Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gordar
    Je dobře, že v konzolové verzi nic takového nebude. Jinak bych ani nepřemýšlel, že bych to koupil.
    • Uprimne, aukce je ta nejmensi vec, co me na D3 vadi. Mozna bych dokonce mohl tvrdit, ze mi ani nevadi. Proto kdybych vedel, co vim ted o D3, tak bych do toho jiz nesel a nekupoval ji :(

A ne, nevadi mi grafika.
  • Veskoslav
    Mě aukce ve hře netankují, jak se říká. Když mám něco pěkného, dám to do aukce. Když potřebuji něco a je to v aukci za přijatelný peníz, tak si to koupím. Jediné, kde nevyužívám aukci je HC mód a tam nejsem kdo ví jak daleko:) Ale baví mě to. Hru sice v poslední době nehraji z důvodu absence času, ale počítám, že tak v květnu/červnu se k ní zase vrátím:) A ono je podle mě lepší mít aukce ve hře než kvetoucí šedý trh jako byl v D II. Ale i tak byla sranda číst ty fóra, kde se nabízely předměty.
    • Mno nevim, osobne jsem mel radeji Diablo II, kde jsem si to hral jako single nebo s prateli po LAN a nebyl problem. Equip jsem nikdy nemel nijak zazracnej, ale bavilo me to. Hra byla zavisla na equipu, ale rozhodne min nez, jako tomu u D3.

Me prijde divne, kdyz postava dava bez equipu 10000x mensi dmg nez s nim. A dostava rany za 30000 tisic kdyz ma 15000 hp.

Zlate D&D;, kde clovek ma i na vyssich levelch dmg 2-8 a pak leda diky magickym zbranim se muze o neco zvysit (tam uz se spis jednalo o to zda clovek prekona armor a nebo zda se tomu vyhne). A ano i v D&D; jsou postavy zavysle na equipu, ale neznamena to, ze by jste i s horsi equipem nedali danou lokaci. Pripadne se to pomalu i da dohrat se zakladnim equipem.

PS: D&D; jsou hry typu BG, NWN. Mozna me i nekdo napadne, ze diablo je pouze rubacka (ale i v ni je system vyvoje postav a soubojovy system urcitym zpusobem srovnatelny).
  • Prostě a dobře - Path of Exile to jistí...... sorry fanboys :-)
    • Hej.. Jednu blbosť za druhú blbosť, ktorá je navyše i neskutočne nudná..

Gratulujem :-D
      • vlastik.plaminek
        GGG (teď nemyslím toho místního debila, ale tvůrce PoE) aspoň nemají tu drzost ti prodat hru za 1300 a pak ještě sockovat prachy v aukci.
    • poe je opravdovej nastupce d2 s vlastnima mechanikama a podobne, ale ani za mak sem u toho nedokazal vydrzet tak dlouho jako u tohohle a to i pres to ze hodne veci v d3 sam kritizuju... hratelnostne to je uplne jinej zazitek a tezko to muzes srovnavat
  • Aukci z hlediska nakupovaní ignoruji, všechno si pěkně postaru "farmím" sám tak jak sem to dělal u D2, možná je to hloupé, ale takhle mě to prostě baví víc. Ale proti aukci jako takové nic nemám, něco se tam vydělat dá. Stejně pokud ji vypnou tak se zase rozjede šedý trh a lidi s tím budou kupčit dál a nic se nezmění. Teda blizzard nebude mít prachy z mikrotransakcí na ofic aukci tak jestli tím spíš nebudou sami proti sobě *15*
    • ja sem si puvodne rikal ze gold aukci budu ignorovat, ale asi sem slaba povaha a nevydrzel to :)
      na druhou stranu si svuj dobrej pocit vracim absolutni ignoraci rmah ;)
      hre to ale urcite ublizilo- dobry itemy vytreshovaly, legendarky kazdej vi ktera je dobra a co na ni musi rollnout aby byla pripadne dobre prodejna apod. tim jak to nacpali vsem pod nos se ale nemuzou divit ze se to zvrhlo a ztratil se ten puvodni tahoun objevovani neznamyho a radosti z kvalitnejsich predmetu co najdem.
      je ale fakt ze hru stale dobre podporuji a zadna me jeste nedonutila se tolikrat po ruznych patchich vratit a zase si zaklikat
  • osobne me zklamal "vyvoj" postav. vsechno zautomatizovano, takze vsichni meli stejne postavy. rozdil jen ve vybaveni. a pokud vyuzivaji jine "runy". ale v principu dva mnisi na 50 urovni jsou totozni a neni ani duvod hrat za stejne povolani. ve dvojce slo experimentovat a zkouset. je lepsi ledova magie nebo radsi jit do ohnive apod. sila schopnosti ted nijak nemeni a je jen procentem utoku. tohle me odradilo vic nez aukce.
    • Ale no.. Nie každý má čas začínať jednu postavu na niekoľko krát len aby došiel k nejakej rozumnej kombinácii skillov..

