapovi k letnímu hraní, dovolená a chci si něco zahrát, jen nevím vůbec co.
Nejlépe příběhové hry (prosím nepište hry od BioWare *3* ), nebo rpg + diablovky -
-
Proč ne Bioware? Knights of the Old Republic nebo Jade Empire jsou ok. Jinak kvalitní příběhový hry bych ti poradil, ale to jsou většinou starý hry, který asi nehraješ...
-
Na PC třeba Viking Battle for Asgard
-
PS3, Xbox= Dragon Dogma nebo Final Fantasy X | X-2 HD Remaster, MGS IV(PS3), Last of Us(PS3), Demon Souls(PS3)
PC- Castlevania: Lords of Shadow 1,2, Dark Souls 1,2, Remember Me, Resident Evil - Revalations, Metal Gear Rising - Revengeance a z "diablovek" je to všechno v současnosti nudné, takže jednooký král mezi slepými je Diablo 3. -
-
Díky, jediné co mě zaujalo byla Castlevania, neboť jsem hrál předešlé díly na video-konzolích.
Dark Souls nehodlám hrát na PC, protože oba porty jsou zbytečné, a nekvalitní. -
-
ale prd, dvojka je naprosto perfektní port, takže nepapouškuj a na jedničku ti stačí program, který nemá ani mega. Takže se nevymlouvej
-
-
Nic nepapouškuji. Hrál jsem jedničku první cca 3hodiny a nechytlo mě to. Ovládání mi přišlo proti logice a selskému rozumu
O dvojce to říci nemůžu, ale po prvním zážitku s předchůdcem se mi jej hrát nechce.
Stejné jako Van Helsing, kdy jednička mě omrzela po nějaké době, tak nemám chuť hrát druhý díl. -
-
tři hodiny kam si proboha došel? Na čem si to hrál? Neříkej. že na K+M(tvůj selský rozum selhal), pokud ano, tak ani neodpovídej, nebudu s tebou dále ztrácet čas.
-
-
-
-
samy kraviny
-
-
Tak mu poraď, může si vzít mustr i od tebe, takové kecy nikomu nepomůžou, chovat se jako idioot dokáže každý
-
-
vzdyt jsem mu poradil torchlight 2
-
-
Z té grafiky se mi udělalo zle a musel jsem být hospitalizován, takže bych to doporučil snad jen Veskoslavovi....
-
-
-
-
Z Diablovek bych spíše doporučil Path of Exile nebo Adventure of Van Helsing.
-
-
Děkuji, obě hry jsem už hrál PoE vícekrát dohráno, Helsing mě bohužel přestal bavit.
Jestli se můžu zeptat, nevíte někdo něco o Grim Dawn? Těšil jsem se nato a nikde o tom není ani slechu. -
-
O tom jsem nic neslyšel. A co Helsinga dvojku?
-
-
Grim Dawn vypadá velice dobře, jen se zasekl vývoj. Zkus tady alphu http://thepiratebay.se/torrent/9727972/Grim_Dawn_0.2.3.4b17_-_3DM_Crack_(RG.REBOOT_REPACK)
-
-
-
-
-
-
-
-
co jsem slyšel lidi nadavali hlavne že mesto vypadalo kosmeticky jinak
-
-
doufam že v 7. prekopou nejak zasadne hratelnost, preci jen dostat po sedme tu samou hru jen v lepší grafice by byl opruz, zvlaste když sestka vyšla teprve nedavno (možna bych to cely zrychlil a dal na mobilni platformy at nemusím hrat jednu kampan hodinu)
-