Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare - recenze
16.11.2014 | Daniel Kremser
144 příspěvků
-
Narozdíl od recenze Unity tomuto pisálkovi koule napsat pravdu evidentně chybí.. Jako sorry, ale např. namátkou vyberu třeba chybu matchmakingu, kterou recenzent zmínil, že vás spojí s o 30 levely "lepším" hráčem, ještě neznamená, že je lepší proboha. Co takhle hru sprdnout za to, že vůbec připojení do hry je malý zázrak nemluvě o téměř nemožnosti hru hrát bez lagů?
Ke zbytku se vyjadřovat nemá smysl. Games.cz kritikou některých protěžovaných dojných k r a v I č e k až příliš šetří! Styďte se.
Pro ostatní, tahle neoptimalizovaná hra za plnou palbu rozhodně nestojí!!! -
-
Nevím, na jakém netu to kdo hraje, ale já se do hry připojím kdykoliv a lagy jsou tam spíše vyjímečně. Včera jsme s kámošem hráli celý večer mulťák a běželo to naprosto bez problémů. Je pravda, že ne všechny mody si zahrajete rychle, třeba na SandD musíte chvilku čekat (do 5 minut), jiné, jako TDM si zahrajete instantně. Je tam super customizace, je tam krásně vidět, kdo to už nějak umí a kdo je naprostá lama. Hodně povedená hra, hlavně ten multiplayer, ten nemá chybu.
-
-
Tady vůbec nejde o net, jako spíš o kvalitu matchmakingu, chybějícíh dedikovaných serverů a špatné optimalizace. Buď rád, že nepatříš do skupiny hráčů, kteří patří mezi ty, na které activision/vývojáři se*ou z vysoka (máš PC verzi nebo krabičkovou?)
A že nás PC hráčů s tímto problémem jsou tisíce. Stačí pročíst internetové diskuze, fora atd. Problém bez řešení. I když ono se to řešení samo nabízí.. Ale to by activison musel zainvestovat do dedi-serverů a ne nás neustále podělávat marketingovými řečmi.
Já se rozhodnout o koupi na základě této recenze, tak jsem teda hodně nas*anej. Absolutně neobjektivní, což recenze z části být ani nemůže, presto, jak píši výše, tahle hra si 8 VŮBEC NEZASLOUŽI!!! A to pravím jako zkušený hráč této série, který hrál PC verze všech dílů. Strávil desítky, stovky a tisíce hodin v MP. I kampaně prošel křížel krážem a ne jenom jednou.
Takže milí nováčci, kupte si to. Zbytek ruce pryč! -
-
Mám PC verzi. COD jsem hrál 1,2 a MW1 a 2. Z toho multiplayer cod 1 a mw1 (nikoliv však na nějaké "pro" úrovni, jen čistě 4fun s kamarády). Zbytek cod dílů mě minul. Nejsem nijak zvláštní fanda multiplayeru "realistických" válečných fps her. Mám rád rychlé fps multiplayer hry jako ut, nebo quake. Tohle není ani UT, ani quake, ale rychlé to je a sakra zábavné. Jasně, pokud někdo hledá nový battlefield, nebo klasický "pomalý" cod, tak tady spokojený nebude. Ale já jako fanoušek rychlých fps spokojený jsem. A nejsem sám.
Co se týče optimalizace, pokud se budeme bavit čistě jen a jen o HW - hrál jsem to teď o víkendu i na celeronu se 4gb DDR3 a gtx 650 nvidia grafikou (ano, to je ta, co se před 2 lety prodávala za 1500,- Kč, nebo tak nějak). Před spuštěním hra hlásila, že nemám potřebné minimum paměti a můj procesor rovněž je pod minimálními požadavky a jestli to chci přesto spustit. Tak jsem to spustil a na lowest ten multiplayer normálně šel hrát (nutno ale říct, že ne na mapě, kde je tsunami, tam se to škubalo).
Díky výše uvedenému a po pár dnech hraní (momentálně mám lvl 40) můžu s klidným svědomím říct, že tahle hra si těch 8 opravdu zaslouží. Je rychlá, zábavná a splňuje mé očekávání, které si představuji, že bude splňovat rychlá fps hra.
-
-
-
-
stoji to aspon za stazeni, nebo je to ztrata casu?
-
-
Nestoji ani za stiahnutie.
-
jenom v pripade,ze tech 50GB stahnes rychlejc,nez za 5 hodin,potom uz by ti download zabral vic,nez cela delka kampane...
