-
Ne, podstatná je přece teselace, takže je potřeba DX 11 a možná ještě .1, aby to bylo zajímavější *3*.
-
MW2 mam na Steamu a MW3 jsem mel z anglie na PS3, takze si nemyslim... A oboje hry po zasahu a smrti protivnika misto napr oblacku krve vylitlo par bankovek... Nevim jestli pak na zemi byla krev, zas tak jsem to nezkoumal... Ovsem je mozny ze to bylo nejaky multiplayer nastaveni pro slabsi povahy...
-
No to jsem teda zvedavy jak pojme Lukas videorecenzi. Ze by Duty Calls s hodnocenim 8?
-
Jsem si jisty ze nekdo kdo ukradne auto by si ho taky nikdy nekoupil a neproda ho dal, ale porad je to zlodej a nekomu zpusobil skodu nehlede na tom ze by za nej stejne nezaplatil
A kdyz na to nemas, no tak to proste mit nebudes. Ja nemam na novy auto tak porad jezdim tim starym. Copak ses dite ktery musi mit vse co si umane? -
Nekoupi, rozumny clovek si to prece v hlave srovna jestli mu to za to stoji a pokud si neni jistej, pocka na recenze a ohlasy hracu...
-
"...snad... asi možná..." :D Ale jo, taky mne napadlo, že se s ním ještě setkáme.
-
No tak teraz mi to neda....tato recenzia presne podla ocakavania dopadla vyborne pricom je to jeden hnusny kyc , ten cely singl je vysmech vsetkeho.Hadam som uz davno nevidel hru ktora ma take nadupane "WOW" efekty na kazdom kroku a samy script + BOOM efekty.
Hru som nehral stacilo pozriet na game anyone takze hodnotim podla toho.Podla mna je ta hra hrozna uz i po grafickej stranke .Tak holt activision si da tu namahu a recenzentom zaplati :D Kdezto pri MOHW vsetci nadavali na singl , ze ta hra je sh*t atd pritom MP je uplne zabavny , teraz momentalno malo hackerov kdezto v cod je ich plno , nehovoriac o tych vtipnych chybach z BO (snake atd...).Tak tomuto dat 8/10 je vysmech vsetkeho mozneho u mna games.cz skoncilo s recenziami, celkovo ste zvykavali hodnotit slusne teraz to ide dolu vodoou staci kuknut na metacritic a opytat sa nezaujatych ludi na BO2 a hnde mate nazor zaruceny...bleee -
Recenze tě překvapila po tom co si odehrál 5 minut první mise... *12*
-
Jo, to mas pravdu ze pro nehrace MP jsou toto "prohry", to do urcity miry souhlasim. Ale porad je to neopravnuje k zlodejine. Pekne si pockat a koupit za par korun...
-
Treyarch je u CoD značky dosti podceněným studiem. Jistě, pokud se čistě člověk ohlídne za technickými problémy PC verzí, včetně multiplayeru, pak to pos*ali. Pokud se na ně zase podívám jako na seskupení, které pouze mělo hrát roli plniče prostoru mezi tehdy ucelenými modlami IW, kdy jejich díly byly to samé jako ty od IW, jen s jinou tématikou, tak potom taky. Ovšem World at war a Black Ops nejsou vůbec špatnými produkty. Naopak. Čím víc jim člověk věnuje, tím zjišťuje, že potenciál mají oba tituly hodně silný a nápady se v nich nedají zapřít, alespoň uvnitř CoD univerza. To je ale samozřejmě věc pohledu. Teď bych se stejně nebál říct, že pomyslný vedení v CoD značce přebral právě Treyarch s BO2. Paradoxně platí za nejzkušenější tým u série, páč momentální mozaikový Infinity ward toho moc nevymyslelo.
-
Lenze pri tom 7 hodinovom singly sa zrejme viac zabavil ako by sa zabavil pri FPS
-
Za nic se neomlouvam, proste sem ji ukrad a sem rad, protoze kdybych si ji koupil asi bych se stydel.. Ne vsichni mame 60euro na hru. Prakticky jsem neudelal skodu. Nesirim hru a nikdy bych si ji nekoupil, protoze na to nemam penize, tudiz nemaji zadny usly zisk. Neomlouvam se za to a ani nechci.
-
Jidlo v restauraci vraci socky (pokud to neni nejakej extrem ze v tom mas vlas, mrtvou mys nebo mrtvyho slona)... Hru si koupis budto v den vydani = jsi fanda a vis do ceho jdes, nebo vyrazne pozdejs a uz taky vis do ceho des nebo jestli do toho vubec jit mas... No a nebo si to ukradnes jeste pred vydanim...
-
Teď nevím jestli sem tě dobře pochopil..mluvil jsem obecně o jiných titulech ne o tomto konkrétním případě..dovolím si říct, že pro hráče co nehraje MP je takováto hra vždy prohra..pokud si rozumíme
-
Já celkem nechápu tu skvělou pověst Infinity Ward. Od CoD 4 neudělali dobrou hru a zůstali trčet pořád na jednom místě, jenom recyklovali staré nápady a prodlužovali příběh, který byl na konci děravý jak ementál. Treyarch se aspoň pokoušel o nějakou změnu, třeba World at War se mi hodně líbilo kvůli lokacím a drsné atmosféře.
-
Já měl taky sto chutí to po druhé misi zapíchnout do té doby bylo všechno špatně. Nelogické filmečky, vlny nepřátel a vybuchující lodě. Pak je ale singl o mnoho lepší. I když mi pořád přijdou hry z minulosti o třídu slabší než z budoucnosti.
-
rozumný dospělý ale nedá tisíc korun za zajíce v pytli nebo ano?
-
Počky, tak jsi dal dejme tomu 600kc a mas 7 hodinovej singl, ale mas viz muziky nez ja s litrem a s singlem + XXX multiplayer hodin... To nezni moc spravne, že?
-
Nemůžu jinak..souhlas. *3* Jj hrálo se všechno. A co se nehrálo, tak to se snažilo naučit, aby to šlo hrát.:))
-
Prosimvas, prestante kradezi hry rikat vyzkoušení... Prestante se ospravedlnovat, jste proste zlodeji co si koupi tak mozna 1 z 30 her co ukradnete a to buhvi jestli...
Rikat ze je 100x lepsi neco ukrast... to proste nemuze rict rozumny dospely clovek...