Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.reddit.com/r/oculus/comments/1twz5k/oculus_hate_am_i_just_a_fanboy/
  • ...jsem jedinej, komu ten chlápek připomíná Jobse?
  • Takže SDK zamknou a budou (vedle svých her) prodávat OR patche k ostatním hrám přes svůj distribuční kanál? To je podle mě cesta do pekel... *7*
  • Se mi libi, jak ten samy Jack co v diskuzi o konzoli kdakal neco o haterech tady vymysli tisic duvodu proc OR selze a pritom to nevidel ani na obrazku a jako tresnicku na dort prihodi neco o umele exkluzivite a "pocitu ze mam neco uzasnyho" pricemz konzole, telefony, auta a hromada jinych spotrebnich veci neni o nicem jinym. *15*
    • smejki
      Jack je záměrně debilní trollí account. To jste si ještě nevšimli? Vždyť ta systematická blbost z toho přímo sálá.
    • Jack1947
      Coz je nesmysl, jen tomu neprikladam moc dulezitost. Moc tomu neverim, jasny nekdo si to holt vylozi jako HATE tak prosim. ( Ja myslel ze hate vypada jinak no).

Je rozdil, kdyz 50lidi nebo klidne uplne vsichni tomu veri a jeden , clovek , co proste neveri ze to tak bude a nemusi to videt (oto lepe).

Ja se uz nedivim nicemu, tak aby si mel klid, ze ses to ty tak jsem tedy HATER. ( na obrazku videl, nevadi). Muj nazor je takovy, A ano 3D rad nemam. (doufam ze dusicka ma klid). *4*
  • Šéf EA partners...fuj, to zní děsivě. Takovej člověk už o sobě nemusí říkat nic dalšího *1*
    Jak se někde objevjej prachy, je jen otázka času, než se na to namotá smečka gaunerů. Ocelovej zákon.
  • Jack1947
    Jeste zustala pomerne podstatna otazka... ktera se moc nevyresila ani u normalniho 3D a to jak na tom budou lide se zrakovou vadou (kratkozrakosti,dalekozrakost, pozkozenim)... pravdepodobne moc toho neuvidi nebo ne ? Tedy jestli uvidi vsechno, nebo jen neco. Nejen ze jim bude spatne (to asi vsem).
    • od toho tam jsou (do určité míry) různé druhy čoček, zároveň Palmer několikrát popisoval, že lidé, kteří mají problém s klasickým 3D v kině, či ten efekt dokonce "nevidí", v Oculusu problém nemaj..
      • Jack1947
        To jsem potreboval vedet, dekuji za odpoved. *4*
        • tonnymontana
          jo pokud si myslel ti co maji problem s aktualnim 3D tak ma otrok pravdu tam nemas blikani ani prolozene obrazy
          • Jack1947
            Ptal jsem se z duvodu ( pro me nepochopitelneho) ze mnoho lidi ma problem se 3D , co maji nejakou zrakovou vadu ale jestli to bude resit prave to ze bude mozne si vybrat cocky... ( hlavni je ze ten problem nemaji).
    • tonnymontana
      lidem bylo spatne na zacatku nez vyvojari dali do kazde aplikaci ruce a nohy. Kdyz se muzes podivat na ruce ci nohy uz je to v pohode a znam hodne lidi kterym vadi i klasicke 3d dnes presto jsou toho plna kina i domacnosti. Lide se zrakovou vadou to maji spatne ale to i kdyz se divaji na monitor takze pochybuju ze by na kazdou vadu vznikalo nejake upraveni
  • Možno blba otazka ale daju sa kupit akcie spoločnosti ktora stoji za oculusom?
  • Prej se v tom lidem dělá špatně, takže i když to začnou prodávat, tak to nikdo nebude moc stejně užívat.
    • walltar
      Tak některým lidem se dělá špatně i v autě ...
    • dělá se špatně jenom menšině, a to pouze ve hrách, které nebyly od píky udělány pro Oculus... takže vo co go?
    • tak to asi budou nejaki nesportovci co nic nevydržej. jinak nevim jak to muže konkurovat memu nabušenemu monitoru. každopadne na zrak bacha ja si davam na oči pozor proto se kniham vyhybam jak jen mužu
      • Tak špatně se lidem dělá z prvního prototypu, který má podstatně větší odezvu cca 50ms , než bude mít final verze, tzn. bude tam kvalitnější display cca 15 ms a pracují na jakési predikci pohybu, čili brýle budou předvídat, kam se chceš podívat. To zrovna netuším, jak dobře to bude fungovat. Ale abych to shrnul: kvalitní display, optika, oficialní soft. a další technologie, o kterých ještě nevíme. Je také potřeba dodat, že čím více FPS ve hře, tím lépe. Možná v první, nebo druhé generaci, bude mit Oculus G-Sync čip od nVidie, který zmenší důležitost FPS. Každopádně by to tentokrát mohlo vyjít a zážitek ve hrách by byl zase o velký kus dál.
        • Dělá se v tom špatně všem - stačí se podívat na Google, je tam vysvětlený i proč a teško s tím něco půjde dělat. Ty testy probíhaly v roce 2013, takže se nejednalo o žádný první protortyp...

