Přejít na výpis diskuzí
C&C Generals 2 nabídnou "příběh hodný pověsti BioWare"
27.2.2012 | levis
82 příspěvků
-
Co se týče těch chyb, tak jsem nemyslel jen takové, které hru činí nehratelnou... jde o to, že Biodron, ale i jakýkoliv jiný fanboy, prostě neumí žádnou chybu připustit.
Konkrétně...
Pár lidí tu po diskuzích psalo, že si uvědomují, že SWtOR má nějaké chyby, ale že celkově je hra baví dost, aby jim nevadily.... a to je plně v pořádku. Každá hra má chyby.
Jinak jo no... je třeba vidět věci aspoň trochu v perspektivě. Já si taky dělám srandu z BW a gay romancí, ale je mi jasný, že když nechceš, tak je v jejich hrách ani neuvidíš.
A klikfest se dá nazvat snad každá hra, když dost chceš... -
Ještě jsem nezažil, aby mi někdo ukázal v BW hře takové chyby, které by onu hru poslali do pekel. Jasně, jejich hry nejsou dokonalé, ale všechny jsou alespoň dobré. Já se spíš setkávám s tím, že někdo na ty hry nadává z principu a argumenty, které používá, jsou jen přepisem těch, kterými hysterky zaspamovaly net (klikfest, nemožnost vyhnout se gay romanci a podobný ptákoviny, který prostě nejsou pravda...). Nakonec z těch lidí vypadne, že tu hru ani nehráli. Je rozdíl mezi kritikou a mezi záměrným haněním hry. Neexistuje hra, kterou by se ti nepodařilo sestřelit, pokud se hodně snažíš.
-
myslíš gay-one DLC?
-
Asi jsem to špatně formuloval.
Když jsi v něčem úspěsnější, než ostatní. Viz. EA, Activision s jejich FPS, možná to nejsou nejlepší FPS na světě, ale určitě nejůspěšnejší(medialní masáž, prodané kusy). A vzdy se najde početná skupina lidí, kteří nenávidí z určitého důvodu vývojáře/vydavatele. -
KOTORy mě minuly. BG2 má dobrý svět, ale za ten vděčí Forgotten realms, a skvěle vykreslené postavy a jejich vzájemnou chemii. Příběh jako takový je ale jinak celkem jednoduchý. Rozhodně ho však mám ze všech Bioware her bezkonkurenčně nejraději.
-
Neškatulkuj. Podle tvé teorie jsi troll.
-
Fakt moc a moc bych si přál, aby do toho necpali day-one DLC, všechny možné Cerberuse a Originy ... i když u bioware je to asi skoro zbytečné přání. Generals je pro mě (obzvlášť z hlediska hodin strávených v online módu) srdcová záležitost, po boku takových jmen jako Quake3, CS1.6, AoE2, nebo Warcraft 3 ... a žádné prznění si nezaslouží.
"GLA Postal service!" -Bombtruck -
Pravdu díš. Bethesda podá obrovský otevřený svět, ale stejně to mě, jinak milovníka sandboxů, táhne spíše k DA2 a to je co říci...
-
No BG2 a KOTORy byly hry s docela originálním příběhem. Generals ale nepotřebují nějaký supr neokoukaný příběh - právě to co potřebují je ho dobře vyprávět *3*
-
Takovym lidem se obecne rika fanboyove ,nevim proc to skatulkovat na biodrony apod. *1*
-
Říct, že Bioware jsou lepší než ostatní chce hodně odvahy.
Ale jo, celointernetovej hate na Bioware už to přehání. Viz nedávná aféra s Jennifer "Hamberger Helper" Heplerovou...
A navíc, hlavní důvod onoho hate -> praví, nefalšovaní Biodroni, už se pomalu stávají vzácnější, a když nějakého vidiíš, tak je velká šance, že se za něj pouze někdo ironicky vydává.
Pro ujasnění -> praví Biodroni nejsou hráči Bioware RPG, nejsou to lidi ,co mají rádi jejich příběhy, nebo co hrají SWtOR atd.
Pravej Biodrone je někdo, kdo hraje hru protože je od Bioware, ne protože je dobrá, a věří, že Bioware je bezchybný a dokonalý. Když pravýmu Biodronovi ukážeš jasný a neoddiskutovatelný chyby v Bioware hře, tak je ignoruje a tebe jen uráží. Věřím, že nikdo takovej se mezi námi nenajde... *3* -
Jedna z mala her, na ktere se tesim. *2*
-
pokud to bude starý dobrý generals, tak tam ten příběh chybět nebude. jen mám obavy aby to tím nezkazili :(
-
Mě osobně je příběh uprd.... hl. hratelnost a multiplayer stojí zato!! Ikdyž z toho mám velký strach když jsem viděl to video a ten vrtulník co byl v tiberium wars omg...... nechci budoucnost
-
Zakladni budova bude zdarma a vsechny ostatni budou pres DLC.Chcete trenovat pechotu?Kupte si barracks DLC,chcete tanky?Kupte si tank factory DLC atd :-D
-
Seš borec no, co k tomu říct. Tak raději pokračuj v tom, že budeš nadávat na ty, co pracují tím, že dělají pro lidi zábavu. Máš vážně záslužnou práci, jde ti dobře.
-
Myslím si, že nejkvalitnější RPGéčka jsou ta, ve kterých se může hráč co nejlépe realizovat, vžít do svého avatara. Já jsem tedy v BW hrách nikdy gay vztahy a brečení nehledal, ale poklud ty ano a dostalo se ti přiměřené satisfakce, ze srdce ti to přeju *3*
-
Souhlas. +1
-
ME1 mám rád, ale když oddělím naraci a příběh, tak to první vyniká nad jiné, ale to druhé je recyklace běžných a hojně používaných vzorců. Bioware umí být taky velmi silní v rovině osobních příběhů a co se týče interakce s postavami. To ovšem podle mě moc v RTS nevyužijí, čili mi zbyde generický balast, kterým jsou všechna jejich RPG obklopena.
-
No tak jasný, tak až to na Games dostane alespon 7/10. *3*