Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    som niekde čítal, že na záver sp kampaňe zahraje avenged sevenfold spolu s ostatnými hlavnými postavami z kampane :D
  • ZvacA
    Souhlasím, ve sféře Modern warfare a Black Ops dílů snad ten nejcharizmatičtější a nejnepředvídatelnější antagonista. Makarov nebo Zakhajev momentálně vypadají oproti němu jako jen takoví suší pantátové na odstřel...
  • Ja taky, doslova jsem se na to tesil (a jsem rad ze jsem mu zapalil oblicej) a jakmile jsem dostal pistoli a na vyber, vystrelil jsem driv nez me zacali premlouvat :D
  • Ano je to trapne, aby se zavedena serie opicila po jine, ale to uz je holt EA . *1*
  • Toho jsem okamžitě zastřelil... vůbec se mi nelíbil.. =-D
  • Odulin
    Souhlas s recenzí. Jsem teprve někde v 5. misi SP a spokojenost. Btw. docela mě dostalo hned úvodní video se skladbou Night Will Always Win. A taky konečně zajímavej záporák.:)
  • Tak si choď na pol hodinu zabehať na čerstvom vzduchu a skús sa na to pozrieť znova (no offense) *2* .
  • Viktor_H
    Já myslím, že kdyby ostatní onen koncept zpracovali kvalitně, problém by nebyl. Důvodem fiaska je podle mě to, že z jednotlivých her přímo čišela povrchnost, rychlá jehla a vypočítavost... tím chci říct, že inovací by ani nebylo třeba.
  • Nejsem vylozene CoD hater, ale od Black Ops 1 jsem tu serii nemel rad. Tenhle dil jsem risknul a koupil a musim rict, ze si tu osmicku zaslouzi... Singl ma vynikajici soundtrack a i presto, ze nemam rad scifi ci cokoliv i z takle blizke budoucnosti jsem si ho uzil a casem zahraju znova abych mel jinej konec...

Mimochodem taky tu nekoho primo SRAL Harper? Jak vzhledem tak jeho hlasem, toho herce co ho dabuje vylozene nesnasim (Walking Dead)
  • Jelikož jsem fanoušek Bo, tak tohle jsem měl hned po vydání... jasně ta jízda na koni je přehnaná, ale jinak záporák lepší než nějaký zkorumpovaný Makarov. Menezovi šlo především o osobní pomstu, což se mi hodně líbí. Když jsem to dohrál poprvé, nechal jsem ho z lítosti žít, podruhé jsem ho už zastřelil...:) A co se týče úvodního Intra? Úžasné a hudba u toho nádherná..=-)
  • Nedělám 1* , kámoš si toho všiml a napsal mi to, tak jsem to hned vyzkoušel a potvrdil jsem si to *1* , nemluvě o té komedii na koni, kdy jezdíte na koni s RPG (nebo tedy Stinger) a ničíte APC, helikoptery z hřbetu koně... no připadal jsem si jak moderní indián *1*
  • Tikov
    Jen si říkám jestli to s tím "záporákem" nepřehnali, já mu začal tak po půlce fandit a očividně zaslouženě podle konce.
  • Magister_Peditum
    Smutné je, že zatímco CoD byla nová série, tak MoH byla už zavedená značka. Něco, jako když se sedmdesátiletá důchodkyně rozhodne na sebe vzít minisukni a vyrazit na diskotéku, aby byla za každou cenu IN. *3*
  • Poslední MoH bylo fiaskem, ale nevidím v tom žádnou kopírku cod...
  • To si delas srandu ne? S tim umiranim? *1* *1*
  • Co to meleš za debilitu... je vidět, že jsi prd hrál..;-) ty joudo z tramtárie.. :D K smíchu tvůj komentář je...
  • residentevilfans
    skoda ze tady neni tlacitko zajimave komentare *5*
  • Prvni CoD zase prebralo koncept z prvniho MoH ( i kdyz se na nem podileli i nekteri tvurci MoH pokud se nepletu) a ted je situace zase obracene.
    Takze si nemaj co vycitat. *1*
  • nevím jak mw, tam je příběh mišmaš a jedinej koho si pamatuji je Ct. Price, které ho si spíš pamatuji z CoD 1 a 2 v ostatní je jen komerční loutkou... Co se týče WaW,Bo a BO2, příběh je tu zajímavější...
  • Hru jsem zkusil a smazal, je to celá komedie, už na začátku Rambo stylem postřílíte celou armádu, která se na Vás hrne a vtip je v tom, že nemusíte ani střílet, protože díky skriptu nepřátelé umírají sami (ano, když se trochu lépe schováte, tak můžete jít afk a nepřátelé umřou bez Vaší pomoci (asi díky zábavnosti hry) *1* a taková hra má 8/10? V tom případě ostatní hry mají dostávat přes 10/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit