Přejít na výpis diskuzí
Bývalý vývojář Gearboxu popisuje problémový vývoj Aliens
14.2.2013 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Do poslední chvíle zákazník nemůže tušit, jak velký zajíc v pytli se pro něj chystá. Sega ještě drze vypouští do světa reklamní kampaň s renderovaným intrem a trailery. Novináři přidávají hype masáž v podobě článků plných superlativů. Obchody dva roky dopředu nabízejí možnost předplacení. Hráči se na diskuzích předhánějí s vyhypovanými hláškami a u každé informačně chudé novinky nezapomínají zdůraznit jak moc se těší, protože to bude prostě bomba...
-
-
S tím, že to bude bomba měli pravdu.
-
-
Pro mě za mě, ať si je ta hra sračka, ale ta lživá reklamní kampaň je ten hlavní humus.
-
-
presne kua tak !!!
-
Pitchfork se pro mě dostal do Topu největších lhářů videoherní historie, protože ta prezentace, kterou na té E3 s klidnou tváří předváděl ... v té době MUSEL opakuji MUSEL vědět jak na tom jsou ta ukázka je tam prostě 100% nascriptovaná
so hes literaly lied his ass of.
http://www.youtube.com/watch?v=ADqIh9_zAp4 -
-
Randy mele superlativy úplně ke všemu a umí dělat z lejna velkou bombu. Jeho přítomnost u E3 záznamů je už proslulá věc plná slibů a ukázek, které se nakonec ani do finální hry nedostanou. Když to není zapálený fanoušek Vetřelců, tak je z něj pro změnu zapálený fanoušek výsadkářů a tak dále.
Po pravdě, přestože se kolem rojí infa o všem možným, což je pochopitelný vzhledem k neúspěchu ACM, mám strach o postavení Gearboxu v širokém měřítku. Ať už je to tím, že je někdo solidně tlačí, nebo tím, že si Pitchford nechá vždy na hlavu na*rat 50k projektů a nebo jednoduše tím, že to nedávají, mám obavy o kvality jejich dalších značek. Sám za sebe musím říct, že než aby za podobné situace a jejich poslední dobou zajímavého renomé zkoušeli jít třeba do dalšího dílu Brothers in arms, tak to ať se na to raději vykálej.
-
-
-
Tak podle mě je v tom Sega docela nevinně(Gearbox dostal tolik času,že mohli rovnou vytvořit aji pokračovaní,ale ne.. oni raději dodělají Borderlands 2 a pak si vzpomenou, že vlastně dělají i na ACM, doufám,že se té žaloby ještě dočkáme).
-
-
Tak, jestli Gearboxu slo o vydelek, kdyby si odlozili svuj projekt Borderlands 2 a vydali uzasnou Alieni hru, tak by byli ve vate a mohli si pak delat co chteli (kupni sila urcite je, ono se i tyhle sra*ky myslim proda docela dost). To ze pak "pomahali" na dokonceni beckovy tymy je jen damage control od segy, kterej ale musel prijit az potom co se Gearbox zachoval tak jak se zachoval
-
-
Tak tohle hrozí řádnou žalobou, nejenom že prodávají něco jiného než prezentují, ale ještě v podstatě neragují na kritiky. Tomu se říká běžně podvod a tuším, vzledem k postům na FCB stránkách tvůrců to bude mít ještě zajímavou dohru.....a to by ještě chtěli dalších 30EUR za Season pass, naprostá šílenost....
-
Pane Poláček, čtete si to někdy po sobě? :P
-
-
Jinak ke článku - pro mě je tato hra obrovským zklamáním :(. A jak jinak, nikdo neuzná vlastní chybu, raději to hodí na někoho jiného, abys si nedejbože nezadělal na špatné reputaci :P:D.
-
-
Kecy a kecy, ted se to budou snazit hazet jeden na druheho. Proste to podelali a smitec *16*
-
Gearbox a Randyho mám moc rád kvůli Borderlands, ale po tom fiasku s DNF a tedkom ACM už jim moc nevěřím ...
btw: jestli si někdo vzpomínáte na to jak Pitchfork s tou svou tlupou poskoků hru vychvalovali na E3 - a že příběh a že charaktery a že zvuky a jací jsou fandové bla bla bla...
"http://www.youtube.com/watch?v=2fHv4wQJfSY" toto jsou záběry z E3 prezentace a můžu vás ujistit, že tam z toho ve hře nic není.
Asi zním jako hloupej fanboy ale čekal jsem teda víc. -
-
achjo, na to uz se neda ani dokoukat, jak je ten komentar ve svetle vysledku trapnej
-
Tady je srovnání dema a finalní verze, je to výživné.... http://youtu.be/6lGXDM3LGnk
-
-
Jsem si to stejně stáhnul. Ani korunu do nenasytného chřtánu nadnárodních megakorporací!
No pasarán! *16* -
-
Co, kalhoty? Neděs nás *8*
-
No pasarán, soudruhu *15*!
-
-
Pritom neni nic jednoduchsie ako sa zamysliet nad predobjednavkami ako takymi. http://www.youtube.com/watch?v=mf5Uj4XIT1Y
-
Je od nej moc hezke, ze nas zbytecne nedesil dopredu a nechal nas zaplatit nase predobjednavky. Jesteze ta soska z CE je kvalitni.