V tomto malo D3 veľké plus.. Blizzard sa vykašlal na ego-honičv a tí sa išli pretrhnúť keď zistili že hocikto mohol ich postavy napodobniť za pomocou niekoľkých klikov :-D

D3 prinieslo evolúciu ktorú nie každý mohol prekusnúť, na dno ho ale ťahajú veci ako AH a jeho podpora zo strany blizzardu (dropy, ich kvalita, atď)
      • Black_Hand
        nemyslis si, ze od toho by mela byt spis obtiznost? hraci co nemaji cas by si dali nizsi, tudiz by se od nich ocekaval mene vytuneny build, ale za to pestrejsi. zatimco "ego-honicove" by meli vyssi obtiznost, kde by byla minimalni tolerance. to je trochu navazane i na to, ze si clovek nemuze vybrat obtiznosti (to se tyka vice hack'n'slash RPG viz skvely Titan Quest treba) a je nucen projit nudou ubijejici normal, kde se clovek musi snazit aby umrel, nebo na to alespon zvysoka kaslat.

otazka ohledne prizpusobovani her nejake skupine hracu se neda vzdycky odbit stylem "nas je vic, vzdycky by melo byt po nasem. vas to tak nebavi? to je vas problem."
      • jako jde o muj nazor. ale na druhou stranu ty dropy potrebujes, jelikoz to je jedine, cim si postavu menis. ability se radi automaticky. uz to neni "dam si vic do many nebo posilim zivot". a to, ze mam level me nijak nezaujalo, jelikoz sem nemusel nad nicim premyslet. beru ze to zjednoduseni je pro nekoho dobre, ale uplne to pro me ztraci tu magii. ta moznost upravovat si postavu a hledat to "idealni" co ME (opravdu mluvim za sebe) bude bavit, bylo tim, co me u dvojky drzelo tak dlouho a drzi jeste ted. trojka prestala bavit po prvnim dohrani. ano, bylo to na nejnizsi obtiznost, ale to nebyla ma volba. hrat znova nemel duvod (nerikam ze nezkousel).
      • Jo tak oni nemají čas! A co se stane, když se zpozdí? Jak se to vlastně pozná? Ona je ta hra nějak časově omezená?
        ...

Že někdo nemá "čas" je jednak v 90% lživý argument a jednak by to mě jako zákazníkovi (kdybych jím byl) bylo naprosto jedno, že nějaká část hráčů chce mít rochlozábavu na 10 minut. Naštěstí jsem si ale vyzkoušel betu a sledoval jsem novinky, takže mě to nějak netrápí. *4*
        • Az jednou zjistis, ze mas na hrani cas tak 5 hodin tydne, zacnes se na herni plytvani s nim divat jinak. A az zjistis, ze nejaka stovka pro tebe vubec nic neznamena, zjistis ze ji rad utratis, aby ses vyhnul nezabavne cinnosti a mohl se venovat tomu zabavnemu.
        • Neboj, raz sa dostaneš zo školy do reálneho života ;-)
  • jako sorry ale celej zážitek ze hry je špatnej. v D2 to bylo o tom těšení že něco padne a té radosti když něco vážně padlo.... tady je to jen farma farma farma a pak si něco koupím.... tím se cele kouzlo Diablo totalně vytratilo
    • Momentalně ted po několika patchích už to není jen farma , spousta věcí se dá vycraftit , vyšší drop plánku , legendárek, setovek, + to že se Blizz snáží o to AH byla co nejméně využívaná.
    • vůbec nemusíš nic kupovat, pak ti padají pořád lepší věci víš, sám sis hru zničil když jsi začal používat aukci a svojí vlastní blbostí, já jsem to poznal při prvním nákupu zbraně, kdy jsem pak prolítl hellem za 30 minut.. a lepši zbran jsem pak nenasel dva tydny, od te doby jsem na aukci nepachl, je to jen a pouze vaše chyba
      • pokud kvuli aukci jsou dropy nastavené tak směšně nízko tak ji člověk používat v podstatě musí .... a farmit měsíc abych mohl dát další uroven.... škoda slov
        • to je zas vyplod, Pokud farmis na dalsi uroven mesic, delas neco spatne :) z paragon 78 na 79 jde udelat za 2 hodinky na mp6 ..
          • ja myslel uroven obtiznosti....
  • "šedý trh a kupčení s předměty a postavami na černo" - Takže velmi tmavý odstín šedi?

A je sice hezké, že si pán sype popel na hlavu, ale tímhle směrem se Blizzard ubírá už léta.
  • ORLY ?!?
  • Když se hráči odvažili vyjádřit své obavy o kvalitu hry, které plynuly z dubiózních plánů Blizzard/Activision s aukcemi, nejeden pissálek je neváhal sprostě napadat a hystericky plit na jejich fakty podložené a slušně formolované názory. A hle, dnes si na hlavu sype popel i pan vývojář. Jsem rád, že svitla naděje na vítězství pravdy, nad lží a nenávistí.
    • Keke
      ..no vono když ten pisálek je z mainstream business serverů (to je třeba i Tiscali), který už se klepou, kolik se přes jejich portál prodá kopií, tak by museli bejt blbý..nebo snad dokonce slušný, aby šli proti tomu. *7*
      Lidi, dyť se to točí furt vokolo prachů, někdo je prostě holt dementní a těma prachama je posedlej. A ten někdo se jmenuje pan Většina Populace.
  • MidnighT91
    Hře ublížilo 12 let vývoje a Blizzardovské experimenty, kdyby vyšla 3 roky po dvojce, tak by byla legenda pokořena a jako bonus by vypadala líp než současná trojka...
    • Rhulad
      Jestli jsem tvůj nesmyslný výpotek pochopil... tak ty tvrdíš, že případné Diablo III z roku 2003 by vypadalo lépe než z roku 2012 --- tak se synku podívej, jak v té době hry vypadaly...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit