Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parada, ze nekdo bude pokracovat v odkazu C&C. Ta serie mi hrozne chybi, ale zas je fakt, ze co me na tom pohanelo nejvic, byly ty filmecky :)
    • Frank Zagarino z tiberian sun forever ! :D
  • Ringwraith
    Vidím článek o "Bioware příběhu" a tak si říkám, že v diskuzi zmíním gay vztahy, brečení a SWtOR -> přijdu do diskuze a ono už to tu všechno někdo nadhodil. *1* *15* *3*

Ale tak uvidíme... třeba se to vyvede.
    • Cahir
      Myslím si, že nejkvalitnější RPGéčka jsou ta, ve kterých se může hráč co nejlépe realizovat, vžít do svého avatara. Já jsem tedy v BW hrách nikdy gay vztahy a brečení nehledal, ale poklud ty ano a dostalo se ti přiměřené satisfakce, ze srdce ti to přeju *3*
    • Kr.Pa
      nevyjde
    • Mohli by zkusit zabrousit do Biowarem neprobádaných vod narace a vyvarovat se klišé... No to bych po nich možná chtěl moc..
      • Ringwraith
        Tak např. klasické Bioware klišé o hledání pozůstatků ztracené civilizace by se do Generals asi moc nehodilo.

Ale co já vím, že jo... třeba tam vykopeš nějaký Antiky s Hvězdnou Bránou.
        • Viem si živo predstaviť, že tu hru budú chcieť ťahať smerom akým ide Starcraft 2 (progaming + dobry príbeh). Čo by nebolo na škodu podla mna.
          A mimozemská tématika nieje nikdy zlá. :D
          • Hlavne do generalsu netahat ufo.
          • Kr.Pa
            a ja myslel, ze generalsy byla hra z nasi doby s nasi tematikou, takze ufo jo ?
  • Ale ano , o příběh jít klidně může ,ale pozor aby nevyčpěl jako ten s nesmrtelným Kanem či hrdinnými vojáky aliance . Doba kdy jsme hráli mise jen kvůli tomu, abychom viděli úžasnou animačku za každou z nich je ..... je už pryč ,ale přesně na tohle čekáme - animačka kde budou víc než jen dvě striptérky před zeleným plátnem .
    Hlavně by se měli vyvarovat parodování a hrátek se zvířátky , pak jim lidé utrhnou ruce i za další oldschool RTS .
  • A v každém přepravním vozidle bude jeden chlapeček s plyšákem čekající na smrt. Hlavně bude všechno optimalizované pro žáka 7. třídy základní školy, který si bude moct vybrat, jestli chce ve hře akci pouze s tančíkama nebo si bude chtít postavit i pár budov, aby se neřeklo.
    • Šmarja to nestačily mizerné prodeje C&C4 ?
      • Já Fakt nevím o co se v C&C4 pokoušely....3 byli teda mnohem lepší.
  • Takze pravidelna davka emoci? :)
  • sankuri
    Skoda ze svou povest nenabidli taky v SWTORu
    • Vrook
      Jestli jde o příběh, tak ten je v SWTOR dobrej. Dost věcí chce určitě poladit aby to jednou mohlo bejt dobrý MMO, ale když už nic jinýho, tak příběh svýho smugglera jsem si užil.
  • trolo
    "Hráči se prý nemusí bát, že první díl C&C vznikající mimo Westwood nebo EA LA by si nezachoval kontinuitu. "Máme k sérii Command & Conquer vztah. Její první díl jsme hráli doma ve sklepě, když jsme měli pracovat na rozvoji studia"

toto som uz videl X krat a tolko pokakanych sequelov svet nevidel...
  • Nemůžu se dočkat, až mi BioWare umožní navázat homosexuální vztah s nepřátelským generálem *7*
    • Hairy_Ass
      Špion by mohl mít speciální schopnost rozšířit fámu o tom, že nepřátelům velí 4% generál, což by na 5 minut oslabilo jejich obranu a útok na polovinu. *1*
      • Ale nektere armady by to mohli zase naopak mit jako bonus. Treba US... :D
        • Jasne, a Svedi by utocili jen ve trech a tahli by si s sebou stoly, neni problem...
      • Podle mě bude hra celkově orientována na útoky zezadu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit