-
Hold je jednodušší způsob dát 8/10 protože je to jen dalsi nepovedene cod. Pak chodit na akce, dostavat zdarma hry a profitovat.
-
Obě hry maj v MP normálně krev, nebyla to nějaká německá verze či tak něco? Němci jsou na tohle magoři, takže bych se nedivil, kdyby to u nich bylo cenzurovaný.
-
V restauraci máš nárok jídlo vrátit...hru asi nereklamuješ protože ti "nechutná" tohle neni dobré přirovnání..
-
To možná tak když to hned koupíš a hraješ, tak to může mít vliv, přece to hnedka neodepíšu, dyž jsem za to dal takový peníze. Časem ale si to přiznáš a už tě to neštve. Sem si třeba koupil Just Cause 2 a vůbec se mi nelíbila. A přiznávám, no problem :)
-
jistě..já ale nemám zájem o multiplayer..nejsem dost schopný abych si ho užil a neležel pořád na zemi a nevidím cestu v tom trénovat několik hodin denně abych si to užil...a vskutku tisícovku jsem za tuto hru nedal..dal jsem podstatně menší částky ať už na gogu nebo steamu za řekl bych podstatně víc muziky...jen sem přidal názor do diskuze...FPS nejsou jinak moje hoby..ale zaujalo mě hodnocení a chtěl sem vidět co se tedy nabízí...a jsem rád že nemám potřebu tu tisícovku za hru dát..
-
Tak ale zalezi co si predstavis pod semirealisticka... Kopani zbrani a smrt po zasahu? Takovych her jsou stovky
-
nemyslim zrovna simulator ale codko je opačny extrem. jinak takove hry existují treba ghost recon future soldier. jen me mrzi že jou prehližene a tomuhle se dostava nezasloužene pozornosti
-
Je 100x lepsi si ji vyzkouset a mit neovlivneny pohled na vec. Nez si ji koupit a mluvit o hre jen v dobrem, protoze nebudu za debila co utratil 50euro za neco tak podradneho.. A hledat ve hre neco, za co sem si ty blby prachy zaplatil..
-
Nevis zda je lepsi hru ukrast a nebo koupit a muset dohrat? No tak jsme doma... Ja si treba v restauraci objednam jidlo a kdyz mi nechutna tak neutecu bez placeni...
-
red orchestru jsem nehrál tak nevím ale je to z druhé svetove valky co me nebavi a je to možná opačný extrem až prilisny realizmus. Ja myslím neco mezi, takovy kompromis. taky je rozdíl kdyz se red orchestra odehráva na otevrenych mapách tak je to vic o kempení. Kdyby vznikle nejaka semirealisticka hra treba z valceni v mestskem prostredí, tak to by bylo vic akcnejsi.
-
Dakujeme za tvoj nazor, vazime si ho *3*
-
Asi i jiná doba, protože když si vzpomenu, jak jsem před 20ti lety pirátil hry na disketách, tak sem byl uplně ze všeho nadšenej a strašně se mi to líbilo, i kdyby to byla ta největší ptákovina :)
-
Předpokládám, že Half-Life 2 jsi vypnul ve chvíli, kdy jsi zjistil, že nepodporuje DX10.
-
Jak jinak...nebo si dovedes predstavit nekoho kdo da tisic korun za hru a po 7 hodinach singlu ani multiplayer nezkusi? *3*
-
Nezazivne chovani zbrani. Zvuk nuda.. Kopani..jake?.. Proste chapu ze to je jen hra a na simulatory jsou tu vychytane hry jako red orchestra.. Ale po tolika letech a jen a jen horsi?? Plny souhlas.
-
Jsem tohle přesně čekal, jakmile nastoupí Call of Duty a Activision tak radši žádný recenzent nedá špatnou známku. Každej rok je to skoro stejný. To jsem zvědav, až bude kompletně nový engine, jestli budete muset zvýšit hodnocení aneb 12/10 bude vypadat blbě.
-
Nevim zda je horší si hru koupit a pak jí "muset" dohrát anebo jí ukrást a zjistit, že tohle bych tedy nehrál...chápu, že asi spousta lidí a i já osobně mám vztah k hrám které mám legálně..ale taky sem rád, že sem se od koupě spousty titulů otočil zády po upirátěném vyzkoušení...
-
MW 2 a 3 to tak melo (pokud jsem nedostal do ruky nejakou special, super censored edition) v multiplayeru jen
-
nehraješ protože jsi pirát?
-
Konečně konečně jste zanechali toho rádoby bojkotu AAA her. Kvalita BO2 je nepopiratelná a to je jasná zpráva: Tato značka je zárukou kvality. Už se těším až si ji pujdu koupit. Výborný příběh a mnoho způsobů jak hru dohrát, kam se hrabou nějaká stará RPGčka. Víc takovýchto her.