Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Porovnani s Bethesdou ma byt jako nejaky dukaz? Opravdu me nenapada horsi studio(co se tyce pribehu,NPC,dialogu a vubec uveritelnosti sveta) nez Bethesda. Bethesda profituje z neceho jineho. A Bioware? Take je to samy kycovity prbeh,ale umi to aspon podat.
  • Celkove me stve, ze dnesni politika vydavatelu je, sypat novej placenej obsah i kdyby to mela bejt treba jen jina textura prachu, misto aby opravovali bugy, ale to je chyba EA, Activisionu atd, lidi z Infinity Wardu, DICE, BioWare a spousty dalsich by podle me brali do svych titulu inovace, ale koho chleba jis, toho pisen zpivas, pac jinak te utne a koncis.
  • Zrovna tech prvnich 10 recenzi bych bral hodne s rezervou *1* .
  • Jasne, a Svedi by utocili jen ve trech a tahli by si s sebou stoly, neni problem...
  • Tak to s DLC vidím stejně naštěstí jsem měl Limitku taže Karkand jsem nemusel kupovat, ale další DLC už si budu muset pořídit, pokud teda budu chtít běhat s českou novinkou Brenem. Což budu chtít :)
  • a presne o tom ta diskuze je :)
  • Jo, to by pak sedělo i významově. *3*
  • Zlaty datadisky, firmy pridavali dalsi obsah ke svym hram az teprve, kdyz meli co pridat (vetsinou), DLC vidim taky jako zlo, hlavne kdyz neco ze hry vytahnou a daj to tam zpet az v dlc, to je na facku.
  • Hairy_Ass
    Však já taky neříkám, že si ho taky neužívám. Jen píšu, jak se věci mají. *3*
  • Ano, ano, přesně tak, B3 smotnej mě baví, ale to co se děje kolem(DLC, Patche, komunikace s komunitou) je naprosto směšné.
  • Rage jsem si taky uzil (skvelou chytlavou strileckovou hratelnost), ale na zadnou jinou hru v posledni dobe jsem tolik nenadaval, kdyz je evidentni, ze tam spousta veci chybi a je nedodelana.
  • No, je fakt, ze o star treku toho moc nevim, v podstate se mi libi jen ten posledni film, kterej vsichni pravoverny star trekari odsuzujou jako nejvetsi hnuj :D Ale ja osobne nehledam inovaci za kazdou cenu, je fakt, ze spis nez na hernich mechanikach me u tehletech her zajima pribeh a pokud mi k tomu pribehu daji dobrej zpusob ovladani, tak neremcam a uzivam.
  • Homeworld,ground control,warcraft,starcraft.....tech rts s vice ci mene propracovanym pribehem by se naslo vicero.
  • Tak troch jsem kecal, mě Rage nastěstí nepřišel tak tragický, ani po technické stránce jsem neměl problémy. Docela jsem si to užil.
  • Hlavne do generalsu netahat ufo.
  • Co se EA jako usurpatora tyka, s tim souhlasim, staci se podivat na DICE a jejich battlefield, kterej drzi EA za koule. Dragon age sem nehral, nejak me to nechytlo, ale uz bytku her od BW nejakej vyraznej pokles nevidim... TOR je jejich prvni zkusenost s mmorpg, vzali to po svym, je to dobra hra, ktera samozrejme potrebuje patche a novej content, engine je FAIL, o tom zadna, ale ve vysledku fakt nevidim duvod, proc na ne nejak moc nadavat. Kotor sem hral taky samozrejme.
  • To se nedivim, po Rage, ktery je hotovy tak z 40% a presto to vydali. Ale to s Keenem nema co delat ;)
  • Já měl rád hry jako Commander Keen a taky se mi nelíbí jakým směrem se ubírá ID.

Čas nezastavís.
  • Hairy_Ass
    Jako uplácali ho dobře, o tom žádná, ale nějakých inovativních prvků, aby v tom člověk pohledal - prostě zkombinovali Star Trek (společenství ras a celkový look), Star Wars (biotikové), Saberhagenovu Válku s Berserkry (Reapeři). Ale abych k nim nebyl úplně kritický, tak ty jejich světy (Dragon Age i ME) dokážou velice dobře propracovat, že si člověk ani nevzpomene, že tohle prostě už někde před tím viděl.
    A prosím zase zde nepište, že originální nápad dnes už nemůže vzniknout, stačí se podívat na povídky od Bacigalupiho nebo na knihu Stahovač od Neal Ashera.
    A znovu říkám, že jim to nemám za zlé, prostě BW jsou skvělí rutinéři, jejich hry po příběhové stránce nikdy nezklamou, ale žádný wow efekt (třeba to ME3 změní) to taky není.
  • Když jsi v něčem lepší než ostatní, tak se vždycky najde někdo, kdo na tebe bude házet špínu.

Když to v prvních 10 recenzích dostane více, jak 6/10, tak kupuju. Cé end céčka jsem měl vždycky rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit