Přejít na výpis diskuzí
Bývalí vývojáři Star Citizen dorazili na Kickstarter s novým Descentem
10.3.2015 | Honza Konfršt
25 příspěvků
-
žadat penize když mají know how, engine a lidi ze star citizenu mu prijde zvlastní, dalsí vec je že by se snda meli soustredit na dokončení SC
-
-
Tiscali mele kraviny, nikto z ludi pracujucich na SC tam nieje. Ono je zlozite si nieco zistit, tak prdnu info vycucane z prstu a dufaju, ze si toho nikto nevsimne.
-
-
Já se Descentu, Terminal Velocity, Descentu2, Descentu3 a Forsaken nahrál krutě moc, tedy mně osobně se po tomhle zjištění herní krev rozproudila až mi z toho lezou bulvy. Tohle asi úplně tak ideální na ten VR nebude, ale sakrjá že si to rád zahraju "i normálně"
Zrovna nedávno jsem dostal chuť vytáhnout něco z výše zmíněného a povzdechl si, že není nic v novějším kabátku.
PS: Ať se tady ten jistý urputný odpůrce Star Citizenu, Kickstarteru, Early Accessu atd. třeba postaví na hlavu, já si myslím, že nás díky těmto featurkám ještě čekají zajímavé věci. Neříkám, že to většinou dopadne, spíše je při případném podpoření počítat s tím, že to dopadnout taky nemusí, ale právě díky v poslední době mnohem přístupnějším enginům a nástrojům a možnostem crowdfundingu mají otevřené dveře i lidi s vizí a snem udělat hru pro fanoušky, nebo něco nového a riskantního. Čemuž dávám přednost před hrou, která je od konceptů tvořená pro "masový zisk". Takové produkty mají taky své kvality a někdy velmi velmi zabaví, ale někdy to chce prostě změnu, alternativu, či ideálně něco úplně jiného, než co se na nás chrlí jako na běžícím pásu za posledních 5 let. Čest výjimkám. -
-
hlavni duvod brečánkování na KS je proto,ze vetsina her odtamtud neni na konzole a ja rikam - bohu dik ! zase se zacinaji delat poctivy kvalitni pc hry, ktery se nehrajou uplne samy pripadne s doplnenim o QTE, ale vyzadujou od hrace i trochu skillu
-
-
nevim no, descent byl ve sve době super, ale nejsem si moc jistej jestli tenhle zvedac zaludku ma dneska nadeji na uspech...ale tak když si to lidi co to chtej zaplati..
PS: je dobře ze je Unreal 4 zadara, aspon hry garážových umelcu budou nejak vypadat -
-
lol
PS:lol -
-
lol? *15*
-
-
-
Bude vesmír nové zombie? Jsem zvědav. Ale když vezmu v úvahu, jak trestuhodně se vesmír opomíjel, je fajn, že se vrací a nyní možná bude jedním z hlavních témat. Zombíků už mám fakt dost. *1*