-
Pretoze ked ju spravia, tak tvorcov pozvu tam kde cerpali inspiraciu a pak ich zavru za spionaz.
-
Wut?
-
Spousta lidi ma takovyhle problemy...tak jim ukazu Red Orchestru 2 a reakce: Jeee to je hrozne slozity, porad umiram, nez si vystrelim trva to 10 minut, to je strasne nudna hra
-
Tak sem vyzkoušel další ze série COD..naposledy sem tuším hrál 2ku a chvíli i první MW..tu sem to zapíchl v misi po potopení lodi někde na řece...co se mě na hře líbilo byly spíš cutscény..hra samotná graficky neoslní např. při potopení lodi se z vody jakoby práší a vlny nikde..spousta skriptů a mizerná animace vojáku, kteří ať je člověk střelí kamkoliv reagují vždy podobně..kolikrát sem nemohl vojaka zabít a nevím zda to byl bug nebo mě prostě skript nepustil...osobně s 8/10 souhlasit nemohu..6-7 bych viděl jako solidní známku pro tuto hru..multiplayer nehraji a zombie mod sem nezkoušel takže výše uvedené platí pro singl..
-
To je holt problem piratstvi... Kdyz si hru zaplatis tak i sebehorsi prvni mise prekousnes a jedes dal, protoze jsi za to dal tezce vydelany/vyzebrany penize... Kdyz to clovek stahne tak ho prvni mise nebavi a zahodi to a jeste si bude na forech otvirat hubu... Hrozna doba
-
si všimnete ten recoil zbraní ve videu lol, a ješte tomu rikaji skill. A taky to chaoticke pobihani po bojišti a run and gun styl hraní. Se nedivím že vznikaji same primitivni hry kdyz ma tohle takovy uspech a uvedomte si ze k tomu jen prispivate.
proč nemuže vzniknout hra s aspon trochu realistickym ponetim boje, taktiky, chovani zbrani a fyziky postav -
Ja mel na Treyarchu rad ze je to alespo trosku "brutalni" protoze od Infinity multiplayer kde z nepratel litaji penize misto krve me uz z principu stvalo. Nechteli detem ukazovat ze z protihracu lita krev...takze detem radsi ukazali ze zabijeni jsou penize či co...
-
No docela me recenze prekvapila. Skoncil sem asi po 3-5 minutach prvni mise... Nekonecne mnozstvi valicich se vojaku ktere stopne jen rambo beh k dalsimu checkpointu..10 enemy proklouzne kolem spolubojovniku na absolutne širém plochém poli, a ti si jich vubec nevsimaj..vsichni nepratele strili samozdrejme jen do vas a jen vy je muzete zastavit..No velebnosti chce se mi blejt. COD je podlemne jeden z nejzazivnejsich fps. Her hral sem vsechny, multiplayer jen u mw1-hraju dodnes. MW3 me dostala spadem a story, i kdyz podrezany clovek vstane jak nic a prezije vsechno.. A nepratele se po taktickem obchazeni respujou na hlavu.. BO2 vas nechyti.. proste nechapu proc zacinaji necim, co ukazuje veskere chyby ai a vubec celeho systemu.. *11*
-
Prva si to zahraj a pak se budeme bavit :) mucq
-
To je teda dilema. Treyarch dělali jedno blbý Call of Duty za druhým a najednou, že by se to naučili a udělali dobrou hru? Co se stalo? Tady by se hodilo to placení za hodinu, protože by mě to docela zajímalo, ale koupi riskovat nehodlám :)
-
bo bo bo booooooooooooooooring
-
And guess what, we don't want YOU to live on this planet.
-
bo bo bo boooooooooooooooooring
-
bo bo bo booooooooooooooooooring
-
a netrebalo veľa, len dobrý príbeh a rozhodovanie *1*
-
mluvím o multiplayeru ten neni bullshit
-
Rok se s rokem sesel a mame tu opet dalsi dil Call of Duty s vysokym hodnocenim, uz me to ani neprekvapuje.
-
bo bo bo booooooooooooooooooring
-
Zrovna space marine je docela bulšit
-
Ja by som prirovnal CoDko k bulvarnemu "spravodajstvu" v TV a inych mediach. Ludia to chcu, pozeraju a pritom je to vrchol primitivizmu. Myslím veci ako kriminoviny, noviny na jojke, novy čas, bleskovky a pod., neviem ako to máte v čechách. A tým teraz nemyslím príbeh kt. sa im možno výnimočne podaril. všetci čo hrajete tento výplach a žumpu, a hlavne mulťák ste nuly a úbožiaci.
kto chce kvalitnú zábavu siahne po niečom inom, napr. Ghost recon future soldier, online, warhammer space marine a pod.