Je tam spousta recenzí, a to i od Čechu, kteří to měli zapůjčené a psali na to recenze pro herní weby. Od 90. let tu byly přece pokusy vyrábět brýle pro virtuální realitu, vždy to však skončilo stejně - neúspěchem.

Co vím, tak to vylepšili tak, že se ti v tom neudělá blbě hned. Člověk, který to testuje oculus a je na ně už zvyklý, v tom vydrží max 45 minut.
          • C-BEAM
            VR sa od 90tych neujalo pre nedostatočné a extrémne drahé technológie, nie preto, že spôsobuje zdravotné problémy.
          • GlaDOS
            Nevím, kolik si toho četl, ale je spousta lidí, kterým nedělá problém s Oculusem hrát hodiny, aniž se jim udělá nevolno. Jsou tu lidé extrémně náchylní, kterým se dělá blbě i v autě. Pro ty Rift nebude. Zbytek si za týden až dva zvykne.
          • Jack1947
            Pak hrat hry jedine po 45minutach, zpatky do 2D reality. *3*
  • Zajímalo by mě, jaký vliv to bude mít na zdraví. Aby pak očaři neměli více pacientů...
    • MickeyMutant
      O zdraví očí bych strach neměl a o zbytek těla vlastně taky ne. Tělo si totiž samo řekne, že mu něco nevyhovuje a když budeš přesto tlačit na pilu, tak ti bude blbě, bude tě bolet hlava, v nejhorším budeš mít závratě a budeš zvracet.
      • Jack1947
        Pak nejake ty epilepticke syndromy na sebe nenechaji dlouho cekat, hlavni je ale ze budu mit helmu za 8-9 tacu a budu velkej kluk ne ? *15*
        • Mozna by jsi mel zustat u deskovich her co ?
    • GlaDOS
      Moderní LCD obrazovky na rozdíl od CRT monitorů nevyzařují radiaci. LCD obrazovka v Riftu není tak jasná, aby ti vypálila zrak jako pohled do slunce. O ostření očí se starají čočky v Riftu, takže tvé oči se neunaví. Respektive se neunavují o nic víc, než například hleděním do obyčejné obrazovky nebo čtením knihy. Jediný problém bude snad v tom, abys měl správně nastavené IPD. Teoreticky by ti to mohlo rozhodit oči při dlouhodobém užívání. Ale špatně nastavené IPD poznáš na první pohled.
      • jakpak ho poznáš na první pohled ve hrách? snažil jsem si ho nastavit, snad se mi to už podařilo.. rád bych si to ale ověřil
        • GlaDOS
          Jen pro upřesnění, já Oculus ještě nemám. Ale poznáš to podobně jako u brýlí, které nemáš na míru udělané a středy skel nejsou vycentrovány na středy očí. Ty tě pak po chvíli začnou bolet. Když máš pocit, že tě optika nutí šilhat a až podezřele moc unavuje zrak, je něco špatně.
  • ale joo...mňa presvedčili....chcem to určite mať raz, ale nie na hry, ale na filmy....a na 3D som úplne perzistentný, zvládnem i 10 hodín vkuse, takže myslím, že ani s týmto nebudem mať problém..už nech tu je konečne niečo takéto revolučné a normálne dostupné...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit