-
Já poslední dobou na ty akce plné výbuchů a wow efektů začínám být alergickej ... jak ve hrách tak ve filmech.
-
No tak proc chodis do nejaky podivny pizzerie kde se ani neda ukousnout pizza? je rozdil byt prizdisrac a vse si nechat libit a byt zbytecnej blb kterymu neni nic dobry
-
Ne, dekuji, hry nekradu a nehodlam davat penize za takovy odpad.
-
Ne vždycky je více lépe ... prostě já když něco platím tak chci aby to nějak odpovídalo kvalitou. A to pizza ze které teče tuk a neukousnutelná slanina není.
-
Mně to okamžitě asociovalo s třetím Rambem, a tak jsem to vzal. Nakládačka útočícímu ruskému kontingentu v Afghanistánu s raketomemtem v jedné a s kalashnikovem v druhé ruce na koni po boku mudžáhedínů - to je nostalgie. :D V tomhle případě nehledat vědu a štourat se v realismech, prostě čistá akční jízda. Asi to nebude vrchol misí v celé kampani, ale osobně můžu říct, že pendlovací jízda i mezi ruskými tanky, Hindy a pěchotou nebyla špatná věc. :)
-
Jednoduse receno, zastavas se piratstvi? Ocividne jsi jeste nikdy nic sam nevytvoril ani neudelal, kdyz nemas uctu ani k praci ostatnich
Uz jen ze reknes Tim ze mam nelegalni kopii hry...proste si fakani myslite ze nelegalni je jen nejaky srandovni slovo... Uvedomujete si, ze jste proste zlodeji? -
Takze jsi dostal platky mnohem vetsi nez jsi mel a ty jsi to vratil protoze jsi chtel tenci? Tak to nejsi socka ale snob
-
cca po tyhle misi (ve ktery je na konci myslim prvni rozhodnuti) uz to bude vyrazne lepsi :)
-
Ja neporovnavam hry, ale obecne CoD je celou redakci hromadne pomlouvano, tak se divim, ze dostalo 8, kdyz AC, ktere vsichni chvali jen 7... To si musim zahrat
-
to:(prazdny nick) Bohužel, mas smulu...a nez zacnes piskovat, jdi do prodejny s filmama a rekni ze chces od kazdeho filmu prvni tretinu a pak az se rozhodnes co koupis.
Mimochodem k MW3 vyslo pozdeji demo, takze si pockej
A prosim, vyjmenuj mi AAA tituly za posledni 2 roky, ktere jsou i v demo podobe -
Battlefield 3 třeba?
-
Naprosto nerealne srovnani auto/hra.. Auto ma milion aspektu ktere zavisi na case a pouzivani. Tyto aspekty snizuji cenu a uzitnou hodnotu auta. Tim ze mam nelegalni digitalni kopii hry, se urcite tem co si ji koupili nesnizil uzitnou hodnotu ani cenu. Trochu se zamysli.
-
Hmm tak zatím jsem se dostal k té misi, kde se jezdí na koni ... musím říct, že nový díl je určitě lepší než ten před ním, ale je to pořád COD. Třeba se k tomu ještě vrátím, ale ta jízda na koni s těžkým kulometem v jedné ruce mě nějak odrazuje.
-
Tak MW2 nebylo imho spatny, takovej akcni trhak co pobavil, parkrat prekvapil a nejaky zmeny tam taky byly, to az MW3 je hruza, kdy to vypada jak kdyby vzali MW2, vymenili par veci a znovu to zacali prodavat. MW1 i 2 oboje cca 250 hod v MP, ale u MW3 jsem to po 30 zapichl...
-
8 ... coze ? 1.8 si myslel asi...
-
Miserius: Můžu poprosit o link na hratelné demo Call of Duty: Balck Ops 2? Rád bych si hru legální cestou vyzkoušel před koupí, tak jak je možné legálně vyzkoušet drtivou většinu komerčně prodávaného softwaru v omezené demo nebo trial verzi. Díky předem.
-
Jídlo v restauraci vrací socky? Kam sme se to dopracovali ... pokud mě kuchař donese jídlo, kde je něco špatně, nebo je to něco jiného než reklamuje tak mu ho vrátím. Posledně sem si takhle obědnal pizzu se slaninou a kuchaři se nechtělo krájet tak na to nahodil plátky skoro půl centimetru místo půl milimetru ... tak mu tam šla zpátky.
-
napisal som velmi, velmi podobnu rcenziu. Samozrejme som sa nevyhol kritike, preroze niekto proste nevie pochopit, ze BO2 je lepsi, nez posledny MW3 a lepsi nez MoH. Multiplayer je diakutabilny, komu sa nepaci a nedokaze v nom hrat, nie je cielova skupina.
-
Súhlasím s hodnotením, len tie misie Strike Force, och... dobrý nápad, ale realizovanie dosť zlé.. to AI je úplne ale úplne neschopné - zahral som prvé tri tieto misie, všetky som prehral .. prečo? lebo nech dávam aj niekoľkokrát povel svojej jednotke, aby sa niekde presunula, ale oni len stoja a nič.. musím sa stále prepínam za nich, aby som ich dakde doviedol.. nevedia sa kryť, sú hneď mŕtvy, nechajú sa zničiť a neviem čo.. a za 10 minút ich takto organizovať, to je za trest fakt.. keby dáky patch opravil tú AI v týchto misiách, tak to by bola pecka.. takto to je podľa mňa aj zbytočnosť.. asi na nižších obtiažnostiach to nie je až taký problém, ale keď to človek hrá na hard a ťažšie, tak je to proste o ničom - iba o nervy
-
Já sem zase zvědavej na profesionální videjko recenzi od Vojtíka :)