-
Stojí to za koupi...
-
za stažení by mohlo ;)
-
-
Já nechápu proč všichni hatují COD. Přitom je to víceméně unikátní hra. Kde jinde najdete takhle filmové akční zpracování po každé v jiném prostředí a k tomu i poměrně zábavný multiplayer.
Hold v této sérii už není moc prostoru k pokroku, a co.
To ve filmech taky ne a stejně se všichni na ty nejnovější holywodské trháky dívají...
Proč si nikdo nestěžuje například na sérii Assasin's Creed, která vychází jak na běžícím páse (rychleji jak COD) a změny v jednotlivých dílech by se dali pomalu spočítat na prstech jedné ruky.. -
-
Ale já si koupil hru, né film . . .
-
-
blbost.
ak nevies co kupujes tvoj problem.
COD je typicka filmova hra O com by to bolo ak by tie naskriptovane sceny neboli dofarbene filmovym spracovanim ? ? -
-
Filmová hra.... stejnak víc jak půlka lidí ty ukázky přeskakuje jelikož čeština prostě neexistuje už na 3 díl .....pokud bude stejně podivný příběh jako v Bo 1 tak klobouk dolu i já měl co dělat s češtinou ...Já bych nemoch hrát hru kde není čeština, já tu hru musim chápat,chci vědět o čem si tam všichni povídaj,chci číst vše co si píšou v dopisech,knihách či emailu atd atd...Bez toho by nebyla ta chuť hrát...musim se vžít do toho příběhu
Ale chápu že pár lidem stačí to že si v klidu přeloží mise a to jim stačí....pak jen stačí chodit po 1 cestě která vede přímo za nosem...žádný jiný cesty nejsou tudíž se nestratíte :-D A pálíte na 2-3 vojáky celí zásobníky :-D No a nakonec se pochlubíte že jste to udělaly za 10 herních hodin a že to bylo nic moc...:-D Jo taky je to možnost....a CoD jako FPS tu možnost přímo nabízí..ale u Crysis se vyřádíte líp :-)
-
-
-
-
7/10 to bych bral. A to 7 za příběh.Hra naprosto identická všem před ní.
-
Názor na singl si udělám sám, až ho radši budu hrát na hard, aby to byla nějaká arkádová výzva :)
Jinak se mi moc líbilo píchnutí do BF o patových situacích v mulťáku....a víš ty (pan recenzent), že dobrý tým doákže situaci dočista zvrátit a špatný tým ne...že jo :) To chce hru hrát, ne o ní číst ;) -
Run n' gun? Wtf? Jo ták, takže Quake! No to mohli napsat do recenze hned na začátek...
-
nvm co znamena 'návrat hlásí třeba Search and Destroy' kdyz ten nikdy neodesel. Spis tam chyby gun game a podobne srandamody. me velice mrzi absence modu demolition z black ops 2. pick 13 je sice o 3 vetsi nez pick 10 z bo2 ale chybi tam rada perku, vychytavek na zbran a vubec zajimavych zbarani. jo je tam jeden laser ale od futuristickeho zasazeni sem to warfare cekal trochu vic advanced. Oproti black ops 2 (ktere dneska vyjde na 12e) chudsi obsahem a horsi technickym zpracovanim.
-
Posledny dobry bol Modern Warfare 2
Tato seria si nikdy nehrala na simulator ale to aku sracku arkadovu z toho spravili je na zvracanie, zacalo to uz v ghostoch, mapy typu cim rychlejsie behas ako nejaky mario tym lepsie a mozu ta zabit z kazdeho uhla a je jedno ako si dobry uplne na ukor nejakej taktiky alebo strategie *6* -
-
Oi nazapominej na Black Ops 2. To je TO dobre CoD.
-
-
ted jsem dokoukal letsplay. nevim jestli bych to chtel hrát ale minimálne urcite doporučuju si to kouknout na YT jako film. je to epicka jízda v hollywoodskem stylu, ktera si nezada ani s filmy jako avatar, nebo edge tomorrow. pribeh napinavej a celkem i realnej. akorát škoda že to tak skončilo, kdybych to delal já, nechal bych /spoiler/ zničení atlasu i kevina spaceyho do druhého dílu
-
-
Kdybych to delal ja tak bych se ke spaceymu pridal. A to same v BO2. Paradne napsany villain a ja musim hrat za jakehosi mladeznika ktery ze sebe dela drsnaka protoze 'murica
-