Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ptal jsem se z duvodu ( pro me nepochopitelneho) ze mnoho lidi ma problem se 3D , co maji nejakou zrakovou vadu ale jestli to bude resit prave to ze bude mozne si vybrat cocky... ( hlavni je ze ten problem nemaji).
  • tonnymontana
    jo pokud si myslel ti co maji problem s aktualnim 3D tak ma otrok pravdu tam nemas blikani ani prolozene obrazy
  • http://www.reddit.com/r/oculus/comments/1twz5k/oculus_hate_am_i_just_a_fanboy/
  • smejki
    Jack je záměrně debilní trollí account. To jste si ještě nevšimli? Vždyť ta systematická blbost z toho přímo sálá.
  • C-BEAM
    VR sa od 90tych neujalo pre nedostatočné a extrémne drahé technológie, nie preto, že spôsobuje zdravotné problémy.
  • ...jsem jedinej, komu ten chlápek připomíná Jobse?
  • Takže SDK zamknou a budou (vedle svých her) prodávat OR patche k ostatním hrám přes svůj distribuční kanál? To je podle mě cesta do pekel... *7*
  • GlaDOS
    Nevím, kolik si toho četl, ale je spousta lidí, kterým nedělá problém s Oculusem hrát hodiny, aniž se jim udělá nevolno. Jsou tu lidé extrémně náchylní, kterým se dělá blbě i v autě. Pro ty Rift nebude. Zbytek si za týden až dva zvykne.
  • GlaDOS
    Některým lidem také dělají obtíže schody.
  • GlaDOS
    Tak to je pravda. Vychytat všechny ty drobnosti okolo nebude až tak lehké a hlavně to ještě není úplně zdokumentované. Existují určité zásady ale bude záležet hlavně na vývojářích, jak se s tím popasují.
  • GlaDOS
    Jen pro upřesnění, já Oculus ještě nemám. Ale poznáš to podobně jako u brýlí, které nemáš na míru udělané a středy skel nejsou vycentrovány na středy očí. Ty tě pak po chvíli začnou bolet. Když máš pocit, že tě optika nutí šilhat a až podezřele moc unavuje zrak, je něco špatně.
  • Jack1947
    Coz je nesmysl, jen tomu neprikladam moc dulezitost. Moc tomu neverim, jasny nekdo si to holt vylozi jako HATE tak prosim. ( Ja myslel ze hate vypada jinak no).

Je rozdil, kdyz 50lidi nebo klidne uplne vsichni tomu veri a jeden , clovek , co proste neveri ze to tak bude a nemusi to videt (oto lepe).

Ja se uz nedivim nicemu, tak aby si mel klid, ze ses to ty tak jsem tedy HATER. ( na obrazku videl, nevadi). Muj nazor je takovy, A ano 3D rad nemam. (doufam ze dusicka ma klid). *4*
  • Jack1947
    Pak hrat hry jedine po 45minutach, zpatky do 2D reality. *3*
  • Dělá se v tom špatně všem - stačí se podívat na Google, je tam vysvětlený i proč a teško s tím něco půjde dělat. Ty testy probíhaly v roce 2013, takže se nejednalo o žádný první protortyp...

Je tam spousta recenzí, a to i od Čechu, kteří to měli zapůjčené a psali na to recenze pro herní weby. Od 90. let tu byly přece pokusy vyrábět brýle pro virtuální realitu, vždy to však skončilo stejně - neúspěchem.

Co vím, tak to vylepšili tak, že se ti v tom neudělá blbě hned. Člověk, který to testuje oculus a je na ně už zvyklý, v tom vydrží max 45 minut.
  • Se mi libi, jak ten samy Jack co v diskuzi o konzoli kdakal neco o haterech tady vymysli tisic duvodu proc OR selze a pritom to nevidel ani na obrazku a jako tresnicku na dort prihodi neco o umele exkluzivite a "pocitu ze mam neco uzasnyho" pricemz konzole, telefony, auta a hromada jinych spotrebnich veci neni o nicem jinym. *15*
  • Jack1947
    To jsem potreboval vedet, dekuji za odpoved. *4*
  • Šéf EA partners...fuj, to zní děsivě. Takovej člověk už o sobě nemusí říkat nic dalšího *1*
    Jak se někde objevjej prachy, je jen otázka času, než se na to namotá smečka gaunerů. Ocelovej zákon.
  • od toho tam jsou (do určité míry) různé druhy čoček, zároveň Palmer několikrát popisoval, že lidé, kteří mají problém s klasickým 3D v kině, či ten efekt dokonce "nevidí", v Oculusu problém nemaj..
  • tonnymontana
    jo kdyz nad tim premyslim tak asi opravdu to 4k z blizka jde poznat oproti 1080p a stejne tak 8k. uvidime jak to nakonec dopadne. jinak kde si vycetl ze tam bude jeden? popripade jestli je tam neco blizsiho? ja mel zato ze porad pracuji s dvema ale je mozjne ze se to zmenilo na specifikace jsme se dlouho nekoukal. a samozdrejme nezapominej ono taky zalezi jaky druh displeje to bude preci jen jich existuje hodne a co daji do finalni verze je otazka asi bych si dovedl predstavit techno ktera i pri 1080p z 2cm bude dostacujici ale to jsou uz cire spekulace zejo
  • tonnymontana
    lidem bylo spatne na zacatku nez vyvojari dali do kazde aplikaci ruce a nohy. Kdyz se muzes podivat na ruce ci nohy uz je to v pohode a znam hodne lidi kterym vadi i klasicke 3d dnes presto jsou toho plna kina i domacnosti. Lide se zrakovou vadou to maji spatne ale to i kdyz se divaji na monitor takze pochybuju ze by na kazdou vadu vznikalo nejake upraveni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit