Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to nebude tim, ze jsme meli radi hry jako Knights of The old Republic a nyni se nam moc nepozdava, kam se Bioware ubira v podruci EA.
  • Prijde mi, ze tu lidi plivou na bioware jen kuli jmenu, kde se tu vubec vzala ta nenavist proti nim? Hry, co sem od nich hral me vsechny bavily, pribeh mely vybornej, dokonce interakce s ostatnima npc je na daleko lepsi urovni nez Bethesda, takze wtf?
  • me mass effect prijde dobre vytvorenej...
  • smejki
    já si vždycky myslel, že Bioware umí příběhy především vyprávět, ne tvořit. V tom pluje ledva nad slušným průměrem.
  • Pridavam se. Nadavam na BW (BioWare a BonusWeb :) a hraju hry vyhradne v anglictine. Dokonce kdyz se mi nahodou nedejboze priplete do paratu hra v cz, rychle hledam menu a prepinam do anglictiny :) Clovek ma pri tom hrani hned lepsi pocit, ze se aspon zdokonaluje v cizim jazyku...
  • A co te vede k tomu ze jsou to stejni lide? Ja take nadavam na hry od BW ale mnohem radsi hraji hry v aj protoze maji vetsinou dost lepsi dabing ;)
  • Ale nektere armady by to mohli zase naopak mit jako bonus. Treba US... :D
  • tak pokud by se jim povedla silná příběhová kampan tak, jako operaci Flashpoint, tak proč ne. C&C bylo ale hlavně vždycky o skvělý grafice a vždycky se pralo s Blizzardem o 1. místo na poli RTS. Byl bych rád, kdyby dostáli svého jména.
  • Vrook
    Nejlepší jak všichni nadávaj na hry od BW a pak skuhraj, když do nich neudělaj českou lokalizaci.
  • Zakazovat diskusi jen proto, ze si lidi neco nepreji? Jak takovej kryptofasistickej nazor muze nekoho napadnout, to ziram *2*
  • Vaše komentáře přeložit a poslat na centrálu Bioware, aby viděli, že v České republice si tuto hru nikdo nepřeje. Já už nevím proč rovnou nezakázat u novinek s tématem EA nebo Bioware diskuzi, stejně jako u WoW.
  • Ringwraith
    *1*
  • Obranu dostanou zdarma ti, co si to předobjednají, útok tak jak píšeš *1*
  • Jo, postaveni zakladny a poslani jednotek do boje bude v zakladu, spolecne s obranou, ale utok (kdyz se dostanes do perimetru 1km od zakladny) uz bude v placenym DLC :)
  • A ještě si zapomněl dodat, že jestli se chtějí přiblížit titulům od Bioware, budou muset hru rozkouskovat na co nejvíce placených DLC.
  • Podle mě bude hra celkově orientována na útoky zezadu *15*
  • Hairy_Ass
    Špion by mohl mít speciální schopnost rozšířit fámu o tom, že nepřátelům velí 4% generál, což by na 5 minut oslabilo jejich obranu a útok na polovinu. *1*
  • Nejlepsi pribeh ma stejne Civilizace. :)
  • Hairy_Ass
    Co třeba World in Conflict nebo Company of Heroes? I ten Age of Empires měl příběh. Napoleon TW měl tak příběhovou kampaň.
  • Treba je to ternarni operator a misto druheho otazniku zapomnel dat dvojtecku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit